Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Ειδα αυτες τις ραμ στα 64 ευρω και λεω να τις χτυπησω. Τι λετε αξιζουν τα λεφτα τους; Αξιζει να παω σε κατι λιγο πιο ακριβο ή θα ειμαι οκ με αυτες; Επεξεργαστη εχω τον FX 8320 και μητρικη την gigabyte 990XA-UD3 Rev.3.

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Γενικά οι RAM των μεγάλων εταιρειών είναι αξιόπιστες και περίπου ίδιων επιδόσεων. Έχω 8 gb RAM, 4gb αυτή και 4gb ADATA.Έχουν και normal ψύχτρα όχι σαν το τέρας της corsair. Τώρα κατά πόσο χρειάζεται ψύχτρα η RAM είναι άλλο θέμα. 

Η Crucail είναι από τις καλύτεροες εταιρείες στο χώρο.

Δημοσ.

μονο εαν εχει καποιος το ιδιο board μπορει να σου απαντησει σιγουρα.

η μητρικη σου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο παντως.αλλα και οι μνημες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.τυπικες 1600αρες καινουργιες μνημες ειναι με 1.5v)

στην εποχη της μητρικης σου,οι 1600αρες ηθελαν 1.65 ρευμα εαν θυμαμαι καλα.

δες μπας και εχει να κανεις κανενα bios update παντως εαν τις παρεις και τις βαλεις επανω.

Δημοσ.

ναι το ξερω οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απλα ψαχνομαι να κανω μια αναβαθμιση με ραμ και καρτα γραφικων να παιζω κανα παιχνιδακι.

απλα στο site τις μητρικης δεν λεει και πολλα για τις ραμ και δεν ειμαι σιγουρος.

οποτε λες να υπαρχει προβλημα με τα volt?παντως λεει μεχρι 1066 παιζει και 1333 oc

Δημοσ.

1333 δεχεται αλλα μην ορκιζεσαι κιολας οτι δεν θα εχει θεμα.παλια μητρικη ειναι πλεον.οι μνημες μπορει να δειχνουν οτι ειναι ιδιες μεχρι πριν καποια χρονια στα ιδια mhz αλλα τα τσιπακια τους εχουν αλλαξει.κυριως αυτο που γραφω οτι παλια επαιζαν με 1.65 ρευμα για τα 1600 ενω τωρα 1.50 ρευμα.

Δημοσ.

Οπότε αν πάρεις 1600 θα πέσει στα 1066 και θα αναιβαίνει όταν χρειάζεται στα 1333 κάπως ερμηνεύω το oc που γράφεις. Άρα μην ξοδεύεσε. Μην νομίζεις ότι θα καταλάβεις διαφορά από τα 1333 στα 1600 hz μόνο σε βαριές δουλειές.

όντως ψάξτο λίγο στο net για σιγουριά  αλλά δεν νομίζω να βγάλει θέμα.

Δημοσ.

σιγουρα θα πεφτει στα 1033 απλα εγω θα τις ηθελα 1600 για μελλοντικη αναβαθμιση μητρικης.(λεμε τωρα) 

βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω αν μου ειναι και πολυ χρησιμο γιατι δεν ειναι ιδιες

http://www.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=7E2F1EF6A5CA7304

δικιο εχει ο θανος για τα volt γιαυτο δεν ειμαι και σιγουρος για την αγορα.

Δημοσ.

τα volt ειναι σημαδι οτι ισως υπαρξει ασυμβατοτητα γιατι εχουν αλλαξει οι μνημες.

αλλα οτι εαν θα παιξουν,θα παιξουν και με χαμηλοτερα volt απο αυτα μιας και θα τις τρεχεις πιο κατω,αυτο ειναι σιγουρο.

βασικα ρε συ ts,ποση μνημη εχεις τωρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...