poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ηταν με pm.Λογικα θα την σηκωσει και εδω.τα χαρακτηριστικα της γραμμης που του ειχαμε ζητησει και το Link πιο πανω δεν δουλευε.απλα για καποιο λογο βγαζε λιγοτερο attenuation στο down απο οτι στο Up ενω κανονικα δενγινεται αυτο.19 attainable 15 συγχρονιζει με 9 ari profile.
jkoukos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Την μοναδική φορά που είδα το Upstream ψηλότερο από το Downstream, έφταιγε η ανάποδη τοποθέτηση ενός φίλτρου. Κατά τα άλλα η γραμμή είχε νορμάλ συγχρονισμό. Βέβαια μπορεί να οφείλεται σε χίλια-δυό πράγματα.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Την μοναδική φορά που είδα το Upstream ψηλότερο από το Downstream, έφταιγε η ανάποδη τοποθέτηση ενός φίλτρου. Κατά τα άλλα η γραμμή είχε νορμάλ συγχρονισμό. Βέβαια μπορεί να οφείλεται σε χίλια-δυό πράγματα. εχω δει και ρουτερ να τα αναφερει λαθος.(να τα διαβαζει λαθος).νομιζω ηταν Usr 9112..απο οτι καταλαβα του φιλου ηταν Thomson και μου φαινεται παραξενο να τα βγαλει λαθος το Thomson>ας μας σηκωσει και εδω την φωτο αν δεν του ειναι κοπος.σε φιλτρο αναποδα σε περιπτωσεις που εχω πετυχει εχω δει να μου εχει ριξει και τον συγχρονισμο απο λιγακι μεχρι περισσοτερο. αυτο με το φιλτρο που λες ειναι το κλασσικο λαθος που κανουν οι μισοι οταν δεν εχουν πριζα με rj11.θα πρεπε να βαζουν χαρτακι πανω στο φιλτρο οτι παιδια εχει σωστο και λαθος και σε συναγερμο εχω δει αναποδα φιλτρο.
jkoukos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Όπως είπα πολλά μπορεί να φταίνε. Από τα στοιχεία που έδωσε θεωρώ ότι ο συγχρονισμός είναι φυσιολογικός. Μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τη δικιά του μεριά κάνοντας την κλασσική δοκιμή, είτε αφήνοντας μόνο τον router στη κεντρική πρίζα και αποσυνδεδεμένη όλη την άλλη καλωδίωση του σπιτιού, είτε το ίδιο στον κεντρικό κατανεμητή. Αν παραμείνουν οι ίδιες πάνω-κάτω ενδείξεις, το πρόβλημα είναι εξωγενές ή της συσκευής (την οποία.μπορεί ν' αλλάξει με κάποια άλλη για δοκιμή).
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 αν παει σε vdsl αλλωστε θα αναγκαστει εχοντας τον πραγματων να φτιαξει την καλωδιωση σωστα αν εχει παραπανω απο ενα πριζακι ωστε να μην υπαρχουν παραλληλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα