Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω το εξης προβλημα.

Εχω ενα λαπτοπ Dell και μου εχει σπασει το πλαστικο κουμπωμα που βρισκεται πανω στην μητρικη.

Δηλαδη εκει που ειναι το κουμπι του power/start εχει ενα τσιπακι με μια καλωδιοταινια και εκει που κουμπωνει η καλωδιοταινια πανω στην μητρικη μου εχει σπασει το κουμπωμα (και το εχω χασει) με αποτελεσμα να μην μπορει να κατσει η καλωδιοταινια.

Εβγαλα και φωτο να φαινεται η ζημια..

Τι να κανω εχω απελπιστει.Ειναι ολη η μητρικη για πεταμα?

post-174809-0-60205200-1389637125_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια λυση ειναι να βαλεις προσεκτικα το καλωδιο,ωστε να ακουμπαει πανω στα πινακια,επειτα να στουμπωσεις στο πισω του μερος λιγο χαρτι,και τελος να του ριξεις λιγο σιλικονη,αλλα με κινδυνο να λιωσει η καλωδιοταινια,λογο θερμοτητας.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο....

• Like 1
Δημοσ.

Μια λυση ειναι να βαλεις προσεκτικα το καλωδιο,ωστε να ακουμπαει πανω στα πινακια,επειτα να στουμπωσεις στο πισω του μερος λιγο χαρτι,και τελος να του ριξεις λιγο σιλικονη,αλλα με κινδυνο να λιωσει η καλωδιοταινια,λογο θερμοτητας.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο....

κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω δηλαδη καποιο στουμπωμα και σιλικονη

επι της ουσιας το κουμπωμα απλα ασφαλιζει την καλωδιοταινια ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Nαι την ασφαλιζει.Η λυση η παραπανω ειναι και η καλυτερη.Λιγο χαρτονακι στο πισω μερος της καλωδιοταινιας,δοκιμη αν δουλευει ,και μετα σιλικονη για σταθεροποιηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...