LambisElef Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ναι και σε καλη τιμη!! http://pcrama.gr/e-shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=386 και αυτος φαινεται καλος Όχι αυτός, επεξεργαστής πολύ παλιάς γενιάς!
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πας καλά;;; Vaio; Θα στέλνει δηλαδή το άτομο το λάπτοπ τρεις και λίγο στο εξωτερικό για επισκευή για να του το επισκευάσουν;;; Και θα του ζητούν και τον πατέρα και την μάνα του όταν λήξει η εγγύηση. Επίσης, δεν είναι όλοι προ, να επισκευάζουν τα λάπτοπ μόνοι τους. Από που και ως που να αντέξει χρόνια όταν εσύ ο ίδιος του λες πως θα χαλάσει και θα ψάχνει ανταλλακτικά στο ebay; Μπορεί να έχει σέρβις έξω αλλά δεν τον απασχολεί τη στιγμή που όλα τα έξοδα είναι καλυμένα..αυτό που ενοχλεί τον κόσμο είναι η αναμονή 10-15 ημερων...όταν περάσει η ευρωπαικη εγγυηση 2 χρονων δεν υπαρχει λογος να το φτιαξει στην αντιπροσωπεια..μπορεί να βρει ανταλλακτικά για sony στο ebay καινουρια και γνησια σε πολυ καλές τιμές,και οχι μεταχειρισμένα..και έχει τη δυνατοτητα να το φτιαξει και ο ιδιος αν του καπνισει...μπορεί η dell να έχει γρήγορο σέρβις,αλλα μετά την εγγύηση τι κάνεις οταν σου μεινει στο χερι ? σίγουρα όχι ότι στα sony.. Ο καθένας τις προτάσεις του,τα επιχειρήματα του για να τα βλέπει αυτός που ενδιαφέρεται..Εγώ δεν κάθομαι να σχολιάζω τις προτάσεις των άλλων..Είναι απαράδεκτο εως κατινιά για το thread... **Τα λαπτοπ δεν ειναι απαραιτητο να χαλανε..Μπορεί να μη του χαλάσει ποτέ και απλά να το παρατήσει σε λίγα χρόνια λόγω ηλικίας απλά...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλό αυτό: http://www.computer4all.gr/dell-notebook-inspiron-3521-15.6-intel-core-i3-3217u-part-no-471329074-8802-9187.html Sorry, ισχυει αυτη η τιμη? Γιατι δεν το βαζει καποιος στις προσφορες? edit: ακυρο, οι τιμες αυτες ειναι χωρις ΦΠΑ, το καταλαβα οταν ειδα το Dell με την FHD οθονη στα 555€
eleniii1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Sorry, ισχυει αυτη η τιμη? Γιατι δεν το βαζει καποιος στις προσφορες? edit: ακυρο, οι τιμες αυτες ειναι χωρις ΦΠΑ, το καταλαβα οταν ειδα το Dell με την FHD οθονη στα 555€
eleniii1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Sorry, ισχυει αυτη η τιμη? Γιατι δεν το βαζει καποιος στις προσφορες? edit: ακυρο, οι τιμες αυτες ειναι χωρις ΦΠΑ, το καταλαβα οταν ειδα το Dell με την FHD οθονη στα 555€ Νεα κοπελα ειμαι κ το λαπτοπ το χρειαζομαι κ θελω ν αντεξει για χρονια..γι αυτο κ ζηταω. γνωμες..ναι και εγω μπερδευτηκα γιατι δεν ειδα οτι ειναι χωρις φπα
LambisElef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Α αν ειναι χωρις ΦΠΑ αλλάζει το πράμα Sony δεν προτείνουμε καθώς τελευταία η εταιρία έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον της σε άλλα πράγματα (κινητά, τάμπλετ, τηλεοράσεις κλπ). Σε αυτή πληρώνεις το όνομα και όχι τις επιδόσεις. Έπειτα, η φίλη ίσως να μη θελει να ανοίξει η ίδια το λάπτοπ όταν χαλάσει και να μην έχει την τεχνογνωσία να το κάνει, οπότε τα ανταλάκτικα eBay δε της προσφέρουν τίποτα... Επίσης από eBay έχουν ανταλλακτικά και πολλά άλλα λάπτοπ, π.χ. HP, όχι μόνο τα Sony. Εγώ τελευταία δεν έχω παρατηρήσει ποτέ μου κάποιο σύγχρονο Vaio με καλές επιδόσεις για την τιμή του, πρότεινε ένα αν θες και θα καταλάβεις
eleniii1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 την sony την εχω αποκλεισει, τελικα για dell ψαχνω (αν παθει κατι το λαπτοπ θα το παω σε καποιον τεχνικο να μου το φτιαξει αν ληξει η εγγυηση) δεν υπαρχει λογος να δημιουργουνται εντασεις ο καθενασ εχει τη δικη του γνωμη!! 1
eleniii1986 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 τι γνωμη εχετε για τα lenovo?? https://www.skroutz.gr/s/4340486/Lenovo-G500-i3-3110M-4GB-1TB.html
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΝΟΒΟ..THΣ ΙΒΜ ΕΙΝΑΙ...MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ
Federacion Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Βασικά η ibm είναι της lenovo. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα