Στεφανος123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τι αρέσει στις γυναίκες, έχει 16 cm μήκος και αρχίζει από Π; -Το πενηντάευρο -Μπορεί μια γυναίκα να κάνει έναν άντρα εκατομμυριούχο? -Αν ήταν δισεκατομμυριούχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Από ότι βλέπεις πίστευε τα μισά, από ότι ακούς μην πιστεύεις τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οι καριόλες δεν είναι σκατά αλλά τσαπιά και κόλπα. -Δόκτωρ Ντρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εντυπωση μου κανει που δεν το ειπε κανεις ακομα. - Το πουλι σου και την υπογραφη σου ΠΡΟΣΕΧΕ που τα βαζεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν μας φτάναν τα αιδοία, μας ήρθαν και από την Ινδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Η πρέφα θέλει υπομονή και το μουνί κυνήγι. Καφενόβιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια πέτα μου ένα κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω Άσχετο... Η αγαπημένη μου φράση (δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί) . Επιτρέπεται να πέσεις , επιβάλλεται να σηκωθείς. Σύντομα και σε tatoo. (Αφιερωμένο σε οποιον πέρασε ψυχική ασθένεια και είναι και πάλι στα πόδια του) λιγο η πολυ αφιερωμενο σε ολους μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται.....να ζητήσεις φάουλ" Γιώργος Καραγκούνης 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις τραλαλά, ,θέλω τραλαλό Θέλεις γλειφιτζούρι, χωνάκι παγωτό Απο ποιητική συλλογή: Η Στέλλα Μπεζαντάκου απαγγέλει Στέλλα Μπεζαντάκου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τι τι; Τι τι; Τι τι, ε τι τι; Τι τι; Τι τι; Τι τι τι, ε τι, ε τι τι... Γιωργος Αλκαίος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τι τι; Τι τι; Τι τι, ε τι τι; Τι τι; Τι τι; Τι τι τι, ε τι, ε τι τι... Γιωργος Αλκαίος. Εκεί έχεις μείνει εσύ; (Αλήθεια, ο Αλκαίος υπάρχει ακόμα; ) Μέχρι και το - επίσης ξεπερασμένο - «Σε-Σε-Σε...» τού Τσαλίκη, πιο καινούργιο είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Διαχρονικότητα λέγεται. Ακόμα και σήμερα στέκει αυτο που λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Διαχρονικότητα λέγεται. Ακόμα και σήμερα στέκει αυτο που λέει. Καλά, εγώ το σχολίασα τελείως επιφανειακά, ως γνήσιος σκλαβος των ρευμάτων τής μόδας που είμαι. Εσύ εμβαθύνεις στο νόημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 H γυναίκα θέλει μυστήριο και έξυπνη ατάκα. 40άρης wanna be ταξιτζής μια νύχτα ξημερώματα κάπου στη πόλη της Ρόδου πριν 4 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είμαι τετράωρος.Λυσάξτε κανάγιες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα