s2117 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω 3 router, και θέλω αν γίνεται να χρησιμοποιήσω το ένα από αυτά σα repeater, ώστε να πιάνω ασύρματα σήμα και στον από κάτω όροφο καλά, γιατί τώρα το έχω στο σήμα 100% και δεν πιάνει 2 ορόφους κάτω που θέλω (πιάνει καμιά φορά μόνο 1 γραμμή) Χρησιμοποιώ το ZXDSL 931VII του connex σαν ασύρματο routerάκιΚαι σκέφτομαι μήπως γίνεται να χρησιμοποιήσω το : zxhn h108ns του connex ή το GENNET Oxygen RFA 1400W της wind σα repeater. Γίνεται?Ποια είναι η διαδικασία (όσο πιο αναλυτικά μπορείτε) ΥΓ.Το 2ο router θέλω να παίρνει ασύρματα το σήμα από το πρώτο, δε θέλω να έχω καλώδια να κρέμονται
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω 3 router, και θέλω αν γίνεται να χρησιμοποιήσω το ένα από αυτά σα repeater, ώστε να πιάνω ασύρματα σήμα και στον από κάτω όροφο καλά, γιατί τώρα το έχω στο σήμα 100% και δεν πιάνει 2 ορόφους κάτω που θέλω (πιάνει καμιά φορά μόνο 1 γραμμή) Χρησιμοποιώ το ZXDSL 931VII του connex σαν ασύρματο routerάκι Και σκέφτομαι μήπως γίνεται να χρησιμοποιήσω το : zxhn h108ns του connex ή το GENNET Oxygen RFA 1400W της wind σα repeater. Γίνεται?Ποια είναι η διαδικασία (όσο πιο αναλυτικά μπορείτε) ΥΓ.Το 2ο router θέλω να παίρνει ασύρματα το σήμα από το πρώτο, δε θέλω να έχω καλώδια να κρέμονται δεν νομιζω οτι κανενα απο τα 2 μπορει να παιξει repeater.και γενικοτερα δεν βλεπεις adsl router να παιζει Repeater.μερικα παιζουν repeater μονο διαμεσω wds που οι πιθανοτητες να λειτουργησει σωστα μεταξυ διαφορετικων μοντελων ειναι παρα παρα πολυ μικρες.(ακομα και σε ιδια μοντελα εχω δει να μην παζει σωστα η να παιζει μονο με wep.)σε gennet δεν εχω δει καν wds.στο zte δες το μενου αλλα δεν νομιζω να βρεις κατι.επισης για να παιξουν wds πρεπει να το υποστηριζουν και τα 2 ρουτερ.αν ριξεις καλωδο βεβαια τοτε ολα γινονται πολυ ευκολα και οποιοδηποτε απο τα 2 ρουτερ το κανεις ενα ωραιοτατο access point.η και τα 2 ακομα.ενα για καθε οροφο.
s2117 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κοιτάξω αύριο και άλλο ένα ρουτερ που έχω να δω ποιομοντέλο Είναι να μου πεις αν παίζει να δουλέψει.. Καλώδιο μεταξύ των 2 router δεν παίζει.είναι όμως εφικτό να πάει απ το 2ο ρουτερ με καλώδιο στο 2ο πισι.έχει νόημα αυτό, η πάλι είναι ανέφικτο?
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κοιτάξω αύριο και άλλο ένα ρουτερ που έχω να δω ποιομοντέλο Είναι να μου πεις αν παίζει να δουλέψει.. Καλώδιο μεταξύ των 2 router δεν παίζει.είναι όμως εφικτό να πάει απ το 2ο ρουτερ με καλώδιο στο 2ο πισι.έχει νόημα αυτό, η πάλι είναι ανέφικτο? δεν εχει νοημα το να παει αποτο 2ο ρουτερ με καλωδιο στο pc.και γενικοτερα δεν θυμαμαι να εχω δει adsl router ναπαιζει Repeater χωρις wds:( wds εχω καταφερει να παιξω με 2 ιδια Thomson με wep μονο. αλλη μια φορα το δοκιμασα παλι με 2 ιδια μοντελα αλλα ειχα τραγικο Packet loss και το εχει αναφερει και αλλος. wds εχω παιξει σωστα μονο με access points των 300 ευρω το καθενα θα γινοταν αυτο που ηθελες με powerlines αλλα πρπει να τα πληρωσεις και δεν ειναι και φτηνα.και εχουν και αυτα καποια Limitations.πχ πρεπει να ειναι ιδια παροχη ρευματος.
s2117 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χμ..Κατάλαβα..Αν αγοράσω ένα απλό φτηνό access point (είδα κάτι με 25 ευρώ) θα κάνω τη δουλειά μου?
Flying_Dutchman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 @poulinos: να ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα... έχεις κάποιο αξιόπιστο (και εύκολο στο set up) range extender να προτείνεις? Γενικά που το κοίταξα, βρήκα καλά σχόλια για τα NETGEAR N300 Wi-Fi Range Extender Netgear Dual Band Wi-Fi Range Extender - (WN2500RP)
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Χμ..Κατάλαβα.. Αν αγοράσω ένα απλό φτηνό access point (είδα κάτι με 25 ευρώ) θα κάνω τη δουλειά μου? repeater εννοεις.να παρεις ασυρματα θες και να δωσεις πχ ασυρματα /καλωδιο .δεν θες να παρεις με καλωδιο και να δωσεις ασυρματο/καλωδιο.το πρωτο εχεις γραψει πανω πανω. repeater ειναι οταν παιρνεις ασυρματα και δινεις ασυρματα/καλωδιο access point οταν παιρνεις με καλωδιο και δινεις ασυρματα/καλωδιο. ενα καλο απλο φτηνο ειναι το tp link 701nd ,801nd,901nd.οποιο και να παρεις να ειναι το v2 για τα 2 πρωτα.η διαφορα φαινετε.το version 1 ειναι σαν ενα τετραγωνο κουτι ενω το v2 ειναι πιο διαστημικο.σαν στρογγυλο κοχυλι. v1 http://www.tp-link.com.au/resources/images/products/large/TL-WA701ND-1.0-01.jpg v2 http://uk.tp-link.com/resources/images/products/Large/TL-WA701ND_2.0-01.jpg ειναι ευκολα στο σεταρισμα και value for money.οτι παρεις καντο firmware update πρωτα και μετα το σεταρεις.σαν universal repeater σεταρε το.οπου κολλησεις εδω ειμαστε.θα πρεπει η Ip στο tp link Να ειναι στο ιδιο δικτυο με το zte.(σαπιδο zte:P) επισης ασχετο αλλα στο πρωτο σου Post που λες για καλωδιο να κρεμεται μπορω να σου πω οτι το καλωδιο μπορει να περαστει μεσα σε αυτοκολλητο καναλι και να μην φαινεται που λεει ο λογος. @poulinos: να ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα... έχεις κάποιο αξιόπιστο (και εύκολο στο set up) range extender να προτείνεις? Γενικά που το κοίταξα, βρήκα καλά σχόλια για τα NETGEAR N300 Wi-Fi Range Extender Netgear Dual Band Wi-Fi Range Extender - (WN2500RP) ta netgear γενικα ειναι καλα σαν ρουτερ απλα οι τιμες τους πονανε λιγακι.αν εχεις τα λεφτα go for it. απο εκει και περα αν μπορεις να ριξεις καλωδιο Utp ριξε καλωδιο.πιο φτηνο πιο σιγουρη λυση ,καλυτερη ταχυτητα,πιο αξιοπιστο κτλ. επισης δες και σε draytek αν σε παιρνει οικονομικα.αλλα και με τα Netgear θα εισαι οκ.γενικα ειναι καλη μαρκα.οτι παρεις καντου πρωτα firmware update για να εισαι κομπλε. επισης ισως να βολευε και Powerline και μετα απλα ενα access point η καποιο παλιο ρουτερ που θα επαιζε σαν access point>αναλογως τι θες να κανεις. 1
G-pal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια, και εγω το ιδιο θελω..εχω ενα technicolor της cyta και στον κατω οροφο πιανει ισα ισα wifi.. Μονο ασυρματα με βολευει να συνδεω τις συσκευες μ.. Τι λετε ν παρω για να κανω την δουλεια μ μπαμ μπαμ?
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια, και εγω το ιδιο θελω..εχω ενα technicolor της cyta και στον κατω οροφο πιανει ισα ισα wifi.. Μονο ασυρματα με βολευει να συνδεω τις συσκευες μ.. Τι λετε ν παρω για να κανω την δουλεια μ μπαμ μπαμ? αν διαβασεις 2 Posts πιο πανω θα δεις την απαντηση.
s2117 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 repeater εννοεις.να παρεις ασυρματα θες και να δωσεις πχ ασυρματα /καλωδιο .δεν θες να παρεις με καλωδιο και να δωσεις ασυρματο/καλωδιο.το πρωτο εχεις γραψει πανω πανω. repeater ειναι οταν παιρνεις ασυρματα και δινεις ασυρματα/καλωδιο access point οταν παιρνεις με καλωδιο και δινεις ασυρματα/καλωδιο. ενα καλο απλο φτηνο ειναι το tp link 701nd ,801nd,901nd.οποιο και να παρεις να ειναι το v2 για τα 2 πρωτα.η διαφορα φαινετε.το version 1 ειναι σαν ενα τετραγωνο κουτι ενω το v2 ειναι πιο διαστημικο.σαν στρογγυλο κοχυλι. v1 http://www.tp-link.com.au/resources/images/products/large/TL-WA701ND-1.0-01.jpg v2 http://uk.tp-link.com/resources/images/products/Large/TL-WA701ND_2.0-01.jpg ειναι ευκολα στο σεταρισμα και value for money.οτι παρεις καντο firmware update πρωτα και μετα το σεταρεις.σαν universal repeater σεταρε το.οπου κολλησεις εδω ειμαστε.θα πρεπει η Ip στο tp link Να ειναι στο ιδιο δικτυο με το zte.(σαπιδο zte:P) επισης ασχετο αλλα στο πρωτο σου Post που λες για καλωδιο να κρεμεται μπορω να σου πω οτι το καλωδιο μπορει να περαστει μεσα σε αυτοκολλητο καναλι και να μην φαινεται που λεει ο λογος. Παιχταράς μεγάλος είσαι,ευχαριστώ πολύ! ΓΙα το καλώδιο,δε γίνεται, είναι λίγο περίεργη η θέση του router και δε θέλω να μπω σε διαδικασίες.. Ναι,repeater θέλω λοιπόν! Αν αποφασίσουμε την αγορά του, θα επανέλθω με απορίες αν δεν τα καταφέρω, Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
poihths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 poulinos διαβασα για αυτοκολλητο καναλι που εγραψες μπορεις να μας στειλεις ενα λινκ???ακουγεται ενδιαφέρον
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 poulinos διαβασα για αυτοκολλητο καναλι που εγραψες μπορεις να μας στειλεις ενα λινκ???ακουγεται ενδιαφέρον http://www.zlatanis.gr/Ηλεκτρολογικό-Υλικό/κανάλια/2894-καναλι-αυτοκολλητο.html εδω εχει διαφορα.ειχα δει και της legrande το οποιο ηταν ακριβως στο μεγεθος για ενα Utp και επισης χωραγε αναμεσα στο γυψο του ταβανιου και τον τοιχο οποτε απλα δεν φαινοταν. Παιχταράς μεγάλος είσαι,ευχαριστώ πολύ! ΓΙα το καλώδιο,δε γίνεται, είναι λίγο περίεργη η θέση του router και δε θέλω να μπω σε διαδικασίες.. Ναι,repeater θέλω λοιπόν! Αν αποφασίσουμε την αγορά του, θα επανέλθω με απορίες αν δεν τα καταφέρω, Ευχαριστώ πολύ και πάλι! απλα το καλωδιο εειναι παντα το πιο καλο με την εννοια 0 απωλειες σε ταχυτητα κτλ.και μπορεις να το βαλεις σε καναλι οπως ειπα και στν φιλο.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
s2117 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τελικά πήρα το tp link 701nd v2. Χωρίς πολλά πολλά,δούλεψε, αλλά δεν πολυπιάνει καλό σήμα.Θέλω να μεταφέρω σήμα 2 ορόφους κάτω,δε θα έπρεπε να μπορεί να το κάνει?Αν το βάλω στον κάτω όροφο και πάω να πιάσω από τον πάνω,ίσα που πιάνει (περίπου 10db), οπότε σέρνεται μετά το πισί.. fw update δε του κανα,το φοβήθηκα..Αν του κάνω παίζει να παίξει καλύτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα