realchef1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 o Γερμανος το εχει ακομα 249 το nokia 925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Στο htc 8s που πήρα με τις πρώτες προσφορές στα 99 ευρώ χάλασε το πάνω κουμπί του ξεκλειδώματος. Με τη εγγύηση τι κάνω, απευθύνομαι στη vodafone ή αλλού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Στο htc 8s που πήρα με τις πρώτες προσφορές στα 99 ευρώ χάλασε το πάνω κουμπί του ξεκλειδώματος. Με τη εγγύηση τι κάνω, απευθύνομαι στη vodafone ή αλλού? Στην vodafone αλλά ετοιμάσου για πολύ καιρό χωρίς τηλέφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στο htc 8s που πήρα με τις πρώτες προσφορές στα 99 ευρώ χάλασε το πάνω κουμπί του ξεκλειδώματος. Με τη εγγύηση τι κάνω, απευθύνομαι στη vodafone ή αλλού? σου χάλασε ξαφνικά ή σιγά σιγά γιατί εμένα μου κάνει κάποιες φορές νερα, δηλ. ξεκλειδώνει ή κλειδώνει με τη δεύτερη μερικές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σιγά σιγά με τα ίδια συμπτώματα με τα δικά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σιγά σιγά με τα ίδια συμπτώματα με τα δικά σου. ωχ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 έρχεται η σειρα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ψυχραιμία στο δικό μου σπίτι και κινητό υπάρχουν και μικρά παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδιά το HTC 8s μου κάνει νούμερα με την μπαταρια το κάνει και σε κανέναν άλλον? Όταν λέω νούμερα άλλες φορές φορτίζει σε 2 ώρες και άλλες φορές το αφήνω ένα ολόκληρο βραδυ να φορτίζει και το πρωί το βρίσκω να φορτίζει και είναι ακόμη στο 50-60% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδιά το HTC 8s μου κάνει νούμερα με την μπαταρια το κάνει και σε κανέναν άλλον? Όταν λέω νούμερα άλλες φορές φορτίζει σε 2 ώρες και άλλες φορές το αφήνω ένα ολόκληρο βραδυ να φορτίζει και το πρωί το βρίσκω να φορτίζει και είναι ακόμη στο 50-60% και σεμενα όση ώρα και αν φορτζει η μπαταρία ειναι 99% δείχνοντας ότι δεν έχει φορτίσει πλήρως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 τι γινεται ρε παιδια, σκαρτο πραμα εδινε η βοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilles27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Διαθέσιμα ξανα τα 925 και 1020, σε λευκό χρώμαhttp://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αηδια εχει καταντησει η "προσφορα" με αυτα τα νοκια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αηδια εχει καταντησει η "προσφορα" με αυτα τα νοκια. Ε, ναι !!!! :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 πλέον υπάρχει στο vodafone shop και το νόκια 520, σε τραγική τιμή 140 ευρώ σκέτη συσκευή. αν όμως κάποιος θέλει να το πάρει με σύνδεση, είναι τσάμπα http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-520 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα