Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

έχω το εξής πρόβλημα. Χθες έστησα ένα καινούργιο Pc και όλα καλά όλα ωραία. 

Παρατήρησα αφού τον δούλεψα λίγο κατά τη διάρκεια της χρήσεις 3 φορές πάγωσε, 

η μια ήταν κατά την διάρκεια αντιγραφής αρχείων από δίσκο σε δίσκο(ο δίσκος πρέπει να έχει Bad sectors), οι άλλες 2 κατά την εγκατάσταση 2 διαφορετικών παιχνιδιών. 

Τώρα επίτηδες το άφησα ανοιχτό όλο το βράδυ να κατεβάζει και το πρωί είχε παγώσει και στο sleep mode (ήθελε restart). 

Έχετε ιδέα τι φταίει? Μήπως τα παγώματα είναι τυχαία λόγω κακού softwARE?  

Γενικά έχω κάνει όλα τα Updates σε drivers κτλ, αλλά όχι των Windows. 

Φοράει Windows7 64bit. 

Thanks 

Δημοσ.

Καλημέρα, 

έχω το εξής πρόβλημα. Χθες έστησα ένα καινούργιο Pc και όλα καλά όλα ωραία. 

Παρατήρησα αφού τον δούλεψα λίγο κατά τη διάρκεια της χρήσεις 3 φορές πάγωσε, 

η μια ήταν κατά την διάρκεια αντιγραφής αρχείων από δίσκο σε δίσκο(ο δίσκος πρέπει να έχει Bad sectors), οι άλλες 2 κατά την εγκατάσταση 2 διαφορετικών παιχνιδιών. 

Τώρα επίτηδες το άφησα ανοιχτό όλο το βράδυ να κατεβάζει και το πρωί είχε παγώσει και στο sleep mode (ήθελε restart). 

Έχετε ιδέα τι φταίει? Μήπως τα παγώματα είναι τυχαία λόγω κακού softwARE?  

Γενικά έχω κάνει όλα τα Updates σε drivers κτλ, αλλά όχι των Windows. 

Φοράει Windows7 64bit. 

Thanks 

καλημερα,αν εχεις παρει gigabyte μητρικη την πατησες!τωρα αν εχεις παρει επεξεργαστη 1150 τοτε ισως δεν ειναι συμβατο το τροφοδοτικο!ειχα μητρικη gigabyte 1155 και μου εκανε το ιδιο προβλημα,πηρα asus 1150 και ολα καλα!δωσε πληροφοριες για το συστημα να βοηθησουν τα παιδια!!!

Δημοσ.

καλημερα,αν εχεις παρει gigabyte μητρικη την πατησες!τωρα αν εχεις παρει επεξεργαστη 1150 τοτε ισως δεν ειναι συμβατο το τροφοδοτικο!ειχα μητρικη gigabyte 1155 και μου εκανε το ιδιο προβλημα,πηρα asus 1150 και ολα καλα!δωσε πληροφοριες για το συστημα να βοηθησουν τα παιδια!!!

ASUS μητρική πήρα και τον Pentium G2030 3.0

κάρτα γραφικών MSI R7 250 2g.

Δημοσ.

update bios εχεις κανει?

κανε και ενα reset στα bios!

Έχω κάνει. 

2 μέρες τώρα παρατηρώ ότι κάνει τα εξής. 

Ενώ έχω απενεργοποιήσει και το sleep mode και το turn off the display, 

το βράδυ που το αφήνω με σβιστή οθόνη να κατεβάζει, το πρωί έχει μπει σε sleep mode και έχει παγώσει.....

Γενικά σε χρήση είναι τα πάντα Οκ/ 

Δημοσ.

Έχω κάνει. 

2 μέρες τώρα παρατηρώ ότι κάνει τα εξής. 

Ενώ έχω απενεργοποιήσει και το sleep mode και το turn off the display, 

το βράδυ που το αφήνω με σβιστή οθόνη να κατεβάζει, το πρωί έχει μπει σε sleep mode και έχει παγώσει.....

Γενικά σε χρήση είναι τα πάντα Οκ/ 

πινακας ελενχου-συστημα και ασφαλεια-επιλογες παροχης ενεργειας-αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου-αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους-σκληρος δισκος-απενεργοποιηση σκληρου δισκου επειτα απο..και βαλτο στο ποτε!αν ειναι ειδη καλα κρασια!

μπορει να συμβαινει απο πολλα πραγματα και κατι να μην ειναι συμβατο αλλα τι?κανα και κανα memtest για τις μηνμες και για τον δισκο!

εχω διαβασει οτι επισης συμβαινει σε ssd δισκους!

αν εχεις 7αρια μπορεις να βαλεις και 8αρια μπορει να διορθωθει!

Δημοσ.

πινακας ελενχου-συστημα και ασφαλεια-επιλογες παροχης ενεργειας-αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου-αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους-σκληρος δισκος-απενεργοποιηση σκληρου δισκου επειτα απο..και βαλτο στο ποτε!αν ειναι ειδη καλα κρασια!

μπορει να συμβαινει απο πολλα πραγματα και κατι να μην ειναι συμβατο αλλα τι?κανα και κανα memtest για τις μηνμες και για τον δισκο!

εχω διαβασει οτι επισης συμβαινει σε ssd δισκους!

αν εχεις 7αρια μπορεις να βαλεις και 8αρια μπορει να διορθωθει!

Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. 

Θα το τσεκάρω και θα σου πω. 

Τώρα για τα 8άρια, δεν τα έβαλα επειδή δεν ξέρω κατά πόσο έχουν λύσει ακόμα τις παιδικές ασθένειες.

Εσύ μου το προτείνεις?  

Δημοσ.

σε αντιστοιχο προβλημα δικο μου εφταιγε το daemon tools(εφαγα 2 μερες να βρω τι φταιει)και ο υπολογιστης freezαρε σε τελειως τυχαιες στιγμες.

Τη λυση την εδωσε το driver verifier(ηταν η τελευταια λυση πριν παω σε ξανα φορματ)

αν το εχεις περασμενο πετα το και βλεπεις.

Δημοσ.

Όντως έχω daemon tools Και μου έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν. 

Πάντως στο driver verifier δεν βρήκε κάτι. 

Επίσης αυτό που αναφέρθηκε σχετικά με το sleep mode του δίσκου, όντως το έκανα (το έβαλα ''0''και μετά από 4 ώρες) - (πριν λίγο δηλαδή ) που το τσέκαρα το Pc δεν είχε μπει σε sleep mode αλλά είχε παγώσει με ανοιχτή πλεον την οθόνη. 

:-( Εχω απογοητευτεί. Τι άλλο να κάνω? Να περάσω τα 8άρια? 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το Pc γενικά δουλεύει άψογα. Αρα ελπίζω ότι είναι απλό κακό

software θέμα και όχι hardware Και τρέχω να αλλάζω πάλι μητρικές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...