KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω στα χερια μου το εξης μηχανημα: gigabyte ga-g33m-ds2r 1.5gb kingston psu power man ip-p300aj3-1 (μαλλον ο ενοχος) onboard γραφικων cpu δεν κοιταξα Παρατηρησα το εξης. Αναβα το pc και το fan απτην ψυκτρα της cpu μια γυρνουσε και μια προσπαθει να γυρισει αλλα τιποτα. Τσεκαρα να δω αν ειναι καλα πατημενη η ψυκτρα και ηταν ενταξει. Εκανα ενα clear cmos, παλι τα ιδια. Το κουφο τωρα ειναι οτι δεν αναβει καν. Βαζω καλωδιο τροφοδοσιας, αναβω διακοπτη απο psu και τιποτα. Μια αναβει μια οχι. Τι παιζει? (Προς το παρον τσεκαρα τον σκληρο και βγηκε ενταξει με hd sentinel και δεν τον εχω συνδεσει επανω. Επισης και το μεγαλο το atx που δινει ρευμα)
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το λογικότερο μου κανει να ειναι το no name τροφοδοτικό , ετσι και αλλιως πρέπει να πάρεις ενα καλύτερο και επώνημο και μαλλον ήρθε η ώρα , αν εχεις ομως καποιο διαθέσιμο δοκιμασε και με αυτο
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Θα δοκιμασω το δικο μου και θα ενημερωσω παλι!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα παιδια. Λοιπον. Γιατι δεν αναβε. Ειχαν βγει τα πινακια απο το power και τα ξαναεβαλα. Οσον αφορα το fan απτην cpu. Εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο και κανει ακριβως το ιδιο παλι. Παει να ξεκινησει να παρει στροφες και σταματαει. Τι παιζει?
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αρα το πρόβλημα τωρα ειναι μονο το fan του cpu , μηπως απλα ειναι χαλασμένο να δοκιμάσεις ενα αλλο ? ή δοκίμασε το οχι εχει που ειναι για cpu στην motherboard αλλα σε καποιο απο τα αλλα απλα να δουμε αν γυρνάει εκει
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παλι τα ιδια αδερφε. Το συνδεσα στο sys_fan και κανει τα ιδια. Δυστυχως δεν εχω αλλο να δοκιμασω. Εχω αλλη ψυκτρα αλλα ειναι για am2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα