billstamaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θα το κοιταξω.. thnx! Απο ποιο developer ειναι, γιατι δεν μου εμφανιζει κανενα facebook "beta".. αρκετες εφαρμογες αλλα καμμια "beta" to beta ουσιαστικα ειναι ιδιο με το fb το απλο απλως κανει τις βελτιωσεις εκει η ms και αφου ειναι ενταξει μετα τις περναει στο απλο το ειχε παλαιοτερα ως δυνατοτητα να το κατεβασεις τωρα δεν νομιζω να γινεται το απευθειας λινκ ειναι αυτο για δοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το market είναι φυσιολογικό να έχει ακόμα ελλείψεις... Καινούριο είναι σχετικά.. Το καλό είναι ότι μπαίνουν οι πολύ καλές εφαρμογές μόνο και δεν επικρατεί το χάος του android.. Σκεφτείτε απλά ότι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε ούτε το Instagram ούτε το Tapatalk ούτε το NBA LIve. Όλα αυτά και κυρίως οι πολύ γνωστές εφαρμογές που για μένα αυτές είναι πολύ χρήσιμες σιγά σιγά θα προστίθενται και θα βελτιώνονται με τον καιρό... (και εγώ περιμένω πως και πως το winbank το οποίο έχω ακούσει ότι έρχεται) Για την προτίμηση Android ή WP είναι καθαρά θέμα τι ζητάει ο καθένας.. Και εγώ μπορώ να κάτσω να αναλύσω 15-20 προβλήματα του android απέναντι στα WP. ΠΧ λαγκάρει ακόμα και σε 4πήρυνα !!! (το smoothless του Nexus πχ ΔΕΝ το έχει το G2) άρα μιλάμε για βαρύ λειτουργικό.. Το χάος του στο market με τους ιούς, οι συνεχείς αναβαθμίσεις και ένα σωρό αλλα πράγματα που δεν χρειάζονται (ειδικά στο UI που εχει το G2)... Όπως καταλαβαίνεις καθαρά προτιμήσεις είναι. Εγώ πχ το απεχθάνομαι το android μπροστά σε ios και wp... Αν εσένα σε βολεύει δεν έχεις παρά να πάρεις ένα android.. Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας :D Όσο για τον συγχρονισμό των επαφών από Gmail τζάμπα παλεύεται.. Απότι διάβασα η ίδια η Google το απαγορεύει.. Γενικά φτιάξτε ένα hotmail/outlook για να είστε σε όλα κομπλέ.. Γιατί "Google hates Microsoft and Microsoft hates Google" άρα μπέρδεμα να συγχρονίζεις μεταξύ τους το οτιδήποτε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όσο για τον συγχρονισμό των επαφών από Gmail τζάμπα παλεύεται.. Απότι διάβασα η ίδια η Google το απαγορεύει.. Γενικά φτιάξτε ένα hotmail/outlook για να είστε σε όλα κομπλέ.. Γιατί "Google hates Microsoft and Microsoft hates Google" άρα μπέρδεμα να συγχρονίζεις μεταξύ τους το οτιδήποτε :D 1 λεπτο υποθεση ειναι! κανεις το λογαριασμο σου google δωρεαν update σε gmail αν δεν εισαι ηδη. Πας people > add account > google> Ετοιμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί να ισχύει. Εγώ είπα τι διάβασα σε άλλα φόρουμ που ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα... Εγω hotmail χρησιμοποιώ (απεχθάνοαμια το μπέρδεμα με τους λογαριασμούς της google :P ) άρα μου πήρε κάτι δευτερόλεπτα να το φτιάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 συμφωνω οτι δεν ηθελα ουτε εγω email google αλλα για αυτο φταιει η google που κοβει τα hotmail οταν εισαι απο windows phone οχι η microsoft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranpetrou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 λευκό το 1020 στα 399€ στο mediamarkt σε 24 άτοκες δόσεις http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NOKIA-Lumia-1020-White,99452,397537,1134023.html?langId=-18&et_lid=476&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=94&etcc_ori=stix.gr ούτε χρηματιστήριο να ήταν με τόσα σκαμπανεβάσματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 λευκό το 1020 στα 399€ στο mediamarkt σε 24 άτοκες δόσεις http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NOKIA-Lumia-1020-White,99452,397537,1134023.html?langId=-18&et_lid=476&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=94&etcc_ori=stix.gr ούτε χρηματιστήριο να ήταν με τόσα σκαμπανεβάσματα.. 399;Λες να'χει λογότυπο της vodafone; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Χαχαχα.... Θα είναι γελοίοι αν έχει (που το αποκλείω)... Απλά είδαν έλλειψη και ότι τελειώσαν οι προσφορές από αλλού και είπε να χτυπήσει ένα 50 παραπάνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranpetrou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 399;Λες να'χει λογότυπο της vodafone; πιθανόταταααααααααα :mad: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PADO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλή τιμή είναι αλλά μετά από τα 349 της vodafone και κυρίως τα 349 με 50 άτοκες από το πλαίσιο δεν σου πάει καρδιά να το πάρεις. Το ίδιο έγινε με το lg g που ότι τιμή το έβλεπες μετά τα 129 ευρώ της προσφοράς της vodafone έλεγες ακριβό είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σωστός ο φίλος από πάνω και να συμπληρώσω και το 20ρικο για ψώνια από το store που μερικοί τυχεροί το τσιμπήσαμε , οπότε μας βγήκε 329 ευρώ! Όντως το 399 τώρα (που εννοείτε δεν είναι τραγικό για τέτοιο κινητό), βλέπετε κάπως ...στραβά!! Το 129 για το lg g, δεν το σχολιάζω, ήταν τρελό σενάριο που δεν νομίζω ούτε σε παγκόσμια κλίμακα να έχει ξαναδοθεί τέτοια προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Φανταστείτε τι ζημιά τους έχουν κάνει τα σκρουτζομάγαζα και κάνουν τόσο μεγάλες προσφορές στα προιόντα τους για να μην τους μείνουν στο χέρι... Το ευχαριστιέμαι πάντως... Που να μας έλεγαν πριν χρόοονια ότι η ναυαρχίδα της Νόκια 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του θα έβαζαν προσφορά από 700 στα 350 με ένα 20ευρο δώρο για εφαρμογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ποιος θελει το 1020 που θα παραλαβω? μου τηλ/σαν εαν το καταστημα αλλα δεν εχω σκοπο να το κρατησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ... Που να μας έλεγαν πριν χρόοονια ότι η ναυαρχίδα της Νόκια 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του θα έβαζαν προσφορά από 700 στα 350 με ένα 20ευρο δώρο για εφαρμογές... Και να μην την δείς και παρακάτω! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusmin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Η μεταφορά των επαφών από Google account φτιάχνει όταν έχεις περασμένο το τελευταίο firmware. Κι εμένα έβγαζε πρόβλημα συγχρονισμού με Google account όταν το πρωτοάνοιξα και μετά από τις πρώτες 3-4 ενημερώσεις αλλά μόλις περάστηκε η τελευταία, διέγραψα τον λογαριασμό στο κινητό και τον ξαναπέρασα και μετά συγχρονίστηκε κανονικά. Πάντως όσο και μπερδευτικά να είναι τα Windows για χρήστες Android και IOS και παρόλο τις τεράστιες ελλείψεις του Market, η αλήθεια να λέγεται ότι το περιβάλλον είναι τρομερά smooth και γρήγορο αν συγκρίνεις το HTC Window Phone 8s με οποιοδήποτε Android της οικονομικής κατηγορίας (γιατί iphone σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα