poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασε το.γιατι παραξενο να βλεπεις Utube Κτλ και ολα να ειναι οκ και να μην παιζει αυτο.
batman_gardiki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ίσως φταίει το θέμα που έχω με την κάμερα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από batman_gardiki
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Λύσε πρώτα εκείνο το θέμα και μετά βλέπεις το WiFi. Όπως κατάλαβα από το διάβασμα, έχεις πρόβλημα και δεν δουλεύει καμία κάμερα τοπικά στον υπολογιστή.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ίσως φταίει το θέμα που έχω με την κάμερα εμ αυτα τα λενε απο πιο πριν.αν και με καλωδιο δεν παιζει που λογικα δεν θα παιζει δεν φταιει το ασυρματο σου μετα
batman_gardiki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Λύσε πρώτα εκείνο το θέμα και μετά βλέπεις το WiFi. Όπως κατάλαβα από το διάβασμα, έχεις πρόβλημα και δεν δουλεύει καμία κάμερα τοπικά στον υπολογιστή. εμ αυτα τα λενε απο πιο πριν.αν και με καλωδιο δεν παιζει που λογικα δεν θα παιζει δεν φταιει το ασυρματο σου μετα ;)
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ε ναι οπως το ειπες λεω θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε 1
batman_gardiki Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 αντί καλωδίων αν βάλω κεραία wifi usb για καλύτερο σήμα θα κάνει δουλειά;; μιλάω για την περίπτωση του πατέρα μου δύο ορόφων κάτω από το modem ;;; κάποιες φορές δεν έχει σήμα αλλά και κάποιες βλέπει live streaming για ώρες χωρίς πρόβλημα!!!
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 μπορει ναι μπορει και οχι.για μενα παντως ειναι πιο σωστο να μπει το δευτερο ρουτερ σαν access point.τωρα αν με τετοια καρτα θα παιξεις καλυτερα η οχι πρεπει να την δοκιμασεις.μπορει ναι μπορει και οχι.αλλα η μαρκα της συγκεκριμενης κεραιας δεν μου λεει και πολλα.θα προτιμουσα καμια κεραια της alfa με κατευθυντικο Panelaki να κοιταει προς τον ρουτερ αν ηταν υποχρεωτικα να παρω ασυρματη καρτα.αλλιως παιζει και repeater αν δεν θες να ριξεις καλωδιο απο το ενα σημειο στο αλλο.θα πιανει ασυρματα και θα δινει ασυρματα ή θα δινει και με καλωδιο αμα θες.
batman_gardiki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 μπορει ναι μπορει και οχι.για μενα παντως ειναι πιο σωστο να μπει το δευτερο ρουτερ σαν access point.τωρα αν με τετοια καρτα θα παιξεις καλυτερα η οχι πρεπει να την δοκιμασεις.μπορει ναι μπορει και οχι.αλλα η μαρκα της συγκεκριμενης κεραιας δεν μου λεει και πολλα.θα προτιμουσα καμια κεραια της alfa με κατευθυντικο Panelaki να κοιταει προς τον ρουτερ αν ηταν υποχρεωτικα να παρω ασυρματη καρτα. τυχαία είναι η φώτο-μάρκα!!! εννοείται οτι θέλω κάτι να κάνει δουλειά !!! αλλιως παιζει και repeater αν δεν θες να ριξεις καλωδιο απο το ενα σημειο στο αλλο.θα πιανει ασυρματα και θα δινει ασυρματα ή θα δινει και με καλωδιο αμα θες. δεν έχω ιδέα από αυτά. έχεις κάτι να προτείνεις;
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 μπορει ναι μπορει και οχι.για μενα παντως ειναι πιο σωστο να μπει το δευτερο ρουτερ σαν access point.τωρα αν με τετοια καρτα θα παιξεις καλυτερα η οχι πρεπει να την δοκιμασεις.μπορει ναι μπορει και οχι.αλλα η μαρκα της συγκεκριμενης κεραιας δεν μου λεει και πολλα.θα προτιμουσα καμια κεραια της alfa με κατευθυντικο Panelaki να κοιταει προς τον ρουτερ αν ηταν υποχρεωτικα να παρω ασυρματη καρτα. τυχαία είναι η φώτο-μάρκα!!! εννοείται οτι θέλω κάτι να κάνει δουλειά !!! αλλιως παιζει και repeater αν δεν θες να ριξεις καλωδιο απο το ενα σημειο στο αλλο.θα πιανει ασυρματα και θα δινει ασυρματα ή θα δινει και με καλωδιο αμα θες. δεν έχω ιδέα από αυτά. έχεις κάτι να προτείνεις; σε ασυρματη καρτα alfa awus οποιο μοντελο βρεις.δεν ξερω αν θα βρεις ελλαδα.σε ebay υπαρχει και με Panel http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-USB-Wireless-G-Adapter-7dBi-Panel-Antenna-/121275108150?pt=UK_Computing_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c3c8f4b36 κατι σαν αυτο. μετα για πιο καλα μπορεις να παρεις καποιο Repeater η access point. το access point Παιρνει με καλωδιο ethernet απο το αρχικο ρουτερ και δινει wireless. πλεονεκτημα οτι δεν χανεις σε ταχυτητα.μειονεκτημα πρεπει να ριξεις καλωδιο. β.Repeater>παιρνεις ασυρματα δινεις ασυρματα.πλεονεκτημα.δεν χρειαζεσαι καλωδιο ethernet και ειναι φτηνα. μειονεκτημα.χανεις λιγακι σε ταχυτητα.. γ.μπορεις και Powerline.δικτυο διαμεσω ρευματος. πλεονεκτημα.δεν εχεις καλωδια και υπαρχουν και Powerline ασυρματα μειονεκτημα.μπορει να μην παιξει σε τριφασικο αναλογως τι θα παρεις η να εχεις παρεμβολες + οτι ειναι λιγο ακριβα., τωρα για Repeater αν θες κατι φτηνο πας σε tp link πχ 701nd ,801nd ,901nd.ειναι καλα και φτηνα. αν θες κατι σε πιο καλο υπαρχουν draytek,d link,netgear Κτλ.αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις και την λυση που θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα