volleyball Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Θα παραγγείλω το 8ς, νομίζω είναι μια χαρά για 89 ευρώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη και το τι θα γίνει μετά από καιρό, όταν θα έχει πέσει η απόδοσή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Θα παραγγείλω το 8ς, νομίζω είναι μια χαρά για 89 ευρώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη και το τι θα γίνει μετά από καιρό, όταν θα έχει πέσει η απόδοσή της. Αν την "προσεχεις" την μπαταρια και την χρησιμοποιεις σωστα (πχ: ολοκληρωμενους κυκλους φορτισης, ειδικα στην αρχη), θα περασει παρα πολυς καιρος ωστε να δεις καποια αισθητη διαφορα/πτωση στην αποδοση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μονο μειονέκτημα του HTC 8S η έλλειψη ραδιοφώνου ... Edited: Με το update σε GDR2 λεει ότι πρόσθετε το ραδιόφωνο. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό? Edited again: Παίρνει και ράδιο με βάση το παρακάτω link http://forums.wpcentral.com/htc-8s/233914-htc-8s-getting-gdr2-update.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επισης με χαλανε τα windows.Αλλιως το ειχα παραγγειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μονο σοβαρο μειονεκτημα τα 512ram που αν δεν κανω λαθος σημαινει οτι δεν θα παρει το επομενο μεγαλο update. Oπως κ να το κανεις παντως αξιζει καθε ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ξαναλειτουργει το link του 1020 ωστοσο ειναι μη διαθεσιμο... Το λεω γιατι χτες το ειχνα αφαιρεσει εντελως απο το site απο ενα σημειο και μετα... Παντως δεν ξερω πλεον αν αξιζει για καποιον που θελει καθαρα καμερο-κινητο (και φανταζομαι οι πιο πολλοι ετσι το βλεπουμε αφου τα WP8 τα θεωρουμε μειονεκτημα, αλλοι μικροτερο αλλοι μεγαλυτερο) γιατι παιζει και το galaxy s4 zoom στα 245-250 σε public-plaisio αυτη τη στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μονο μειονέκτημα του HTC 8S η έλλειψη ραδιοφώνου ... Edited: Με το update σε GDR2 λεει ότι πρόσθετε το ραδιόφωνο... Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό? Ναι, εγώ, έχω αγοράσει το κινητό στην προηγούμενη προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μονο μειονέκτημα του HTC 8S η έλλειψη ραδιοφώνου ... Edited: Με το update σε GDR2 λεει ότι πρόσθετε το ραδιόφωνο. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό? Edited again: Παίρνει και ράδιο με βάση το παρακάτω link http://forums.wpcentral.com/htc-8s/233914-htc-8s-getting-gdr2-update.html το πήρα κι εγώ το 8s. Αυτό με το ραδιόφωνο είναι σίγουρο; γιατί είναι κάτι που θα μου έλειπε στο κινητό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι, εγώ, έχω αγοράσει το κινητό στην προηγούμενη προσφορά... Δλδ εχει ραδιοφωνο?? Θα παραγγείλω το 8ς, νομίζω είναι μια χαρά για 89 ευρώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη και το τι θα γίνει μετά από καιρό, όταν θα έχει πέσει η απόδοσή της. Παντως εχει 1700mah, αρκετα πιο πανω απο λουμια 520 και 620. Παρηγγειλα και εγω ενα για τν αδερφο μου. Ειναι πολυ καλη ευκαιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πηρα και εγω ενα.Να δoυμε τι ψαρια πιασαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πήρα και γω ενα HTC 8S!Ευχαριστω για την ενημέρωση!Οι υπολοιποι παιδιά πάρτε τα ΝΟΚΙΑ,μπας και παραλαβουμε και μεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το 8s με το update παίρνει κανονικά ραδιόφωνο. Δοκιμασμένο από την προηγούμενη προσφορά της voda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ξανά available βλέπω το 1020 ενώ χτες το είχαν βγάλει απο το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδια κανα link για το 8s υπαρχει? Δεν μπορω να το βρω στο site της vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το 1020 διαθέσιμο και πάλι. Το τσίμπησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα