mertaghon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 κι εγω παιδια,το 1020,για παραλαβη καταστημα. υπερευχαριστω ολους σας για τα update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanouilps Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τι λεει το 1020 αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhalsim23 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ena ftino k aksiopisto kinito mono 65 eurw http://www.vodafone.gr/portal/eShop/HTC-Desire-200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχει αναφερθει απο χθες στο παρον θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλή τιμή πάντως το htc αν και θα ήθελε λίγο μεγαλύτερη οθόνη xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το 8s με το update παίρνει κανονικά ραδιόφωνο. Δοκιμασμένο από την προηγούμενη προσφορά της voda. Ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τι λεει το 1020 αξιζει? Κυριως το κινητο αυτο αξιζει για την φωτογραφικη του. Στα υπολοιπα Specs του υπαρχουν και τα φθηνοτερα 920-925 που ειναι στα ιδια επιπεδα. Μονο το Phablet Lumia 1520 εχει ουσιαστικες αλλαγες στα specs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά όσοι πάτε για το 1020 προσοχή στο sar ,γιατί με 1,47 W/kg ψήνει και μπριζόλα :shifty: πραγματικά προσέξτε δεν το λέω για πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα ειναι και ο λογος που δεν αξιζει το κινητο αυτο(Lumia 1020) στην αρχικη του τιμη των 550ευρω. Το κινητο αυτο ειναι μεταξυ 920/925 και 1520,αρα μια λογικη τιμη θα ηταν να ειχε 380-400ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 mikegadπόσο είναι το νορμαλ sar ? μιας και έχω το lumia 925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά όσοι πάτε για το 1020 προσοχή στο sar ,γιατί με 1,47 W/kg ψήνει και μπριζόλα :shifty: πραγματικά προσέξτε δεν το λέω για πλάκα Επίσημα το sar είναι 0.76 http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia1020/userguidance/?action=singleTopic&topic=S-SAR mikegad πόσο είναι το νορμαλ sar ? μιας και έχω το lumia 925 http://www.nokia.com/gb-en/support/product/lumia925/userguidance/?action=singleTopic&topic=S-SAR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εμενα δεν μου ηρθε ακομα email epiveveosis παραγγελιας. Δεν πρεπει να ερθει κατευθειαν? Παντως ολοκληρωθηκε η παραγγελια κανονικα και μου εδωσαν τον κωδικο της παραγγελιας. Εχει καμια ωρα που παρηγγειλα το 8s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όλες οι προσφορές (είχε μπει στην σελ3). Το 8s εξαφανίστηκε από εκεί. Άντε να δούμε τι θα δούμε πάλι... http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδια να ρωτησω εγω δεν ημουν μελος.Πηγα τα βηματα για αγορα μεχρι τελους και εκει απλα εβαλα το ονομα μου,τηλεφωνο ,καταστημα ,και email και καταχωρηθηκε.Εσεις ησασταν μελη ?Πρεπει να κανω και κατι αλλο? Email επιβεβαίωσης δεν ηρθε ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδια να ρωτησω εγω δεν ημουν μελος.Πηγα τα βηματα για αγορα μεχρι τελους και εκει απλα εβαλα το ονομα μου,τηλεφωνο ,καταστημα ,και email και καταχωρηθηκε.Εσεις ησασταν μελη ?Πρεπει να κανω και κατι αλλο? Email επιβεβαίωσης δεν ηρθε ομως. Και εγω ακριβως τα ιδια.. Δεν ημουν μελος και εκανε ετσι την παραγγελια, μου γραψε ολα καλα και email δεν ηρθε ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα