fingolfingr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχω το 4.4.2 εδώ και λίγο καιρό στο Galaxy S (μεσω cyanogen) και αν και το κινητό εχει παλιωσει πια, με το 4.4.2 πετάει ξανα. Καμια σχεση με τα παλιοτερα.
marksk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σε rom unofficial θα παίζουν οι εφαρμογές της Samsung για το πενάκι;
starky Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγώ με kies που συνδέθηκα με καλώδιο δεν είδε τη νέα έκδοση (note3)
nfsmw_gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 για να δουμε και αυτα που θα το παρουν θα ειναι σωστα??? για το art που δεν υπαρχει σαν επιλογη γινεται μεγαλος λογος.... παμε για δευτερο fail της σαμμυ 1. knox παρων 2. art απών ... Το knox δεν επηηρεαζει πλεον την εγγυηση! Ακομα και η Samsung Hellas το ειπε, ποτε θα το παρετε χαμπαρι πια? Σταματηστε να λετε τα ιδια και τα ιδια, βαρεθηκαμε να τα διαβαζουμε!
starky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το knox δεν επηηρεαζει πλεον την εγγυηση! Ακομα και η Samsung Hellas το ειπε, ποτε θα το παρετε χαμπαρι πια? Σταματηστε να λετε τα ιδια και τα ιδια, βαρεθηκαμε να τα διαβαζουμε! Συγνώμη ίσως να μην κατάλαβα καλά αλλά το knox το δικό μου NOTE3 το έχει προεγκατεστημένο. Γιατί να επηρεάζει την εγγύηση?
nfsmw_gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη ίσως να μην κατάλαβα καλά αλλά το knox το δικό μου NOTE3 το έχει προεγκατεστημένο. Γιατί να επηρεάζει την εγγύηση? Δεν εχει σημασια πως μπηκε στην συσκευη το knox, απο μαμα οταν το πηρες η απο αναβαθμιση. Δεν επηρρεαζει την εγγυηση (τουλαχιστον οσο αφορα hadrware).
hatzakisx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια κανενα νεο? η κοσμοτε το πηρε...εμεις?
nickelodeon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Για το 2 τίποτα; Πάλιωσε ε; Site: Samsung unveils Android 4.4 KitKat update plans and devices, roll out starts today in the US The Korean company will update its smartphones and tablets directly to Android 4.4.2 (skipping 4.4 and 4.4.1), the latest KitKat version that has ironed out the minor issues in the original 4.4 release. Στην λίστα είναι και το Note II. 1
nemesiskp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το 4.4.2 εδώ και λίγο καιρό στο Galaxy S (μεσω cyanogen) και αν και το κινητό εχει παλιωσει πια, με το 4.4.2 πετάει ξανα. Καμια σχεση με τα παλιοτερα.Βέβαια είναι πολύ γυμνή σαν έκδοση η cyanogen. Δεν λεω καλη, γρήγορη αλλα πολυ αδεια. Αντε να πάρουμε και εμεις στο s3 την kitkat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα