Rizas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Από marketing είναι επηρεασμένες οι σκέψεις κάποιον που βγαίνουν και λένε ότι αν έχεις κάτι λιγότερο από 780 ti 2way-sliκαι οθόνη 144Hz στα 2560x1440 δεν μπορείς να παίξεις καλά παιχνίδια και επηρεάζουν τον κόσμο... Εννοείται πως τα 144hz δεν τα υποτιμώ αλλά εννοείται πως δεν είναι αναγκαίο να τα έχεις και πόσο μάλλον να "πρέπει" και τέλος εννοείται το ότι έχεις μια τέτοια οθόνη όπως λες δεν σε κάνει ειδικό!
GnG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://shop.fnatic.com/collections/monitors + 17€ μεταφορικά. Νομίζω αξίζει να υπερβείς το budget σου τόσο λίγο για μια eizo. Την σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ σε αυτή την τιμή. 1
alldaynews Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν κάποιος πάρει αυτό το monitor τι κάρτα πρέπει να έχει η τι κάρτες σαν Crossfire η Sli.οχι ότι σκοπευω να το παρω αλλα να δω διαφορα
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://shop.fnatic.com/collections/monitors + 17€ μεταφορικά. Νομίζω αξίζει να υπερβείς το budget σου τόσο λίγο για μια eizo. Την σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ σε αυτή την τιμή. Το "κατάστημα" όμως κατά πόσο αξιόπιστο είναι...;
GnG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το "κατάστημα" όμως κατά πόσο αξιόπιστο είναι...; Πιο αξιόπιστο νομίζω δεν γίνεται. οι Fnatic είναι η gaming clan που sponsorάρει το συγκεκριμένο monitor. Ορίστε το επίσημο site του monitor http://www.eizo.com/global/products/foris/fs2333/index.html 1
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κατάλαβα.Έτσι εξηγείται και η τιμή εν μέρει νομίζω.Πολύ καλό μόνιτορ. Με την εγγύηση τι γίνεται;
GnG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κατάλαβα.Έτσι εξηγείται και η τιμή εν μέρει νομίζω.Πολύ καλό μόνιτορ. Με την εγγύηση τι γίνεται; Εγγύηση ευρωπαική λογικά θα έχεις. Αυτό που έχω ακούσει (δεν είμαι 100%) οτι η Ελληνική αντιπροσωπεία δίνει 0 pixel εγγύηση δεν θα το έχεις.Αν γνωρίζει κανείς για εγγύηση eizo καλό θα ήταν να μας ενημερώσει. edit: Αν το καλοσκεφτείς ψωνίζεις απο το store των co-developers του monitor οι οποίοι στο στέλνουν Ελλάδα. Παίζει να σε αφήσουν ακάλυπτο?
Ziant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Από marketing είναι επηρεασμένες οι σκέψεις κάποιον που βγαίνουν και λένε ότι αν έχεις κάτι λιγότερο από 780 ti 2way-sliκαι οθόνη 144Hz στα 2560x1440 δεν μπορείς να παίξεις καλά παιχνίδια και επηρεάζουν τον κόσμο... Εννοείται πως τα 144hz δεν τα υποτιμώ αλλά εννοείται πως δεν είναι αναγκαίο να τα έχεις και πόσο μάλλον να "πρέπει" και τέλος εννοείται το ότι έχεις μια τέτοια οθόνη όπως λες δεν σε κάνει ειδικό! Δεν υπάρχει οθόνη στα 1440p 144 Hz , υπάρχουν 1440p στα 60 Hz. Οι 144 Hz είναι στα 1080p. Σοβαρό game με λίγα fps δεν μπορείς να παίξεις, αν καθίσεις σε ένα καλό pc, καταλαβαίνεις εύκολα την διαφορά. Ανάλογα το game, πρέπει να τρέχει από 30-40 fps και πάνω, αν δεν έχεις την κατάλληλη gpu, κατεβάζεις τις ρυθμίσεις/φίλτρα μέχρι να πας στα fps που μπορείς να παίξεις το game. Έτσι εύκολο να πας 60+ fps σε βαριά games με μια μέτρια gpu, αν έχεις τα λεφτά αγοράζεις μια καλή gpu και παίζεις ultra + aa κτλ. Αλλά το πρώτο που κοιτάς είναι τα fps. Αφού οι περισσότεροι κοιτάνε τα fps για τον λόγο που έγραψα παραπάνω, αν χαμηλώσεις τα γραφικά, το game φαίνεται χάλια, άρα τι να τα κάνω τα καλυτέρα χρώματα της ips, και τις γωνίες θέασης αφού είμαι ακίνητος. Ενώ τα Hz τα χρειάζομαι γιατί είναι εύκολο να πάω 60+. Με την 144 Hz έχεις το περιθώριο να πας μέχρι τα 144 fps (θεωρητικά), χωρίς πρόβλημα. Ο ts και όποιος άλλος μπορεί να διαθέσει 250 ευρώ, είναι εύκολο να πάει στα 340, αρκεί κάπου να δει την διαφορά, όχι να την διαβάσει κάπου. Με g-sync + 144 Hz είναι ακόμη ποιο απλά τα πράγματα. Google it. Άρα δεν είναι marketing κόλπο, είναι πραγματικότητα, και τα ποντίκια με πολλά dpi λέγανε ότι είναι marketing, πήγαινε να δεις κάποιον να παίζει sniper σε ένα fps game, βάζει δίοπτρα πατάει το τρίτο πλήκτρο στο ανάλογο high dpi ποντίκι, λοκάρει και κάνει head-shot, μόνο αν το δεις με τα μάτια σου θα καταλάβεις την διαφορά.
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 *Περιμένει να τελειώσουν οι διαφημίσεις* 3
Rizas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει οθόνη στα 1440p 144 Hz , υπάρχουν 1440p στα 60 Hz. Οι 144 Hz είναι στα 1080p. Σοβαρό game με λίγα fps δεν μπορείς να παίξεις, αν καθίσεις σε ένα καλό pc, καταλαβαίνεις εύκολα την διαφορά. Ανάλογα το game, πρέπει να τρέχει από 30-40 fps και πάνω, αν δεν έχεις την κατάλληλη gpu, κατεβάζεις τις ρυθμίσεις/φίλτρα μέχρι να πας στα fps που μπορείς να παίξεις το game. Έτσι εύκολο να πας 60+ fps σε βαριά games με μια μέτρια gpu, αν έχεις τα λεφτά αγοράζεις μια καλή gpu και παίζεις ultra + aa κτλ. Αλλά το πρώτο που κοιτάς είναι τα fps. Αφού οι περισσότεροι κοιτάνε τα fps για τον λόγο που έγραψα παραπάνω, αν χαμηλώσεις τα γραφικά, το game φαίνεται χάλια, άρα τι να τα κάνω τα καλυτέρα χρώματα της ips, και τις γωνίες θέασης αφού είμαι ακίνητος. Ενώ τα Hz τα χρειάζομαι γιατί είναι εύκολο να πάω 60+. Με την 144 Hz έχεις το περιθώριο να πας μέχρι τα 144 fps (θεωρητικά), χωρίς πρόβλημα. Ο ts και όποιος άλλος μπορεί να διαθέσει 250 ευρώ, είναι εύκολο να πάει στα 340, αρκεί κάπου να δει την διαφορά, όχι να την διαβάσει κάπου. Με g-sync + 144 Hz είναι ακόμη ποιο απλά τα πράγματα. Google it. Άρα δεν είναι marketing κόλπο, είναι πραγματικότητα, και τα ποντίκια με πολλά dpi λέγανε ότι είναι marketing, πήγαινε να δεις κάποιον να παίζει sniper σε ένα fps game, βάζει δίοπτρα πατάει το τρίτο πλήκτρο στο ανάλογο high dpi ποντίκι, λοκάρει και κάνει head-shot, μόνο αν το δεις με τα μάτια σου θα καταλάβεις την διαφορά. Θα συμφωνήσω σε όλα τα παραπάνω!! Έχεις απόλυτο δίκιο και δεν το λέω ειρωνικά!! Και? Δεν είναι πράγματα απαραίτητα και πόσο μάλλον να τον βάλεις να δώσει 100Ε παραπάνω απο το budget του!!! Θες να μ πεις κάποιος που παίζει σε 1080ρ με μια 270χ ή μια 760 και ποντίκι με 2000Κ dpi δεν έχει καλή ποιότητα gaming ή δεν θα μπορεί να τραβάει headshot? Ακόμα και αν χρειάζεται να κάνει μια παραχώρηση σε μερικά ΑΑ φίλτρα ή κάποια effects που μερικές φορές δεν θα καταλάβει διαφορά!! Όλα τα παραπάνω που γράφεις είναι υπερβολές χρυσά καλά αλλά υπερβολές και φτάνεις σε σημείο παραπληροφόρησης,όχι γιατί λες κάτι λάθος αλλά γιατί υποβαθμίζεις όλα τα άλλα!! Δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός σκέφτεσαι πολύ μονόπλευρα!!
Ziant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω σε όλα τα παραπάνω!! Έχεις απόλυτο δίκιο και δεν το λέω ειρωνικά!! Και? Δεν είναι πράγματα απαραίτητα και πόσο μάλλον να τον βάλεις να δώσει 100Ε παραπάνω απο το budget του!!! Θες να μ πεις κάποιος που παίζει σε 1080ρ με μια 270χ ή μια 760 και ποντίκι με 2000Κ dpi δεν έχει καλή ποιότητα gaming ή δεν θα μπορεί να τραβάει headshot? Ακόμα και αν χρειάζεται να κάνει μια παραχώρηση σε μερικά ΑΑ φίλτρα ή κάποια effects που μερικές φορές δεν θα καταλάβει διαφορά!! Όλα τα παραπάνω που γράφεις είναι υπερβολές χρυσά καλά αλλά υπερβολές και φτάνεις σε σημείο παραπληροφόρησης,όχι γιατί λες κάτι λάθος αλλά γιατί υποβαθμίζεις όλα τα άλλα!! Δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός σκέφτεσαι πολύ μονόπλευρα!! Αν θέλει/καταλάβει την διαφορά και μπορεί να υπερβεί το μπάζετ του την αγοράζει, εγώ δεν πουλάω οθόνες, προτείνω. Το μπάζετ βγαίνει από αυτά που διαβάζει/γνωριζει κάποιος, αυτοί που ξέρουν καλυτέρα το αντικείμενο πρέπει να λένε στον κάθε ts, αν το μπάζετ φτάνει για αυτό που θέλει να κάνει. Αν γνωρίζεις το game και έχεις αρκετά fps, τραβάς πολλά headshot. Όταν παίζεις με full settings και 10 fps, δεν μπορείς. Σου εξήγησα παραπάνω ότι είναι εύκολο να πας 60+ fps, και αν έχεις χαμηλώσει τα γραφικά σου είναι άχρηστη η ips. Απλό είναι. Εγώ δεν γράφω κείμενα για σένα ή τον ts, γράφω κείμενα για αυτούς που διαβάζουν το φόρουμ, είναι x100 πολλαπλάσιοι από αυτούς που απαντάνε/από τα views. Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής, πρέπει να παίξεις χρόνια, να πληρώσεις για να μάθεις, εγώ στα λέω τζάμπα, και χωρίς κανένα απολύτως όφελος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει οθόνη στα 1440p 144 Hz , υπάρχουν 1440p στα 60 Hz. Οι 144 Hz είναι στα 1080p. για τα 144 δεν ξέρουμε, αλλά είναι σίγουρα 120+ http://hexus.net/tech/news/displays/64509-asus-announces-rog-swift-pg278q-27-inch-gaming-monitor/
Ziant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 για τα 144 δεν ξέρουμε, αλλά είναι σίγουρα 120+ http://hexus.net/tech/news/displays/64509-asus-announces-rog-swift-pg278q-27-inch-gaming-monitor/ Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 "υπάρχει" όμως, όπως υπάρχουν κι οι κορεάτικες 1440p που τις κάνουν να παίζουν πανω από 60hz... 1
Rizas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το budget βγαίνει απο την τσέπη του TS όχι απο τα συμφραζόμενα και αυτός που ξέρει το αντικείμενο θα προσπαθήσει να του βρει το καλυτερο στα χρήματα του και όχι να τον αναγκάσει να πάρει κάτι ακριβότερο γιατί έτσι πρέπει!! Μπορείς να παίξεις και με 700Ε,μπορείς να παίξεις και με 2500Ε αλλά αυτό πάει με την ανάγκη του καθενός και με το τι ζητάει! Δεν μίλησα ποτέ για low details με 10fps, και μια κάρτα starting τάξεως 270Χ μια χαρά παίζεις(προς το παρον) και στα high και στα ultra σε 1080 αντε να βγάλεις μερικά φίλτρα...συμφορά που μας βρήκε ! Πάιζω χρόνια! Ότι πληρώνεις παίρνεις! Αλλά απο κάποιο σημείο και μετά παίζεις με τις λεπτομέρειες και για την εποχή μας και τον μέσο χρήστη είναι ακριβές!! Μια χαρά game θα χεις και με i5 4670k gtx 760/r9 270x ή gtx 770/280Χ, μια χαρά θα παίζεις και με i7 4770k 780ti/290X Απλά μετά απο κάποιο σημείο αρχίζει το κυνήγι του FPS που βγαίνει γύρω στα 20 ευρό για κάθε παραπάνω fps που θα πάρεις!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα