marinawd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, προσπαθω να φτιαξω ενα blog.. αλλα οτι κ αν κανω, ή δημοσιευση, ή πηγαινω στα προτυπα ή οπουδηποτε αλλου, ενω στην αρχη με αφηνει, μετα με πεταει σε διαφημισεις.. δε μπορω νακανω τπτ.. μηπως ξερετε γιατι συμβαινει αυτο??? http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5722053669696038978#template/src=dashboard
geomagas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είχε ο καθένας πρόσβαση στον dashboard του blog σου;;;
geomagas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το link που έβαλες οδηγεί στον dashboard. Μόνο εσύ έχεις πρόσβαση εκεί.
marinawd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 A, Sorry..μηπως απ αυτο που περιεγραψα καταλαβες το προβλημα? ειχα κανει blog πιο παλια.. πρωτη φορα.. δε μπορω καν να σχεδιασω.. με βαζει στη σχεδιαση για δευτερολεπτα και μετα διαφημισεις
geomagas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Όχι, έχω χρόνια να ασχοληθώ με το blogger... Κάποιος άλλος σίγουρα θα σε βοηθήσει καλύτερα. Απλά ήθελα να σου επισημάνω το πρόβλημα με το link.
foutzos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τι browser χρησιμοποιείς; το πρόβλημα με τις διαφημίσεις το έχεις κ αλλού; το dashboard του Blogger δεν έχει διαφημίσεις, το πρόβλημα πρέπει να ναι του browser ή του υπολογιστή. για το checkareis μπες στο dashboard μέσω άλλου υπολογιστή και δες αν έχει και εκει διαφημίσεις
Xristinablogger Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά συγνώμη που μπαίνω εμβόλιμα... μήπως ξέρει κανεις γιατί μου βγάζει συνέχεια λευκή σελίδα όταν πάω να κάνω ανάρτηση στο blogger? Έχω καθαρίσει μνήμη, cookies κτλ΄και στο editor dashboard δεν μου φορτώνει Δοκίμασα και σε άλλα browser αλλά πάλι το ίδιο! Σας παρακαλώ πείτε μου έχω αγανακτήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα