Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια...είμαι κατοχος ενός HP 650 και παρατηρω αρκετα υψηλες θερμοκρασίες(75-80 βαθμούς) όταν μιλαω στο Skype και χρησιμοποιω παραλληλα chrome..είναι φυσιολογικες αυτές οι θερμοκρασίες σε συναρτηση με τις εφαρμογες που το επιβαρυνω?

εχω παρει μια βαση με ανεμηστηρακι της belkin αλλα δεν πολύ κανει δουλεια(5 βαθμούς κατω το ριχνει συνηθως.) αλλα όταν κλεινω Skype από 80 παει 50!!

Τι μπορω να κανω ώστε να μη ζεστενεται τοσο? φυσικα μιλαμε ότι βρησκεται παντα σε γραφειο ποτε σε κρεβατι κτλ

Δημοσ.

Θα συνιστουσα ανοιγμα και καθαρισμα του ανεμιστηρα καθως και αλλαγη παστας στον επεξεργαστη. Μονο ετσι θα ξανανιωσει απο θεμα θερμοκρασιων το λαπτοπ. 

Δημοσ.

αν σου ξεφυγουν πιο ψηλα 90 - 100 κινδυνευεις να παρεις το chipset στο χερι λογω δημιουργιας ψυχρων κολλησεων με ολα τα επακολουθα.. παρακολουθα τις θερμοκρασιες και τις επιδοσεις του επεξεργαστη σου και φυσικα φυσημα και καινουρια παστα.

Δημοσ.

Ποια έκδοση του skype έχεις ; Μερικές είχαν θέμα κάνοντας τον επεξεργαστή να δουλεύει σαν τρελός και να εκ τινάζονται έτσι οι θερμοκρασίες .

Δημοσ.

Σίγουρα είναι θέμα του hp υπολογιστή του. Όλα τα ΗΡ που έχω αναλάβει για φύσημα και αλλαγη πάστας έχουν το ίδιο θεματακι όταν περάσουν κάποιους μήνες χρήσης.. Με καθάρισμα του ανεμιστήρα και αλλαγη πάστας, γίνεται σαν καινούργιο

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα είναι θέμα του hp υπολογιστή του. Όλα τα ΗΡ που έχω αναλάβει για φύσημα και αλλαγη πάστας έχουν το ίδιο θεματακι όταν περάσουν κάποιους μήνες χρήσης.. Με καθάρισμα του ανεμιστήρα και αλλαγη πάστας, γίνεται σαν καινούργιο

Απλά το κακό είναι ότι επειδή πολλά HP έχουν πρόβλημα σχεδίασης, το πρόβλημα επανέρχεται πάλι μετά από κάνα 6άμηνο-9άμηνο περίπου λόγω της κακής απαγωγής θερμότητας που υπάρχει (και συνεπώς λόγω έντονου overheating).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...