mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επίσημα το sar είναι 0.76 http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia1020/userguidance/?action=singleTopic&topic=S-SAR http://www.nokia.com/gb-en/support/product/lumia925/userguidance/?action=singleTopic&topic=S-SAR έχεις δίκιο ,απλά είδα την σελίδα την vodafone μόνο Στο gsmarena έχει 2 τιμές 0.76 το ευρωπαϊκό και 1.23 το αμερικάνικο 1
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδια να ρωτησω εγω δεν ημουν μελος.Πηγα τα βηματα για αγορα μεχρι τελους και εκει απλα εβαλα το ονομα μου,τηλεφωνο ,καταστημα ,και email και καταχωρηθηκε.Εσεις ησασταν μελη ?Πρεπει να κανω και κατι αλλο? Email επιβεβαίωσης δεν ηρθε ομως. Την πρώτη φορά το έκανα έτσι και δεν ήρθε κανα μήνυμα. Μετά έκανα log-in στον λογαριασμό μου και το ξαναπαρήγγειλα και ήρθε κανονικά email. Οπότε κρίνε μόνος σου
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εκτος απο radio που προσθετει η ενημερωση του 8S, μηπως κανει κατι και για το tethering που ΔΕΝ εχει; Οποιος το πηρε απο παλιοτερα και το εχει ας μας πει αν το εχει προσεξει.
alimentas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επισης οποιος μπορει ας πει κατι για τις μελλοντικες ενημερωσεις.Θα συνεχισει να υποστηριζεται ή σταματαει στο amber???
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 mikegad πόσο είναι το νορμαλ sar ? μιας και έχω το lumia 925 Από την στιγμή που ένα τηλέφωνο πωλείται στην Ευρώπη σημαίνει πως σίγουρα είναι χαμηλότερη τιμή από το 2 W/kg που ορίζει η Ε.Ε. (το οποίο είναι πολύ υψηλό και στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος είναι ακόμα μεγαλύτερο) Η πλειοψηφία των συσκευών (αν μπορεί να θεωρηθεί νορμάλ αυτό) είναι μεταξύ 0.65-0.85W/kg ,αλλά και πάλι δεν το λές λίγο όταν βλέπεις να κυκλοφορούν συσκευές με 0.25. Αν κάποιος μιλάει αρκετά και δεν είναι φίλος του handsfree σίγουρα το sar θα πρέπει να είναι ίσως ο βασικότερος λόγος επιλογής συσκευής (παρότι όλοι το έχουν χεσμ@νο στην πραγματικότητα) sorry για το offtopic 2
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά, στα χαρακτηριστικά του 1020, η Βόντα λέει πως έχει 16 GB εσωτερική μνήμη, ενω στα review βλέπω και λένε όλοι για 32!!
C1oud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ αυτό έγραψα μερικά ποστς πιο πριν. Δεν υπάρχει 1020 με 16gb από όσο ξέρω.. Λογικά λάθος είναι!
astymagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 η συσκευή γραφει vf gr στο κουτι.. αρα δεν ειναι unbranded. σωστά? τι μειωνεκτήματα εχει αυτο? για το 1020 μιλάω
z3et Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επισης οποιος μπορει ας πει κατι για τις μελλοντικες ενημερωσεις.Θα συνεχισει να υποστηριζεται ή σταματαει στο amber??? Πηρανε ηδη Site: Nokia Black με πολλες βελτιωσεις στο software. Απο εκει και περα, δεν υπαρχει καποια ενημερωση για τα WP 8.1, αλλα κατι μου λεει πως, τουλαχιστον, τα 925 (ισως και 920) και 1020 θα το παρουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τι δουλεια εχει το σαιτ της nokia; Οι 2 ερωτησεις ηταν για το HTC 8S. 1
billstamaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 H Ms εχει επιβεβαίωση πριν λίγες μέρες ότι όλα τα 8ρια θα πάρουν την 8.1
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 η συσκευή γραφει vf gr στο κουτι.. αρα δεν ειναι unbranded. σωστά? τι μειωνεκτήματα εχει αυτο? για το 1020 μιλάω Παρελαβε κανεις? Δεν πιστευω να γραφει και πανω στο κινητο πουθενα κανα Vodafone, θα φρικαρω.. Aμα το γραφει μονο του κουτι στα παπακια μας.. στο κινητο ειναι το θεμα να μην το γραφει.. Ή την ωρα που κανει εκκινηση το κινητο μην πεταει κανα logo vodafone.. Ας πει καποιος που παρελαβε.. Επισης ειναι 16gb ή 32 ρε παιδια? Extra SD ξερουμε αν παιρνουν?
zafitolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το logo της vodafone nai to βγαζει στην εκκινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα