Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Mε ταβανι 100 λεω να παω στην 7790. Λετε να βγει τπτ καλυτερο? Με ταβανι τα 100€, οχι. Η 7790 τη δεδομενη στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη.
agriokatsiko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σε ένα σύστημα 6ετίας πλέον με q9300, asus p5q deluxe θα έχω κανένα πρόβλημα ως προς την PCI express; Bottlenecks κτλ; Ήθελα να κάνω μια αναβαθμισούλα να πω την αλήθεια μου, μια 4850 έχω πάνω στο μηχάνημα τώρα... Α, και τροφοδοτικό coolermaster 550W, αλλά δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο... Παίζω κυρίως WOW και λίγο TERRA, όπου σε raid παίζει κόλλημα με την τρέxουσα καρτούλα μου, σε 1650x1050. Γενικότερα, είμαι σε φάση να πάρω και δεύτερο monitor. Οπότε, το ερώτημα είναι, να τη σκεφτώ την αγορά; EDIT: άκυρο παιδιά, είδα μόλις ότι τέλειωσε η κάρτα στο πλαίσιο. Μια πιθανή αναβάθμιση είναι στα υπόψην παρόλα αυτά, οπότε οποιαδήποτε πληροφορία για bottlenecks ευπρόσδεκτη...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ο Q9300 ειναι πολυ καλος για εχει μπουκαλα με καρτα της ταξεως της 7850 Iσως τα ρολογια του μονο θα πρεπε να ειναι λιγο πιο ψηλα... για τα παιχνιδια που λες και αυτη εδω ειναι πολυ καλη επιλογη
agriokatsiko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Οπότε μια πιθανή αναβάθμιση για εμένα θα κυμαίνεται μεταξύ αυτών των δύο. Όχι κι άσχημα. Θα το σκεφτώ για την 7790 τότε αν είναι, δε θα ήθελα να μπλεξω με πειράγματα σε clocks να πω την αλήθεια. Το ξέρω ότι δε θα είναι δύσκολο, απλά είναι ΚΑΙ μηχάνημα δουλειάς για εμένα, οπότε δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία... Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες 1
ssns Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Χαμος εγινε με την καρτα!! Εληξε η προσφορα!! Καποιος moderator να αλλαξει το τιτλο αν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα