meymigrou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω δύο κινητά (Samsung Galaxy S3 & Sony Ericsson Xperia X10 mini pro) και ένα λαπτοπ, το ένα κινητό και το λαπτοπ μου βλέπουν το Wi-Fi μου μια χαρά και συνδέονται, το άλλο κινητό όμως δεν το βλέπει ενώ βλέπει όλα τα άλλα της γειτονιάς μου. Το κινητό που δεν βλέπει το Wi-Fi μου είναι αυτό: Site: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini_pro-3147.php Άλλαξα πολλές φορές από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του modem μου το WEP σε WPA, WPA ή WPA2 κτλ αλλά πάλι δεν το βλέπει.. Τι άλλο να κάνω; Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
leonidas_fs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για αρχή δοκίμασε να το βάλεις εσυ το wifi στο κινητό σου, βάζωντας το SSID και τον κωδικό κτλ. Πάτα δηλαδή απο το κινητό σου εκει που λέει προσθήκη δικτύου wifi κτλ.. Αν δεν πιάσει αυτό, δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ σου και επίσης πες μας και σε τι μορφή έχεις το Wi-Fi (a/b/g/n)
solution1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Άλλαξε κανάλι wifi (από τις ρυθμίσεις στο router) πχ βάλε το 1 1
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 οπως ειπαν αλλαξε καναλι.μην βαλεις auto μην βαλεις καναλι 12 μην βαλεις καναλι 13 γιατι μερικα κινητα /λαπτοπς απο αμερικη δεν βρισκουν το 12 και το 13 καναλι ενω αλλες φορες το auto παιρνει ενα απο αυτα τα 2 επειδη βρισκει την μικροτερη παρεμβολη/κινηση. 1
meymigrou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Άλλαξα το κανάλι στο 1 από 13 που ήταν και τώρα πιάνει μια χαρά.. Υπάρχει κάποια περίπτωση αυτό να επηρεάσει τη σύνδεση μου στο ίντερνετ; Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Άλλαξα το κανάλι στο 1 από 13 που ήταν και τώρα πιάνει μια χαρά.. Υπάρχει κάποια περίπτωση αυτό να επηρεάσει τη σύνδεση μου στο ίντερνετ; Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! αυτο το 13 φταιει.αν ειχε παρει οτιδηποτε αλλο εκτος απο 12 ,13 δεν θα ειχες θεμα.το κακο ειναι οτι μερικα ρουτερ οταν ειναι στο auto πανε και παιρνουν 12 και 13 επειδη δεν βλεπουν αλλα ατομα εκει.και σπας το κεφαλι σου τι φταιει.αφου το εβαλες καρφωτα στο 1 θα εισαι μια χαρα.αν μια στο εκατομμυριο παρατηρησεις καποιο θεμα η γενικοτερα καποια προβληματα ταχυτητας σε wifi ή spikes ή μεγαλα ping κτλ τοτε δοκιμασε καποιο αλλο.το λεω μηπως παιζει κανεις εκει πολυ κοντα σου στο 1 και σου κανει παρεμβολες.δυσκολο μεν αλλα το λεμε.και ενημερωτικα αμα θες να δεις ποιος παιζει που και ποσο κοντα εινα μπορεις να κατεβασεις το inSSIDer που σου δειχνει τα παντα.Ποιος παιζει που τι brand ειναι το cpe κτλ.
meymigrou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 αυτο το 13 φταιει.αν ειχε παρει οτιδηποτε αλλο εκτος απο 12 ,13 δεν θα ειχες θεμα.το κακο ειναι οτι μερικα ρουτερ οταν ειναι στο auto πανε και παιρνουν 12 και 13 επειδη δεν βλεπουν αλλα ατομα εκει.και σπας το κεφαλι σου τι φταιει.αφου το εβαλες καρφωτα στο 1 θα εισαι μια χαρα.αν μια στο εκατομμυριο παρατηρησεις καποιο θεμα η γενικοτερα καποια προβληματα ταχυτητας σε wifi ή spikes ή μεγαλα ping κτλ τοτε δοκιμασε καποιο αλλο.το λεω μηπως παιζει κανεις εκει πολυ κοντα σου στο 1 και σου κανει παρεμβολες.δυσκολο μεν αλλα το λεμε.και ενημερωτικα αμα θες να δεις ποιος παιζει που και ποσο κοντα εινα μπορεις να κατεβασεις το inSSIDer που σου δειχνει τα παντα.Ποιος παιζει που τι brand ειναι το cpe κτλ. Κομπλέ τότε! Σ' ευχαριστώ φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα