internetakis1994 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα με πήρανε σήμερα από το 13888: Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών ΟΤΕ και με είπανε ότι έχει γίνει αναβάθμιση στη περιοχή σας αλά για να έχετε καλύτερο internet πρέπει να αλλάξετε το router σας το router στέλνετε αυτόματα από αυτούς σε 3-4 μέρες και είναι δωρεάν .....έχω τώρα το εξής router TG585 v7 ...Τους είπα ότι θα τους απαντήσω αύριο τι να κάνω να δεχτώ ?
sphinxgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δωρεαν το παίρνεις, λογικά με υποχρεωτική παραμονή ενος έτους. Δεν βλέπω το λόγο να μην το δεχθεις αν θες να κάτσεις για ενα χρόνο τουλάχιστον 1
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αυτο που ειπε ο φίλος απο πανω αλλα μην πιστεύεις κιολας οτι επειδή θα σου δώσουν καινούργιο router θα ανέβει και η ταχύτητα δηλαδη καλύτερο internet .
internetakis1994 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ναι για 1 χρόνο θα είναι 30mps είπανε ταχύτητα αλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουμε router αλά μόλις τελειώσει ο χρόνος μπορώ να το εφαρμόσω άμα μου αρέσει ?
mpampis11 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 μη δελέαζεσε με ένα ρούτερ . άλλωστε αν το αγοράσεις μόνος σου θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που δίνει ο οτε και θα έχεις καλύτερες ταχύτητες
internetakis1994 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ακούω γνώμες άμα δεχτώ η όχι φίλε μου για αυτό δεν δέχτηκα με τη μια γιατί ήθελα να ρωτήσω στο φίλο μου το insomnia πρώτα
sphinxgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μα δεν καταλαβαινω τον προβληματισμό σου. Τι καλύτερες εναλλακτικές έχεις δηλαδή που σε απασχολουν , εφόσον έχεις ήδη επιλέξει πάροχο? Για πες τες μας να επιλέξουμε...
internetakis1994 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 φοβάμαι μην αρχίσουνε οι αποσυνδέσεις πάλι με αυτό το ρουτερ και πρέπει να κάνω firmware update γιατί αυτό που έχω το έκανα firmware update πριν πολύ καιρό και δεν πέφτει καθόλου
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Μπορώ να φανταστώ την έκφραση απορίας του υπάλληλου που σε πήρε τηλέφωνο για να σου πει ότι θα έχεις δωρεάν πιο γρήγορο Internet για έναν χρόνο και εσύ του είπες ότι θα το σκεφτείς. Στην τελική, αν δεν σου αρέσει το router ξεκούμπωσε το και βάλε το παλιό.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αν κατάλαβα καλά, πας από DSL σε VDSL. Αν είναι έτσι, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις υποχρεωτικά router. Στη θέση σου θα πήγαινα τρέχοντας!
apeiro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Είσαι σε adsl και θα σου δώσουν δωρεάν router για να πας σε vdsl? Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τα έξτρα χρήματα για το vdsl? Ο οτε είναι γενικά πολύ ακριβός και το vdsl του ξεφεύγει.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Είσαι σε adsl και θα σου δώσουν δωρεάν router για να πας σε vdsl? Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τα έξτρα χρήματα για το vdsl? Ο οτε είναι γενικά πολύ ακριβός και το vdsl του ξεφεύγει. Μάλλον του δίνουν VDSL 30/2,5 Mbps χωρίς έξτρα χρέωση για έναν χρόνο. Μετά θα αρχίσει η ταρίφα VDSL ή θα κάνει downgrade σε ADSL ή θα πάει σε άλλον φορέα.
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα με πήρανε σήμερα από το 13888: Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών ΟΤΕ και με είπανε ότι έχει γίνει αναβάθμιση στη περιοχή σας αλά για να έχετε καλύτερο internet πρέπει να αλλάξετε το router σας το router στέλνετε αυτόματα από αυτούς σε 3-4 μέρες και είναι δωρεάν .....έχω τώρα το εξής router TG585 v7 ...Τους είπα ότι θα τους απαντήσω αύριο τι να κάνω να δεχτώ ? για adsl το Thomson ειναι μια χαρα.μακαρι να εδιναν και thomson/technicolor για vdsl ναι για 1 χρόνο θα είναι 30mps είπανε ταχύτητα αλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουμε router αλά μόλις τελειώσει ο χρόνος μπορώ να το εφαρμόσω άμα μου αρέσει ? αμα ειναι δωρεαν για 1 χρονο καντο.επισης απλα να σε ενημερωσω οτι η καλωδιωση του vdsl ειναι ελαφρως διαφορετικη απο το adsl .οποτε για να πετυχεις τα μεγιστα ισως χρειαστει να γινουν λιγες αλλαγες.αν δεν τις κανεις μπορει απο το να μην υπαρχει θεμα επειδη εισαι σε μικρο πακετο και παιρνεις πχ απο kv μεχρι να εχεις αποσυνδεσεις και να μην πιανεις τα 30.αναλογως πολλα.αν εισαι απο kv αν εισαι απο α/κ ,ποσα πριζακα εχεις και πως ειναι συνδεδεμενα κτλ μη δελέαζεσε με ένα ρούτερ . άλλωστε αν το αγοράσεις μόνος σου θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που δίνει ο οτε και θα έχεις καλύτερες ταχύτητες για να λεει 30 mbit μιλαμε για vdsl οχι για adsl.αρα το παλιο ρουτερ ειναι αχρηστο.οποτε ο φιλος μας πρεπει να ρωτησει αν θα υπαρχει γενικοτερα χρεωση οχι για τον εξοπλισμο αλλα για την υπηρεσια.γιατι δωρεαν vdsl δεν νομιζω ναπαρει.απλα θα του πουν μετα.εμεις ειπαμε για δωρεαν εξοπλισμο και οχι δωρεαν υπηρεσια.προσοχη. επσης οταν αλλαζουμε ρουτερ στην ιδια τεχνολογια δεν σημαινει παντα οτι η ταχυτητα θα ανεβει.μπορει να ανεβει μπορει να πεσει μπορει να μεινει η ιδια.ειναι θεμα chipset.
internetakis1994 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 φίλε πουλινέ για να καταλάβεις με πήρανε τηλ και με είπανε γεια σας τηλεφωνούμε άπω τον ΟΤΕ έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει γίνει αναβάθμιση στη περιοχή σας αλά για να ισχύει πρέπει να αλλάξετε ρουτερ το ρουτερ στέλνετε αυτόματα από αυτούς και είναι δωρεάν και μέσα σε αυτο το πακέτο θα είναι 1 ώρα δωρεάν προς κινητά πριν ήτανε 30 λεπτά αλα επειδή κάναμε κατάχρηση το κάνανε 1 ώρα όσο αφορά αμα πληρώνεις τουσ πρώτους είναι 40ευρο το μίνα και μετά τουσ 6 μήνες παι 45 με ταχύτητα 30mps πες μου τη γνώμη σου άμα δεχτώ η όχι
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 φίλε πουλινέ για να καταλάβεις με πήρανε τηλ και με είπανε γεια σας τηλεφωνούμε άπω τον ΟΤΕ έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει γίνει αναβάθμιση στη περιοχή σας αλά για να ισχύει πρέπει να αλλάξετε ρουτερ το ρουτερ στέλνετε αυτόματα από αυτούς και είναι δωρεάν και μέσα σε αυτο το πακέτο θα είναι 1 ώρα δωρεάν προς κινητά πριν ήτανε 30 λεπτά αλα επειδή κάναμε κατάχρηση το κάνανε 1 ώρα όσο αφορά αμα πληρώνεις τουσ πρώτους είναι 40ευρο το μίνα και μετά τουσ 6 μήνες παι 45 με ταχύτητα 30mps πες μου τη γνώμη σου άμα δεχτώ η όχι αν δεν εχεις θεμα με το οικονομικο και αν θες την παραπανω ταχυτητα σε download/upload εννοειται πως πας.ξερεις αν θα παρεις vdsl απο το Kv η απο το αστικο κεντρο?γιατι ανειναι να παρεις απο το αστικο κεντρο ισως να σε συμφερει να πας σε vdsl απο καποιον αλλον παροχο που με τα ιδια λεφτα θα σου δωσει ενδεχομενως παραπανω πραγματα.αν θες βεβαια να φυγεις απο τον οτε. οποτε α.εχεις δει να εχουν αλλαξει τα καφαο εξω και να εχουνβαλει τα νεα kv?στον οδηγο για το πως δουλευει το adsl εχω και φωτο απο παλιο καφαο και απο νεο kv για να δεις την διαφορα. β.γραψε μας μια τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το Thomson 192.168.1.254 broadband connection dsl connection πανω δεξια details για να δουμε αν εισαι κοντα στο αστικο κεντρο μπας και καταλαβουμε απο που θα παρεις vdsl(ακ η Kv) ασχετο στο v7 ελπιζω να μην εχεις το αρχικο firmware 7.x.x.x και να εχεις βαλει κανα 8.χ.χ.χ ειτε του οτε ειτε generic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα