Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω στα χερια μου το εξης μηχανημα:

gigabyte ga-g33m-ds2r

1.5gb kingston

psu power man ip-p300aj3-1 (μαλλον ο ενοχος)

onboard γραφικων

cpu δεν κοιταξα

Παρατηρησα το εξης. Αναβα το pc και το fan απτην ψυκτρα της cpu μια γυρνουσε και μια προσπαθει να γυρισει αλλα τιποτα. Τσεκαρα να δω αν ειναι καλα πατημενη η ψυκτρα και ηταν ενταξει. Εκανα ενα clear cmos, παλι τα ιδια. Το κουφο τωρα ειναι οτι δεν αναβει καν. Βαζω καλωδιο τροφοδοσιας, αναβω διακοπτη απο psu και τιποτα. Μια αναβει μια οχι. Τι παιζει? (Προς το παρον τσεκαρα τον σκληρο και βγηκε ενταξει με hd sentinel και δεν τον εχω συνδεσει επανω. Επισης και το μεγαλο το atx που δινει ρευμα)

Δημοσ.

Το λογικότερο μου κανει να ειναι το no name τροφοδοτικό , ετσι και αλλιως πρέπει να πάρεις ενα καλύτερο και επώνημο και μαλλον ήρθε η ώρα , αν εχεις ομως καποιο διαθέσιμο δοκιμασε και με αυτο

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Λοιπον. Γιατι δεν αναβε. Ειχαν βγει τα πινακια απο το power και τα ξαναεβαλα. Οσον αφορα το fan απτην cpu. Εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο και κανει ακριβως το ιδιο παλι. Παει να ξεκινησει να παρει στροφες και σταματαει. Τι παιζει?

Δημοσ.

Αρα το πρόβλημα τωρα ειναι μονο το fan του cpu , μηπως απλα ειναι χαλασμένο να δοκιμάσεις ενα αλλο ? ή δοκίμασε το οχι εχει που ειναι για cpu στην motherboard αλλα σε καποιο απο τα αλλα απλα να δουμε αν γυρνάει εκει

Δημοσ.

Παλι τα ιδια αδερφε. Το συνδεσα στο sys_fan και κανει τα ιδια. Δυστυχως δεν εχω αλλο να δοκιμασω. Εχω αλλη ψυκτρα αλλα ειναι για am2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...