Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο htc 8s που πήρα με τις πρώτες προσφορές στα 99 ευρώ χάλασε το πάνω κουμπί του ξεκλειδώματος.

Με τη εγγύηση τι κάνω, απευθύνομαι στη vodafone ή αλλού?

Δημοσ.

Στο htc 8s που πήρα με τις πρώτες προσφορές στα 99 ευρώ χάλασε το πάνω κουμπί του ξεκλειδώματος.

Στην vodafone αλλά ετοιμάσου για πολύ καιρό χωρίς τηλέφωνο 

• Like 1
Δημοσ.

σου χάλασε ξαφνικά ή σιγά σιγά γιατί εμένα μου κάνει κάποιες φορές νερα, δηλ. ξεκλειδώνει ή κλειδώνει με τη δεύτερη μερικές φορές.

Δημοσ.

Παιδιά το HTC 8s μου κάνει νούμερα με την μπαταρια το κάνει και σε κανέναν άλλον?

Όταν λέω νούμερα άλλες φορές φορτίζει σε 2 ώρες και άλλες φορές το αφήνω ένα ολόκληρο βραδυ να φορτίζει και το πρωί το βρίσκω να φορτίζει και είναι ακόμη στο 50-60%

Δημοσ.

Παιδιά το HTC 8s μου κάνει νούμερα με την μπαταρια το κάνει και σε κανέναν άλλον?

Όταν λέω νούμερα άλλες φορές φορτίζει σε 2 ώρες και άλλες φορές το αφήνω ένα ολόκληρο βραδυ να φορτίζει και το πρωί το βρίσκω να φορτίζει και είναι ακόμη στο 50-60%

και σεμενα όση ώρα και αν φορτζει η μπαταρία ειναι 99% δείχνοντας ότι δεν έχει φορτίσει πλήρως...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...