Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε ειναι τωρα 2 μηνες που οταν ανοιγω το λαπτοπ κολλαει απιστευτα για κανα δεκαλεπτο μετα στρωνει .Ο επεξεργαστης λεει οτι χρησιμοποιειται 100% ενω το μονο προγραμμα που εχω ανοιχτο ειναι το skype τι φταιει??το λαπτοπ ειναι acer  κ μνημη ram 4 gb post-241058-0-39023000-1389641029_thumb.jpgpost-241058-0-48995100-1389641107_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν είχες xp θα έλεγα 100% ότι είναι από το windows update,ψάχνουν κάθε φορά αν υπάρχει κάτι για ενημέρωση,μπορείς όμως να δοκιμάσεις να το απενεργοποιήσεις και να δεις μπας και στρώσει.

Δημοσ.

Κανενα antivirus που λειτουργεί στο background ισως?

ναι το kaspersky ομως λειτουργει τοσα χρονια που εχω τ λαπτοπ ,γιατι το κανει τα πρωτα 10 λεπτα κ μετα δν κολλαει???

Δημοσ.

Δες απο τις διεργασιες ποια σου τρώει cpu.

Στο printscreen έχεις 112 διεργασίες ανοιχτές, πως το κατάφερες αυτο ? Πόσα προγραμματα έχεις εγκαταστήσει στο laptop ? 200 ? :P

Δημοσ.

μήπως είναι λίγο φορτωμένος ?πότε του έκανες φορματ τελευταία φορά ?

Δεν έχει σημασία,αφού μετά από λίγο δουλεύει καλά σημαίνει ότι κάτι τρέχει στην αρχή ,όπως κάποιο update ή κάποιο antivirus ή κάτι τέλος πάντων και μόλις τελειώσει την δουλειά του και σταματήσει όλα δουλεύουν κανονικά.
Δημοσ.

Λοιπον εχω 115 προγραμματα μεγεθος 12,7 Gb.Format δεν εχω κανει ακομα αλλα σε κανα μηνα πιστευω θα κανω.Κ εγω δεν πιστευω πως ειναι τα πολλα προγραμματα αφου μετα απο λιγο δεν κολλαει το λαπτοπ.
T προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι :
kaspersky 2013,team viewer ,autocad 2007,skype,garena,power iso ,convertx,winrar,ccleaner,vlc,office,Ashampoo Burning Studio 6
απο παιχνιδια :cod2,age of empires ,pes2013
τ υπολοιπα ειναι απο τ λαπτοπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...