partblah1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θέλω να περάσω το Ubuntu 13.10 αλλά θέλω το select operating system screen να βγαίνει απο τα Windows και να έχει αυτή την μαύρη οθόνη και ΟΧΙ αυτή απο το Λίνουξ την μωβ Είναι εφικτό να το κάνω αυτό ; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2014 από partblah1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να βαλεις το grub timeout σε 0 και μετα με το easybcd να φτιαξεις αλλη μια εγγραφη στον windows bootloader για το ubuntu ανουσιο μου φαινεται αλλα γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ξες τι...ειχα δοκιμασει να τα κανω εγκατασταση κανονικά με boot μεσα απο το cd, και μου ειχε διαγραψει ενα προγραμμα που φορτωνε προτου το λειτουργικο (RollbackRX) , και νομιζω οτι αυτο που λες πρέπει πρώτα να κάνω εγκατάσταση κανονικά με boot μεσα απο το cd , κατι που δεν το θελω γιατι θα μου ξαναχαθει το προγραμμα. Υπάρχει άλλη λύση ή να εγκαταστήσω την 12 LTS μεσα απο το Wubi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 δεν το ξερω το προγραμμα αλλα βλεπω οτι δεν μπορεις να βαλεις ubuntu http://supportcenteronline.com/link/portal/4073/4443/Article/6/Can-I-setup-install-or-use-Rollback-Rx-on-a-Dual-boot-or-Multi-boot-System-configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ισως να υπάρχει κανας τρόπος να εγκαταστησω τα ubuntu χωρις να περάσω το GRUB ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos686 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 +1 και από μένα για Site: EasyBCD Download από Site: εδώ . Απλά μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις το partition του grub όπως κάνει Site: εδώ . Τώρα γιά ήδη εγκατεστημένο ubuntu ίσως να μπορείς να το κάνεις με το gparted αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω. Ίσως κάποιος να ξέρει να μας πει. Αλλιώς φαντάζομαι ότι γίνεται και μέσω του fstab αλλά δεν θέλω να ρισκάρω να σε συμβουλέψω σε αυτό για να μη σου κάνω καμιά ζημιά. Βέβαια μετά την επιλογή για ubuntu ο grub πάλι θα φορτώνει οπότε για να μην τον βλέπεις καθόλου timeout=0, όπως είπε ο warlock.. OFFTOPIC: Τι πρέπει να κάνω για να μη γράφει Site στα links? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 κάπου βρήκα αυτό Run the regular LiveCD and open a terminal. Run either ubiquity -b or ubiquity --no-bootloader. Λέτε να πιάσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όπως δείχνει και το λινκ του warlock,ακόμα και να περάσεις τα ubuntu χωρίς loader θα σου χαλάει τα αρχεία από το rollback.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ξες τι..δε με πειράζει το rollback να μη λειτουργει στο Λινουξ...αρκεί να μη πειραχθεί μέσα απο τα Windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι το κατάλαβα αυτό,αλλά στην σελίδα λέει Only the Baseline is visible to LINUX. Rollback is not running. Therefore, any changes made by LINUX to Drive 0 instantly corrupts the Baseline, as far as Rollback is concerned. A corrupted baseline implies that every snapshot (which is incremental on the baseline) is instantly corrupted.Your system will become unusable. You will have to restore the Disk from an external backup to recover. Δηλαδή,από ότι κατάλαβα,μόλις κάνει αλλαγή(γράψεις κάτι) το Linux στο drive0 το rollback θα πιστέψει ότι χαλάσανε όλα τα snapshot/backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις το pc σου αλλα ρε παιδί μου τόσο πολύ σε πειράζει αυτό το μωβ απ οτι το μαύρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και μπορείς να κάνεις κάτι ποιο απλό και όμορφο. Να βάλεις καταρχήν σαν πρώτη επιλογή τα windows και μετά να αλλάξεις το μωβ με ένα wallpaper που σου αρέσει περισσότερο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 θα πρότεινα, είτε wubi.exe , είτε virtualbox , είτε εγκατάσταση Linux(και bootloader) σε ένα USB stick. Και με τις 3 μεθόδους θα δοκιμάσεις το Ubuntu, ωστόσο δεν θα δεις την πραγματική αξία του. (ως Linux λειτουργικό) wubi.exe - εγκαταλελειμμένο, εικονική εγκατάσταση σε NTFS, αργό. virtualbox - το λέει και η λέξη.. εικονικό hardware. USB stick - αργό λόγω χαμηλής ταχύτητας εγγραφής/ανάγνωσης σε σχέση με έναν HDD. Έτσι θα αποφύγεις να χαλάσεις τα Windows και ότι αυτά περιέχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 για κανένα λόγο μή δοκιμάσεις το wubi....όλο το θέμα με τον grub2 γίνεται για το χρώμα του background? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 διάβασε κανείς τι ζητάει? το θέμα είναι πως οτιδήποτε πειραχτεί από το δίσκο με τα windows χαλάει τα snapshots άρα ή θα βάλει το ubuntu σε άλλο δίσκο,flashάκι, οτιδήποτε και δεν θα πειράξει ΠΟΤΕ τα windows ή θα κάνει dual boot και με το easybcd που είπα και πριν θα φτιάξει τον windows bootloader ή θα βάλει σε flashάκι το supergrubdisk και θα bootάρει από εκεί το ubuntu άλλη επιλογή δεν βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα