AccountSaver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Οποτε περινενω περισσοτερες προτασεις σιγουρες
Ziant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Asus gaming monitor VG248QE 336 ευρώ (χωρίς g-sync), δεν αξίζει να πετάξεις 240 ευρώ σε ips...https://www.asus.com/Monitors_Projectors/VG248QE/http://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html?keyphrase=VG248QE
AccountSaver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Δεν θα δωσω παραπανω λεφτα ουτε θελω. Ηδη δινω πολλα για αυτο που θελω. Ειδα και το 27" LG 27EA63V καλο?
TEOKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Στα γρήγορα απλά για πληροφόρηση που αυτό δεν είναι στα οικονομικά σχέδια του ts Για να παίξεις παιχνίδια στα 144hz θες τέρας gpu άρα και αντίστοιχα CPU,psu κ.λ.π Αν δεις καλό IPS πάνελ όλα τα TN σου φαίνονται ξεθωριασμένα Στα IPS το μαύρο ειναι για τα μπάζα Αν υπάρχει το χρήμα και το αντίστοιχο hardware η λύση είναι pva στα 144hz. Εχει τέτοιο η Eizo αλλά δαγκώνει ( ts η dell που σου προτάθηκε αρχικά είναι μια χαρά για σένα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 btw AccountSaver αν θες flicker free check this list http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm
AccountSaver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ωραια μια γνωμη τοτε και για αυτην που ειπα? οσο ναναι ιντσες δεν με χαλανε...
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δες μια από τις Dell που πες.Τσέκαρε και τη λίστα του thresh.Με 1080p 27'' δεν αξίζει να ασχοληθείς. 2
AccountSaver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δες μια από τις Dell που πες.Τσέκαρε και τη λίστα του thresh.Με 1080p 27'' δεν αξίζει να ασχοληθείς. την τσέκαρα την λίστα. Μόνο το Ρ μοντέλο είναι με PWM. όσο για τα υπόλοιπα. Γιατί δεν αξίζει η 27" ; Είδα και βίντεο. Με άρεσε που είναι λεπτή και θα μπεί άνετα στον τοίχο μου. 1080Ρ μια χαρά είναι. Ουσιαστικά η διαφορά στο U2412M είναι το 16:10. Με το budget που αναφέρεις, DELL P2414H και σου μένουν και χρήματα. Η U2412M που ανέφερε ο SPANK, ήταν πολύ καλή. (Και αφού δε θες οπωσδήποτε 1920x1200, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξεις εκεί κατά τη γνώμη μου). Πλέον έχουν βγεί πολύ καλύτερα panels. η συγκεκριμένη , δεν γίνεται να βγεί το stand. Για εμένα είναι MUST!
overclocker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για την καινούργια Dell U2414H έχουμε καμία γνώμη;
Ziant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Στα γρήγορα απλά για πληροφόρηση που αυτό δεν είναι στα οικονομικά σχέδια του ts Για να παίξεις παιχνίδια στα 144hz θες τέρας gpu άρα και αντίστοιχα CPU,psu κ.λ.π Αν δεις καλό IPS πάνελ όλα τα TN σου φαίνονται ξεθωριασμένα Στα IPS το μαύρο ειναι για τα μπάζα Αν υπάρχει το χρήμα και το αντίστοιχο hardware η λύση είναι pva στα 144hz. Εχει τέτοιο η Eizo αλλά δαγκώνει ( ts η dell που σου προτάθηκε αρχικά είναι μια χαρά για σένα) Δεν γνωρίζεις το αντικείμενο. Αγοράζεις οθόνη 144 Hz στα 1080p, και μπορείς να παίξεις παιχνίδια μέχρι 144 fps (θεωρητικά) χωρίς πρόβλημα, χωρίς v-sync, χωρίς lag κτλ. Τα καλά ips panel είναι ακριβά, δεν είναι αυτά που αγοράζετε / προτείνετε. To ips panel έχει καλύτερα χρώματα/γωνιες θέασης αλλά είναι 60 Hz. Δεν ξέρω για τα tn panel που έχεις, αλλά αυτά που έχω εγώ, έχουν χειρότερα χρώματα από ips, αλλά όχι ξεθωριασμένα. Αν παίξεις σε 144 Hz monitor δεν υπάρχει επιστροφή. Άλλο τι έχεις διαβάσει από το ιντερνετ, και άλλο να έχεις προσωπική πείρα σε κάποια πράγματα, εδώ ότι λέει ένας συμφωνούν 10, χωρίς να ξέρουν. Εγώ προτείνω αυτό το μόνιτορ, γιατί το έχω αγοράσει και έχω g-sync κάρτα επάνω, και επίτρεψε μου να έχω μια καλύτερη άποψη στο αντικείμενο. Έχω και ips tv/monitor. Θα έκανα και μια παρουσίαση για το g-sync, μπας και ξεστραβωθούν μερικοί ξερόλες εδώ μέσα (δεν μιλάω για σένα), αλλά μου την είπαν σε άλλο thread, και θα την ανεβάσω αλλού…
AccountSaver Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 άρα να κοιτάξω καλύτερα την U2412 ή την 27 " EA63V της LG; και οι 2 είναι IPS. Δεν είναι καλή σαν γνώμη;
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως θα σου έλεγα να πας στην U2412 θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος ειναι και δοκιμασμένη απο πολλα παιδιά και απο εμενα , απο εκει και πέρα η τελική επιλογή ειναι δική σου με βάση τις ανάγκες σου και τα χρήματα φυσικά που διαθέτεις
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 άρα να κοιτάξω καλύτερα την U2412 ή την 27 " EA63V της LG; και οι 2 είναι IPS. Δεν είναι καλή σαν γνώμη; Dell P2414H ή Dell U2412M από αυτές που προτάθηκαν.
Rizas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πάρε μια Dell και θα είσαι καλυμμένος απο αυτές που σου έχουν προτείνει! Τα έχω 144hz 1ms 4K OLED με καμπύλη και lazer που σκοτώνει εξωγήινους και δεν υπάρχει γυρισμός κτλ μην δίνεις σημασία!! Έλεος πια για παιχνίδια μιλάμε μας έχει φάει το marketing των εταιρίων!! Τις υπερβολές άφησε τες για τους υπερβολικούς! Αν είσαι άνθρωπος που αλλάζει οθόνη συχνά γίατι είναι θέμα επαγγελματικής φύσεως,είτε γιατί απλά μπορείς είναι άλλο θέμα(εκεί θα καταλάβεις την διαφορά στην λεπτομέρια) αλλά αν είσαι άνθρωπος που αλλάζει οθόνη ανα 5ετία ή μόνο όταν σου χαλάσει(όπως ο πιο πολύ κόσμος δηλαδή) πάρε μια IPS των 200Ε+- και θα πείς και ευχαριστώ για την οθονάρα που πήρες!! 1
Ziant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα έχω 144hz 1ms 4K OLED με καμπύλη και lazer που σκοτώνει εξωγήινους και δεν υπάρχει γυρισμός κτλ μην δίνεις σημασία!! Έλεος πια για παιχνίδια μιλάμε μας έχει φάει το marketing των εταιρίων!! Marketing τα 144 hz ? Πως φαίνεται οτι δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα