Tony_Stark_21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Όπως λέει ο τίτλος, λόγω βλάβης θέλω να αντικαταστήσω την μπαταρία του λάπτοπ μου. Κοίταξα λοιπόν σε μερικά σκρουτζομάγαζα και πήρα κάποιες ιδέες ως προς την τιμή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να ξεχωρίσω αν η μπαταρία αυτή θα είναι όντως γνήσια, ή αν είναι απλά κάποια συμβατή με το λάπτοπ. Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 πιστεύω γνήσια μπαταρία σε μαγαζί δύσκολο να την βρείς,μόνο σε αντιπροσωπεία! απο ebay μπορείς να αγοράσεις;; πες και το μοντέλο 1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 hp G62 p6000. να ψαχτω στο εξωτερικο λες ε;
coolerman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 hp G62 p6000. να ψαχτω στο εξωτερικο λες ε; 23 ευρώ και κάτι ψιλά καινούρια γνήσια(απ' ότι λέει) απο ebay Site: G62
Tony_Stark_21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 23 ευρώ και κάτι ψιλά καινούρια γνήσια(απ' ότι λέει) απο ebay Site: G62 Ναι οταν μου πες να ψαξω e bay την βρηκα μεταξυ αλλων. εμ αυτο το "απ οτι λεει"¨ειναι που με προβληματιζει πως το εξασφαλιζουμε;
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 απο ebay ειναι μεν φθηνα αλλα με δικη σου ευθυνη για ο,τι γινει...ρισκο ποιοτητας...Ψαξε για σιγουρια μπαταριες που εχει ο κωτσοβολος τριτου κατασκευαστη και αν γινει κατι να εχεις να πας να την πεταξεις στα μουτρα καποιου και να παρεις τα λεφτα σου πισω...πολυ μεγαλη ποικιλια πολυ καλες τιμες για καινουρια μπαταρια.. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/batteries-for-laptops?v=0&10735=40882
LambisElef Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ο ts λέει πώς θέλει ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία, και καλά κάνει, καθώς μια imitation μπορεί ακόμα και να μη φορτίζει 1
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 23 ευρώ και κάτι ψιλά καινούρια γνήσια(απ' ότι λέει) απο ebay Site: G62 Ναι οταν μου πες να ψαξω e bay την βρηκα μεταξυ αλλων. εμ αυτο το "απ οτι λεει"¨ειναι που με προβληματιζει πως το εξασφαλιζουμε; Ο ts λέει πώς θέλει ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία, και καλά κάνει, καθώς μια imitation μπορεί ακόμα και να μη φορτίζει Όταν του προτείνουν μπαταρία με 23ευρώ από το ebay,και το σκέφτεται αυτό τα λέει όλα...Imitation που να μη φορτίζει μόνο στο ebay... Eγώ του έστειλα ΣΙΓΟΥΡΗ πρόταση με λίγα χρήματα,από ελληνικη αλυσιδα,όπου μπορεί να την επιστρέψει αν προκύψει οτιδήποτε και να μην χάσει τα λεφτά του..Το ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ... απο ebay ειναι μεν φθηνα αλλα με δικη σου ευθυνη για ο,τι γινει...ρισκο ποιοτητας... Ψαξε για σιγουρια μπαταριες που εχει ο κωτσοβολος τριτου κατασκευαστη και αν γινει κατι να εχεις να πας να την πεταξεις στα μουτρα καποιου και να παρεις τα λεφτα σου πισω... πολυ μεγαλη ποικιλια πολυ καλες τιμες για καινουρια μπαταρια.. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/batteries-for-laptops?v=0&10735=40882 1
LambisElef Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο, my mistake.... 1
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Απλά ο τίτλος δεν ειναι παντοτε οριστικος...υπο συζητηση ολα αλλαζουν... 1
coolerman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι οταν μου πες να ψαξω e bay την βρηκα μεταξυ αλλων. εμ αυτο το "απ οτι λεει"¨ειναι που με προβληματιζει πως το εξασφαλιζουμε; απο την στιγμή που λέει genuine battery δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω(αλλά 'κινέζοι' είναι αυτή) έχει πολύ καλό ποσοστό πώλησεις 99,2% + 13 κομμάτια που έχει δώσει στην ελλάδα έχει διπλάσια τιμή και δεν είναι γνήσια!
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 απο την στιγμή που λέει genuine battery δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω(αλλά 'κινέζοι' είναι αυτή) έχει πολύ καλό ποσοστό πώλησεις 99,2% + 13 κομμάτια που έχει δώσει στην ελλάδα έχει διπλάσια τιμή και δεν είναι γνήσια! γνησιο φαινεται...μπορει και να ειναι...μην ξεχναμε πως γνησιο ειναι κατι κι ας μην πωλειται στην συσκευασια που δινει η εταιρια..αρκει να εχει βγει απο την ιδια γραμμη παραγωγης με τα αυθεντικα..απλα η τιμη με κανει καχυποπτο..αν ήταν 30 κ πάνω θα με έπειθε πολύ πιο εύκολα...
retinoli Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αν πάρεις κάποια από αυτές κάνε αργότερα μια ενημέρωση για να δούμε και εμείς τι έγινε τελικά.
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν θέλει σωστή imitation (και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη κι από τις original (!) ), θα ανατρέξει στο Δήσιο (www.batteries.gr). Υπάρχουν πολλές μπαταρίες που κατασκευάζοντια για λογαριασμό του Δήσιου με κυψέλες Panasonic και με full support και εγγύηση. Αν καταφέρεις και βρείς τέτοια από εκεί για το HP σου, πάρτην με τα μάτια κλειστά. Αλλιώς πάρε μια original από ebay και τελειώνει το παραμύθι. Σε imitation στο ebay δε θα το ρισκάριζα ποτέ. 8 στις 10 έχουν είτε ημερομηνία λήξεως είτε άσχημη κατάληξη, οπότε δεν αξίζει τον κόπο για λίγα ευρώ να ταλαιπωρείσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα