slevinkelevra Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εχω το iPhone 4s και το συνδεω με USB σε Windows 7 Μεσα εχει μονο μια φωτο και ένα video. Και τα 2 είναι στο αλμπουμ καμερας. Το βιντεο το εχω τραβηξει με το iPhone και είναι 37,35 λεπτα. Συνδεω το iPhone και παταω "Ανοιγμα συσκευης για προβολη αρχειων με Εξευρενηση των Windows". Ανοιγει ο φάκελος "Internal Storage" o οποιος εχει μολις 5,25 GB ελευθερα από 13,5 GB. Τον ανοιγω και εμφανιζετε ο DCIM Ανοιγω και παει στον 860OKMZO Ανοιγω και βλεπει ΜΟΝΟ την φωτο. Το βιντεο δεν εμφανιζετε πουθενα. Υπαρχει μεσα στη συσκευη και μπορω να το δω κανονικα. Αλλα δε το "βλεπει" ο υπολογιστης. Τη πρωτη φορα που το ανοιξα εκανα διπλο κλικ στο βιντεο για να παιξει. Από τον φακελο της συσκευης. Νομιζω πρωτα μου εβγαλε Αντιγραφη η κατι τετοιο. Πατησα ακυρωση . Και από τοτε το βιντεο δεν εμφανιζεται Τι γινετε? Πως μπορω να το εμφανισω για να το κοπιάρω στον υπολογιστη? Ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εχω το iPhone 4s και το συνδεω με USB σε Windows 7 Μεσα εχει μονο μια φωτο και ένα video. Και τα 2 είναι στο αλμπουμ καμερας. Το βιντεο το εχω τραβηξει με το iPhone και είναι 37,35 λεπτα. Συνδεω το iPhone και παταω "Ανοιγμα συσκευης για προβολη αρχειων με Εξευρενηση των Windows". Ανοιγει ο φάκελος "Internal Storage" o οποιος εχει μολις 5,25 GB ελευθερα από 13,5 GB. Τον ανοιγω και εμφανιζετε ο DCIM Ανοιγω και παει στον 860OKMZO Ανοιγω και βλεπει ΜΟΝΟ την φωτο. Το βιντεο δεν εμφανιζετε πουθενα. Υπαρχει μεσα στη συσκευη και μπορω να το δω κανονικα. Αλλα δε το "βλεπει" ο υπολογιστης. Τη πρωτη φορα που το ανοιξα εκανα διπλο κλικ στο βιντεο για να παιξει. Από τον φακελο της συσκευης. Νομιζω πρωτα μου εβγαλε Αντιγραφη η κατι τετοιο. Πατησα ακυρωση . Και από τοτε το βιντεο δεν εμφανιζεται Τι γινετε? Πως μπορω να το εμφανισω για να το κοπιάρω στον υπολογιστη? Ευχαριστω κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται. αλλα επειδή παραείναι μεγάλο, δε μου λες , δε σου βγάζει αυτό εδώ το μήνυμα να κανεις import? με αυτό γίνεται.
slevinkelevra Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Thanks αλλα και παλι μονο τη φωτο βλεπει και εισαγει....
iMarilina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Thanks αλλα και παλι μονο τη φωτο βλεπει και εισαγει.... για κατέβασε το iExplorer στον υπολογιστή και προσπάθησε με αυτό.
iMarilina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ελαααααα γκουγκλ http://www.macroplant.com/iexplorer/ το βρίσκεις και "αλλου" βέβαια
basilis5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μπορεις νομιζω και με καποια εφαρμογη τυπου documents να το κανεις αντιγραφη απο το camera roll σε καποιο φακελο της εφαρμογης, και μετα απο τον η/υ σου και itunes file sharing, να το κανεις απλη αντιγραφη στο pc. εναλλακτικα μεσω τοπικου wifi επι πληρωμη filedrop (0.89 για το iphone, δωρεαν για το windows client).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα