ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τις προάλλες χρειαστηκε να ψαχτώ λίγο για να κατεβάσω ένα αντίγραφο για office 2007 home and student για ένα πελάτη ο οποίος είχε νόμιμη άδεια. Επειδή ήταν η ελληνική έκδοση και γενικότερα αποφεύγω τα torrents εκτός και αν έχουν αρκετά θετικά reviews αποφάσισα να ψαχτώ λίγο παραπάνω. Οπότε και βρήκα το επίσημο site της microsoft το οποίο αφορά τα office και κατέβασα από εκεί ένα αρχείο exe βάζοντας τον νόμιμο κωδικό. Έχει χρειαστεί το τελευταίο διάστημα να κατεβάσω από torrent αρκετά λειτουργικά για πελάτες αλλά κάθε φορά ως δια μαγείας εμφανίζεται πελάτης με διαφορετικό λειτουργικό και άντε πάλι από την αρχή. Αυτά τα έχω σε iso και τα εγκαθιστώ με το rufus Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποια αντίστοιχη υπηρεσία της microsoft η οποία μπορείς να βάλεις το αυθεντικό κλειδί και να κατεβάσεις αντίστοιχα όπως και στα office κάποιο iso η κάτι τέλος πάντων για τα windows. Η πρέπει να κάνεις συνδρομή msdn? Και ποιο είναι το κόστος για αυτό γιατί κάτι διάβαζα για αρκετά ευρώ το χρόνο.
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για office δεν ξέρω , για windows παντως μπορεις να κατεβάσεις απο εδω http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/ τα 7 νόμιμο iso και να βάλεις το κλειδί σου , φυσικα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη έκδοση που ειναι για το κλειδί / άδεια που εχεις
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για office δεν ξέρω , για windows παντως μπορεις να κατεβάσεις απο εδω http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/ τα 7 νόμιμο iso και να βάλεις το κλειδί σου , φυσικα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη έκδοση που ειναι για το κλειδί / άδεια που εχεις Ευχαριστώ για την βοήθεια spank. Για ελληνικά πάντως ούτε λόγος στην συγκεκριμένη σελίδα. Edit : Τα links βγαίνουν σε μια σελίδα digitalrivercontent. Οι συγκεκριμένοι ξέρεις αν έχουν κάποιο database με μαζεμένα τα iso Μπας και βρω τιποτα ελληνικά?
Sirios8e Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για office δεν ξέρω , για windows παντως μπορεις να κατεβάσεις απο εδω http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/ τα 7 νόμιμο iso και να βάλεις το κλειδί σου , φυσικα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη έκδοση που ειναι για το κλειδί / άδεια που εχεις Σε Ελληνικη γλωσσα μπορουμε να βρουμε, κατι γνησιο, εκτος απο torrent?
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν το εχω ψάξει δεν ξέρω , περίμενε να απαντήσει καποιος που ξέρει αλλα φυσιολογικά θα υπάρχει και για την ελληνική
Sirios8e Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως μονο σε torrent βρισκω και αρκετοι αλλοι, απ' οτι εχω ψαξει, δεν ξερω αν υπαρχει καποιο video η καποιος τροπος να δουμε την διαδικασια, πως ενσωματωνουμε τα Ελληνικα σε cd με windows, με το vistalizator, γιατι απ'οτι φαινετε δεν υπαρχει αλλη λυση. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε Ελληνικη γλωσσα μπορουμε να βρουμε, κατι γνησιο, εκτος απο torrent? Δεν υπαρχει επισημο download link για τα ελληνικα ISOs. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει επισημο download link για τα ελληνικα ISOs. Ας φτιάξουμε εμείς ένα... Το vistalizator το έχω δουλέψει μια φορά με κάτι vista. Απο κει και πέρα δεν ήξερα ότι υπάρχει επιλογη να ενσωματώσεις τα ελληνικά και να φτιάξεις ελληνική έκδοση. Θα το δοκιμάσω
Sirios8e Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ας φτιάξουμε εμείς ένα... Το vistalizator το έχω δουλέψει μια φορά με κάτι vista. Απο κει και πέρα δεν ήξερα ότι υπάρχει επιλογη να ενσωματώσεις τα ελληνικά και να φτιάξεις ελληνική έκδοση. Θα το δοκιμάσω Μπορεις να δοκιμασεις να φτιαξεις ενα dvd με windows 7 και μπορεις να μου πεις την διαδικασια γιατι δυσκολευομαι. Γίνεται να φτιάξουμε εμεις ? Γινετε, αλλα η ολη διαδικασια θυμιζει...linux, χρησιμοποιεις καποιες εντολες στο τελος, για να ενσωματωσεις την Ελληνικη γλωσσα και εκει ειναι η δυσκολια.
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μπορει να γίνεται αλλα ειναι νόμιμο ομως να φτιάξεις και να εχεις download link για να το μοιράζεις ?
Sirios8e Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειπαμε τετοιο πραγμα, μονο για προσωπικη σου χρηση, παρ'οτι υπαρχουν download link με windows 7 με Ελληνικη γλωσσα, αλλα εγω προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι γιατι μπορει να ειναι πειραγμενα με οτι αυτο συνεπαγεται, γι'αυτο προσπαθω να κανω την διαδικασια σ' ενα γνησιο dvd, με το vistalizator. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειπαμε τετοιο πραγμα, μονο για προσωπικη σου χρηση, παρ'οτι υπαρχουν download link με windows 7 με Ελληνικη γλωσσα, αλλα εγω προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι γιατι μπορει να ειναι πειραγμενα με οτι αυτο συνεπαγεται, γι'αυτο προσπαθω να κανω την διαδικασια σ' ενα γνησιο dvd, με το vistalizator. Και εγώ θα ακολουθήσω. Για προσωπική χρήση πάντα. Για να φτιάξεις download links με αυτά τα περιεχόμενα θες τρελά λεφτά (τρελό server ,με τρελό bandwidth και τρελές ταχύτητες).Σε περίπτωση βέβαια πάντα που πάρεις και σχετική άδεια
elgato385 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για νομιμο download Microsoft προγραμματα υπαρχει το Microsoft students που κανεις λογαριασμο και με τον κωδικο του ιδρυματος σου εχεις παρα πολλα δωρεαν προγραμματα.
katsikoula Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Για νομιμο download Microsoft προγραμματα υπαρχει το Microsoft students που κανεις λογαριασμο και με τον κωδικο του ιδρυματος σου εχεις παρα πολλα δωρεαν προγραμματα. αν μιλάς για το Dreamspark, το ΤΕΙ της Σπάρτης και το ΑΕΙ της Κέρκυρας έχουν πρόσβαση μόνο σε Visual Studio και κάτι τέτοια. Ούτε Office ούτε Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα