parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Χαίρετε, φίλοι μου. Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής: Συνδέω έναν 7GB West.Dig. (μέσα στο Chronos USB 2.0 External Enclosure) σε οποιαδήποτε από τις οπίσθιες USB 2.0 της μητρικής. Όλα καλώς. Συνδέω στις δυό μπροστινές USB που έχει το case, tsaf, πετάγεται μήνυμα από τα XP, "Hi-Speed Device Connected in non Hi-Speed USB port" ή κάτι τέτοιο. Ο δίσκος βέβαια αναγνωρίζεται, αλλά με ταχύτητες USB 1 (~1MB/sec). Για να σας προλάβω, για τις μπροστινές USB τράβηξα από το λαμάκι που έχει η mobo και δίνει 4 USB 2.0 από πίσω (αχρηστεύοντας βέβαια τις 2). Το περίεργο είναι ότι όταν συνδέω μπροστά ένα Creative Jukebox 2 (είναι USB 2.0) δεν μου βγάζει τέτοιο μήνυμα και οι μεταφορές mp3 και data είναι σε επίπεδα ταχύτητας USB 2.0 (!) Σύνθεση: Gigabyte 7VAX, AthlonXP 2400@2700, 2x256MB DDR333, 60GB Maxtor, WinXP Pro Engl. SP1. Καμιά ιδεά? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Challenger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 ειναι ενεργοποιημένη usb1+usb2 απο το bios?
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Φίλε μου Challenger, δεν έχω τέτοια επιλογή στο ΒΙΟS. To SouthBridge του chipset (KT400) έχει USB2 controller μόνο, δηλ. το σύστημα μου έχει σύνολο 6 USB 2.0, kαμμία USB 1.
wraeththu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Ti kalwdio xrisimopoieis gia to Jukebox kai gia to Chronos?
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Για το Chronos αυτό που είχε στη συσκευασία και με το οποίο όταν συνδέω στις οπίσθιες USB οι ταχύτητές του είναι USB2. Για το Jukebox2 επίσης αυτό που είχε στη συσκευασία,αλλά παρόλα αυτά το Jukebox δεν έχει πρόβλημα, ανεξάρτητα σε ποια USB το συνδέω. Τί σκέφτεσαι?
wraeththu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Απλώς μου έχει τύχει ένα καλώδιο USB που έχω να παίζει καλά στα δικά μου USB και σε άλλο PC να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, που σημαίνει κακής ποιότητας καλώδιο. Είναι και αυτό μια άποψη ;-)
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Χμμμ, δεν έχω τίποτα να χάσω αν δοκιμάσω άλλο καλώδιο...Πολύ απλό, πώς δεν το σκέφτηκα? Ευχαριστώ για την ιδέα, φίλε μου!
wraeththu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτάς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όλα τα manual το γράφουν ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.