pluss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 KNBoy, on 23 Jan 2014 - 12:46 AM, said:Καλησπέρα, να σε ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου (χρήστης Wind VDSL) ότι θα έχεις κάποια προβλήματα που φυσικά μπορείς να διορθώσεις. Θα σταματάει να σου τρέχει το Internet χωρίς να κόβεται σε αυτά που τρέχεις. Μιλούσα Skype, έπαιζα League Of Legends και σε κάποια φάση σταματούσε να λειτουργεί ο broswer, λες και δεν είχα internet. H μπορεί και να σταματούσε το Skype ενώ το παιχνίδι έτρεχε κανονικά. Για να διορθωθεί αυτό θα πας στην σελίδα του Rooter και θα απενεργοποιήσεις το Firewall. Ωραία, τουλάχιστον λύνεται εύκολα. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
KNBoy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Άσε φιλαράκι (αν μου επιτρέπεις) έμπλεξα, για να λύσω το πρόβλημα έφαγα 100 τηλεφωνήματα στην μάπα και ο καθένας έλεγε ότι νάνε... Μέχρι που βρέθηκε ένας που πραγματικά ήξερε και με βοήθησε. 1
pluss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 KNBoy, on 23 Jan 2014 - 12:57 AM, said:KNBoy, on 23 Jan 2014 - 12:57 AM, said:Άσε φιλαράκι (αν μου επιτρέπεις) έμπλεξα, για να λύσω το πρόβλημα έφαγα 100 τηλεφωνήματα στην μάπα και ο καθένας έλεγε ότι νάνε... Μέχρι που βρέθηκε ένας που πραγματικά ήξερε και με βοήθησε. Απορώ πάντως με το γεγονός ότι έχουν βάλει ως προεπιλογή να είναι ενεργοποιημένο το firewall. Δεν μας τα λέει καλά η WIND ακόμα δεν ήρθα. Τουλάχιστον όμως, τέλος καλό όλα καλά!
humanoid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απορώ πάντως με το γεγονός ότι έχουν βάλει ως προεπιλογή να είναι ενεργοποιημένο το firewall. Δεν μας τα λέει καλά η WIND ακόμα δεν ήρθα. Τουλάχιστον όμως, τέλος καλό όλα καλά! Παντού τα πάντα. Η Wind είναι το μόνο δίκτυο που έχει καταφέρει να με κρατήσει ως πελάτη, εμένα προσωπικά. Έχω περάσει από OTE, Vivodi, HOL, Forthnet και δε συμμαζεύεται και ήταν απλά ο καλύτερος πάροχος τόσο σε χρεώσεις, όσο και σε αξιοπιστία. Πιο απλά: δεν υπάρχουν κανόνες. 1
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Βασικά, το να πήγαινα σε Forthnet VDSL θα ήταν ό,τι καλύτετερο από άποψη διαδικασίας+εξοπλισμού, αλλά μας 'έφαγε' το σύστημα. Τα router της WIND σε γενικές γραμμές είναι ό,τι να 'ναι βάσει των σχολίων που βλέπω. Αρχικά έδινε το ZTE ZXDSL 931WII VDSL Wireless /n Router, για το οποίο έχουν γίνει πάρα πολλά παράπονα. Ευτυχώς, όμως, πλέον δίνει το ZTE ZXHN H168N Wireless/n VDSL 2 Router, για το οποίο δεν έχουν γίνει ( πολλά ) παράπονα. Πάντως, απ' ότι φαίνεται, δεν πολυξοδεύεται η WIND. Στο μεταξύ, τόσα χρόνια χρησιμοποιώ Belkin ADSL router χωρίς να έχω κανένα παράπονο και όταν σκέφτομαι ότι σε μερικές ημέρες θα έχω ZTE router το οποίο έχει δεχθεί αρκετά επικριτικά σχόλια, με τρομάζει λίγο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσω προβλήματα, όχι τίποτα άλλο, αλλά σε αυτή την φάση δεν μπορώ να δαπανήσω χρήματα ώστε να αγοράσω κάποιο καλύτερο VDSL router, είναι και ακριβά... και σε forthnet θα παιρνες και technicolor.αλλα οπως ειπες το συστημα αστα να πανε.ενω εφοσον εισαι πελατης τους θα μπορουσαν να το πανε εκτος συστηματος αλλα οτι νανε. η wind απο το ενα zte πηγε στο αλλο zte.απλα ελεος.αλλες μαρκες δεν υπαρχουν?οκ το ενα ειχε θεματα και πας και παιρνεις το ιδιο απλα πιο νεο μοντελο?κινεζικο ειναι αλλωστε ποσο καλα να παιξει???οκ σιγουρα θα ειναι πιο βελτιωμενο το καινουριο αλλα παλι ειναι zte. για καλοο vdsl ρουτερ να το κρατησεις χρονια αφου το vdsl θα παιζει για πολλα χρονια ακομα στην ελλαδα θα ηταν το draytek 2760.αλλα 170 ευρω. απλα ειναι top η draytek αλλα και πολυ ακριβη. και τα belkin δεν ειναι οτι καλυτερο ειδικα σε adsl router.εβγαζε μερικα ωραια δυνατα access points πιο παλια ειχε βγαλει και ενα ωραιο repeater .αλλα σαν adsl router Μακρυα.και γενικοτερα μην ξαναπαρεις belkin θα σου προτεινα .υπαρχουν τοσο καλυτερες μαρκες πχ Netgear κτλ.γιατι να παρεις belkin που βγαζει απο αναπτηρα που λεει ο λογος μεχρι ρουτερ και θηκη για κινητο? και για αυτα εχουν ακουστει καμποσα παραπονα.απλα τα παραπονα ειναι λιγα γιατι τα αγοραζει λιγο κοσμος.επισης απο firmware ειναι πολυ πισω αν εχεις κανα τρελλο προβλημα και μιλησεις μαζι τους τοτε παιζει να παρεις κανα beta firmware το οποιο βεβαια δεν υπαρχει καν στο site. το μονο καλο της ηταν οτι πιο παλια ειχε πολυ δυνατα access points.επαιζαν αρκετα μακρυα και αρκετα καλα ακομα και σε οροφους πανω και κατω.ειχε βγαλει και κατι μοντελα με δυο κεραιες τοτε και mimo technology και δεν συμαζευεται.απο εκει και περα πετυχα καποια belkin που ειχαν διαφορα προβληματακια στο να παρουν ip κτλ κτλ Καλησπέρα, να σε ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου (χρήστης Wind VDSL) ότι θα έχεις κάποια προβλήματα που φυσικά μπορείς να διορθώσεις. Θα σταματάει να σου τρέχει το Internet χωρίς να κόβεται σε αυτά που τρέχεις. Μιλούσα Skype, έπαιζα League Of Legends και σε κάποια φάση σταματούσε να λειτουργεί ο broswer, λες και δεν είχα internet. H μπορεί και να σταματούσε το Skype ενώ το παιχνίδι έτρεχε κανονικά. Για να διορθωθεί αυτό θα πας στην σελίδα του Rooter και θα απενεργοποιήσεις το Firewall. αυτα τα firewall ειναι καταστροφη σε αυτα τα ρουτερ.δεν ξερω βεβαια αν μπορεις αντι να το κλεισεις να το πειραξεις και να δεις τι ειναι αυτο που του κανει σκαλωμα. αλλα δεν ειναι ολα ευκολα παραμετροποιησιμα Άσε φιλαράκι (αν μου επιτρέπεις) έμπλεξα, για να λύσω το πρόβλημα έφαγα 100 τηλεφωνήματα στην μάπα και ο καθένας έλεγε ότι νάνε... Μέχρι που βρέθηκε ένας που πραγματικά ήξερε και με βοήθησε. για μενα με το που παρω νεο adsl router η γενικοτερα ρουτερ κτλ δυο τρεις κινησεις. α.firmware update. β.κλεισιμο firewall,ips,ids και ολα τα συναφη. γ.κλεισιμο Upnp. και ο αλλος στο support αντε να σκεφτει οτι φταιει αυτο.θελει δοκιμες για να δεις οτι φταιει αυτο δυστυχως.και οι δοκιμες γινονται απο τον κοσμο.στους πρωτους τους λες οτι νανε και τους βαζεις να δοκιμασουν πραγματα υποχρεωτικα μεχρι να φανει απο ικανοποιητικο ποσοστο τι φταιει τελικα Απορώ πάντως με το γεγονός ότι έχουν βάλει ως προεπιλογή να είναι ενεργοποιημένο το firewall. Δεν μας τα λέει καλά η WIND ακόμα δεν ήρθα. Τουλάχιστον όμως, τέλος καλό όλα καλά! σε αρκετα ρουτερ ειναι ανοιχτο απο default.και στα περισσοτερα thomson ειναι ανοιχτο.επισης και στα Technicolor και στα Linksys .δεν ειναι οπως παλια που τα wireless ηταν ανοιχτα τα firewall off,το remote management ανοιχτο απο wan με τα default στοιχεια κτλ. και βεβαια δεν φταιει μονο η wInd αλλα και η zte για το θεμα firewall.υποθετεις οτι εχει βαλει ενα firewall για καλο σκοπο και οτι πρεπει να ειναι ανοιχτο. ε δεν φανταζεσαι οτι....ολα θα πανε στραβα. Παντού τα πάντα. Η Wind είναι το μόνο δίκτυο που έχει καταφέρει να με κρατήσει ως πελάτη, εμένα προσωπικά. Έχω περάσει από OTE, Vivodi, HOL, Forthnet και δε συμμαζεύεται και ήταν απλά ο καλύτερος πάροχος τόσο σε χρεώσεις, όσο και σε αξιοπιστία. Πιο απλά: δεν υπάρχουν κανόνες. καλα ναι ειναι και τι χαλκος θα σου τυχει. πχ εγω τωρα ειμαι με forthnet και εχω Uptime: 18 days, 7:31:59 1
pluss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 poulinos, on 24 Jan 2014 - 8:37 PM, said:poulinos, on 24 Jan 2014 - 8:37 PM, said:poulinos, on 24 Jan 2014 - 8:37 PM, said:poulinos, on 24 Jan 2014 - 8:37 PM, said: και σε forthnet θα παιρνες και technicolor.αλλα οπως ειπες το συστημα αστα να πανε.ενω εφοσον εισαι πελατης τους θα μπορουσαν να το πανε εκτος συστηματος αλλα οτι νανε. η wind απο το ενα zte πηγε στο αλλο zte.απλα ελεος.αλλες μαρκες δεν υπαρχουν?οκ το ενα ειχε θεματα και πας και παιρνεις το ιδιο απλα πιο νεο μοντελο?κινεζικο ειναι αλλωστε ποσο καλα να παιξει???οκ σιγουρα θα ειναι πιο βελτιωμενο το καινουριο αλλα παλι ειναι zte. για καλοο vdsl ρουτερ να το κρατησεις χρονια αφου το vdsl θα παιζει για πολλα χρονια ακομα στην ελλαδα θα ηταν το draytek 2760.αλλα 170 ευρω. απλα ειναι top η draytek αλλα και πολυ ακριβη. και τα belkin δεν ειναι οτι καλυτερο ειδικα σε adsl router.εβγαζε μερικα ωραια δυνατα access points πιο παλια ειχε βγαλει και ενα ωραιο repeater .αλλα σαν adsl router Μακρυα.και γενικοτερα μην ξαναπαρεις belkin θα σου προτεινα .υπαρχουν τοσο καλυτερες μαρκες πχ Netgear κτλ.γιατι να παρεις belkin που βγαζει απο αναπτηρα που λεει ο λογος μεχρι ρουτερ και θηκη για κινητο? και για αυτα εχουν ακουστει καμποσα παραπονα.απλα τα παραπονα ειναι λιγα γιατι τα αγοραζει λιγο κοσμος.επισης απο firmware ειναι πολυ πισω αν εχεις κανα τρελλο προβλημα και μιλησεις μαζι τους τοτε παιζει να παρεις κανα beta firmware το οποιο βεβαια δεν υπαρχει καν στο site. το μονο καλο της ηταν οτι πιο παλια ειχε πολυ δυνατα access points.επαιζαν αρκετα μακρυα και αρκετα καλα ακομα και σε οροφους πανω και κατω.ειχε βγαλει και κατι μοντελα με δυο κεραιες τοτε και mimo technology και δεν συμαζευεται.απο εκει και περα πετυχα καποια belkin που ειχαν διαφορα προβληματακια στο να παρουν ip κτλ κτλ αυτα τα firewall ειναι καταστροφη σε αυτα τα ρουτερ.δεν ξερω βεβαια αν μπορεις αντι να το κλεισεις να το πειραξεις και να δεις τι ειναι αυτο που του κανει σκαλωμα. αλλα δεν ειναι ολα ευκολα παραμετροποιησιμα για μενα με το που παρω νεο adsl router η γενικοτερα ρουτερ κτλ δυο τρεις κινησεις. α.firmware update. β.κλεισιμο firewall,ips,ids και ολα τα συναφη. γ.κλεισιμο Upnp. και ο αλλος στο support αντε να σκεφτει οτι φταιει αυτο.θελει δοκιμες για να δεις οτι φταιει αυτο δυστυχως.και οι δοκιμες γινονται απο τον κοσμο.στους πρωτους τους λες οτι νανε και τους βαζεις να δοκιμασουν πραγματα υποχρεωτικα μεχρι να φανει απο ικανοποιητικο ποσοστο τι φταιει τελικα σε αρκετα ρουτερ ειναι ανοιχτο απο default.και στα περισσοτερα thomson ειναι ανοιχτο.επισης και στα Technicolor και στα Linksys .δεν ειναι οπως παλια που τα wireless ηταν ανοιχτα τα firewall off,το remote management ανοιχτο απο wan με τα default στοιχεια κτλ. και βεβαια δεν φταιει μονο η wInd αλλα και η zte για το θεμα firewall.υποθετεις οτι εχει βαλει ενα firewall για καλο σκοπο και οτι πρεπει να ειναι ανοιχτο. ε δεν φανταζεσαι οτι....ολα θα πανε στραβα. καλα ναι ειναι και τι χαλκος θα σου τυχει. πχ εγω τωρα ειμαι με forthnet και εχω Uptime: 18 days, 7:31:59 Ναι ε; Και είχα σε εκτίμηση τα Belkin! Και μιας που πιάσαμε τα router, επειδή το έχω απορία, η TP-LINK σαν μάρκα πώς σου φαίνεται; Όσον αφορά τις επιδόσεις της γραμμής, υπάρχουν σημαντικές αποκλείσεις από μάρκα σε μάρκα; Για παράδειγμα, τα 15 Mbps που μου δίνει το Belkin, ένα super router θα μπορούσε να έδινε ακόμη και 19 Mbps ξέρω ΄γω; Επίσης, θα άλλαζαν οι τιμές του Attenuation και του θορύβου και θα πήγαιναν σε πιο... αισιόδοξες τιμές; Και αν ναι, πάνω-κάτω μέχρι πού θα έφταναν; Αυτά που ρώτησα παραπάνω, ισχύουν και για VDSL γραμμές; Για παράδειγμα, στις 31/1/2014 που θα ενεργοποιηθώ, εάν κλειδώνω με το ΖΤΕ στα 25, με το Draytek θα κλείδωνα υψηλότερα και θα μου έδινε γενικότερα καλύτερες τιμές σε snr και θόρυβο; Ή απλώς το Draytek θα μου εξασφάλιζε, π.χ. καλύτερο σήμα στο ασύρματο και πιο σταθερή γραμμή και τίποτε άλλο; Γενικά, πόσο 'επιτρέπεται' να αισιοδοξώ ότι θα βελτιωθούν οι επιδόσεις της γραμμής εφόσον αλλάξω router;
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 tp link = value for money>την θεωρω καλυτερη απο την belkin και πιο φτηνα ρουτερ.ειναι καλες οι τιμες τους.κοινως οτι πληρωνεις παιρνεις.μια νορμαλ ωραια μαρκα.οχι αν αλλαξεις ρουτερ δεν μπορειςνα ξερεις αν θα παιξεις καλυτερα η οχι.εχω δει ρουτερ που επαιζαν καλυτερα εχω δει και ρουτερ που επαιζαν χειροτερα.ειναι θεμα chipset οποτε δεν υπαρχει κατι standard.πχ το Thomson v8 παιζει καλυτερα απο το V7.Και τα 2 παιζουν καλυτερα απο huawei ενα μοντελο που εδινε η forthnet.ενα zte που δινει πχ τωρα η Forthnet συγχρονιζει πιοψηλα απο το v7.Κτλ κτλ.το attenuation ειναι το πως το διαβαζει ο καθε ρουτερ.δεν παιζει καποιο ρολο.τα ιδια και για vdsl.γενικα το draytek θα ηταν πιο σταθερο εχει παραπανω πραγματα για ρυθμισεις κτλ.σαν πιο Professional ρουτερ που θα αντεξει πολλα Pc Κτλ κτλ.οι επιδοσεις της καθε γραμμης με αλλο ρουτερ δεν ειναι κατι standard.ειναι αναλογως τι συγκρινεις.μπορει απο τιποτα μεχρι και +_2 Mbit απλα το ενα μπορει να ειναι πιο σταθερο απο καποιο αλλο.πχ τα Thomson ειναι πολυ stable ακομα και σε χαλια γραμμες ενω τα Linksys ειχαν καλο συγχρονισμο αλλα σε χαλια γραμμες δεν ειναι οτι καλυτερο 1
pluss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 poulinos, on 25 Jan 2014 - 10:21 PM, said:poulinos, on 25 Jan 2014 - 10:21 PM, said:poulinos, on 25 Jan 2014 - 10:21 PM, said: tp link = value for money>την θεωρω καλυτερη απο την belkin και πιο φτηνα ρουτερ.ειναι καλες οι τιμες τους.κοινως οτι πληρωνεις παιρνεις. μια νορμαλ ωραια μαρκα. οχι αν αλλαξεις ρουτερ δεν μπορειςνα ξερεις αν θα παιξεις καλυτερα η οχι.εχω δει ρουτερ που επαιζαν καλυτερα εχω δει και ρουτερ που επαιζαν χειροτερα.ειναι θεμα chipset οποτε δεν υπαρχει κατι standard. πχ το Thomson v8 παιζει καλυτερα απο το V7.Και τα 2 παιζουν καλυτερα απο huawei ενα μοντελο που εδινε η forthnet.ενα zte που δινει πχ τωρα η Forthnet συγχρονιζει πιοψηλα απο το v7.Κτλ κτλ. το attenuation ειναι το πως το διαβαζει ο καθε ρουτερ.δεν παιζει καποιο ρολο. τα ιδια και για vdsl.γενικα το draytek θα ηταν πιο σταθερο εχει παραπανω πραγματα για ρυθμισεις κτλ.σαν πιο Professional ρουτερ που θα αντεξει πολλα Pc Κτλ κτλ. οι επιδοσεις της καθε γραμμης με αλλο ρουτερ δεν ειναι κατι standard.ειναι αναλογως τι συγκρινεις.μπορει απο τιποτα μεχρι και +_2 Mbit απλα το ενα μπορει να ειναι πιο σταθερο απο καποιο αλλο.πχ τα Thomson ειναι πολυ stable ακομα και σε χαλια γραμμες ενω τα Linksys ειχαν καλο συγχρονισμο αλλα σε χαλια γραμμες δεν ειναι οτι καλυτερο Μάλιστα, με έχεις καλύψει απόλυτα, δεν μου έχει μείνει καμία απορία. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια που μου έχεις δώσει μέχρι στιγμής, θα επανέλθω αν όλα πάνε καλά την τελευταία μέρα του μήνα όπου θα ενεργοποιηθώ, παραθέτοντας τα στατιστικά μου...
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα, με έχεις καλύψει απόλυτα, δεν μου έχει μείνει καμία απορία. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια που μου έχεις δώσει μέχρι στιγμής, θα επανέλθω αν όλα πάνε καλά την τελευταία μέρα του μήνα όπου θα ενεργοποιηθώ, παραθέτοντας τα στατιστικά μου... οκ οτι χρειαστεις πες μας. 1
humanoid Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλα ναι ειναι και τι χαλκος θα σου τυχει. πχ εγω τωρα ειμαι με forthnet και εχω Uptime: 18 days, 7:31:59 Και αυτό... Πάντως, όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν (μπορεί να το θυμάσαι), παρότι ίδιος ο χαλκός, με τη Wind έχω καλύτερη ταχύτητα. Τυχαίο ή μη, προσωπικά το απολαμβάνω 1
pluss Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για τα δεδομένα της γραμμής μου, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές, άξιζε η μετάβαση σε VDSL! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από pluss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα