Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

etheo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά ναι όποιος θελει να παρει κινητο με μοναδικο κριτηριο την καμερα αξιζει να το πάρει. Για το μαγαλυτερο ποσοστο των χρηστων ομως αξίζουν τα επιπλεον 50 ευρω για να παει σε αντροιντ. Αποψη μου τουλαχιστον.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Παντως κακά τα ψεμματα, 350 τα wp flagship, 399 τα android (lg g2, nexus5)

αν δεν υπολογίσουμε το Lumia 1520 και το 929 που δεν έχει έρθει :P

το θεμα ειναι τι ψάχνει κανείς αν θες καμερα καλη και τις κλασικες λειτουργιες ενος κινητου, fb, browser κλπ τοτε το 1020 δεν εχει ανταγωνιστη σε αυτα τα λεφτα και λογο ποιότητας κατασκευής τωρα μην μου πειτε για τετραπυρινα κλπ.. αλλιως δουλευει το wp και το ios.μην τα υποβαθμίζουμε ολα επειδη ανοιξε τον χορο η vodafone και ακολούθησαν ολοι , αν στην αγγλια εβγαινε με τιμη 280 pounds αναλογα 350 ευρω θα ηταν πρωτη προσφορα για μηνες στο hotukdeals.com

Για γίνε ποιο συγκεκριμένος γιατί αυτά που λες θεωρώ πως δεν ισχύουν. Πάντως είναι αστείο το τελευταίο που αναφέρεις μιας και το 90% των χρηστών smartphones κάνει ακριβώς αυτό.

Κοίτα δεν συγκρίνω αν κάτσεις να ασχοληθείς αρκετά. Εγώ σου λέω την εντύπωση που αποκόμισα ασχολούμενος μαζί του 3 ώρες. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που έπιασα Android στα χέρια μου, ερχόμενος από IOS δεν χρειάστηκα παρά ελάχιστο χρόνο προσαρμογής γιατί ότι διαφοροποίηση υπήρχε ακολουθούσε κάποια ανάλογη λογική.

Με το συγκεκριμένο μου βγήκε η παναγία για να συγχρονίσω επαφές google , έπρεπε να κάνει δεν θυμάμαι πόσες αναβαθμίσεις γιατί σε πήγαινε από έκδοση σε έκδοση , δεν πέρναγε κατευθείαν την τελευταία έκδοση firmware όπως στο ios.

Μετά μπήκα στο αντίστοιχο shop και είδα το πακέτο essentials που υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πακέτο για όποιον έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με window phone, κάτι αντίστοιχο που έχει και στο appstore. Εδώ η κατάσταση είναι για γέλια συγκρινόμενη με appstore στο τι εφαρμογές περιλαμβάνει. Εκτός αυτού σε πολλές από τις δημοφιλείς εφαρμογές, διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών καταλαβαίνεις ότι έχουν ένα σωρό προβλήματα (π.χ. Facebook app).

Από ειδησιογραφικά που αφορούν Ελλάδα (Αθλητικά και Πολιτικά) ελάχιστες επιλογές και κάποιες που είναι αξιόλογες ως ιδέες από τα σχόλια που διαβάζω έχουν ένα σκασμό bugs (π.χ sportnews.gr)

Web Banking βρήκα μόνο της Eurobank. Winbank που είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δεν έχει.

Αυτά επαναλαμβάνω είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Αν κάτσεις και ψαχτείς και ασχοληθείς μπορεί να βρεις λύσεις που δεν σου προσφέρονται στο πιάτο αλλά είναι εξίσου καλές και καλύτερες από Android και Ios αλλά δεν έχω το χρόνο και την διάθεση να ξανά ανακαλύψω τον τροχό.

Όσο για το σχόλιο περί υπολογιστών και κινητών δεν αφορά άτομα σαν και εμένα που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και τον υπολογιστή στο σπίτι τους τον ανοίγουν μόνο τα Σ/Κ.

• Like 2

μπορώ να πο φίλε gusmin ότι άπορο... οι επαφές π είχα από android  έγραψα το λογαριασμό κωδικό κ μπήκαν κατευθείαν στο κατάλογο όλες..κ τ sms και το firmware πέρασε κατευθείαν οτι υπήρχε μόνο του κ άπλα τελείωσε 

Κοίτα δεν συγκρίνω αν κάτσεις να ασχοληθείς αρκετά. Εγώ σου λέω την εντύπωση που αποκόμισα ασχολούμενος μαζί του 3 ώρες. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που έπιασα Android στα χέρια μου, ερχόμενος από IOS δεν χρειάστηκα παρά ελάχιστο χρόνο προσαρμογής γιατί ότι διαφοροποίηση υπήρχε ακολουθούσε κάποια ανάλογη λογική.

Με το συγκεκριμένο μου βγήκε η παναγία για να συγχρονίσω επαφές google , έπρεπε να κάνει δεν θυμάμαι πόσες αναβαθμίσεις γιατί σε πήγαινε από έκδοση σε έκδοση , δεν πέρναγε κατευθείαν την τελευταία έκδοση firmware όπως στο ios.

Μετά μπήκα στο αντίστοιχο shop και είδα το πακέτο essentials που υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πακέτο για όποιον έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με window phone, κάτι αντίστοιχο που έχει και στο appstore. Εδώ η κατάσταση είναι για γέλια συγκρινόμενη με appstore στο τι εφαρμογές περιλαμβάνει. Εκτός αυτού σε πολλές από τις δημοφιλείς εφαρμογές, διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών καταλαβαίνεις ότι έχουν ένα σωρό προβλήματα (π.χ. Facebook app).

Από ειδησιογραφικά που αφορούν Ελλάδα (Αθλητικά και Πολιτικά) ελάχιστες επιλογές και κάποιες που είναι αξιόλογες ως ιδέες από τα σχόλια που διαβάζω έχουν ένα σκασμό bugs (π.χ sportnews.gr)

Web Banking βρήκα μόνο της Eurobank. Winbank που είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δεν έχει.

Αυτά επαναλαμβάνω είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Αν κάτσεις και ψαχτείς και ασχοληθείς μπορεί να βρεις λύσεις που δεν σου προσφέρονται στο πιάτο αλλά είναι εξίσου καλές και καλύτερες από Android και Ios αλλά δεν έχω το χρόνο και την διάθεση να ξανά ανακαλύψω τον τροχό.

Όσο για το σχόλιο περί υπολογιστών και κινητών δεν αφορά άτομα σαν και εμένα που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και τον υπολογιστή στο σπίτι τους τον ανοίγουν μόνο τα Σ/Κ.

Απο αυτα που γραφεις προφανως δεν το εψαξες αρκετα γιατι για τα περισσοτερα που παραπονιεσαι υπαρχουν οι εφαρμογες. Οτι το μαρκετ υστερει σε σχεση με τους αλλους ειναι προφανες κυριωσ γιατι εχει το μισο χρονο ζωης. Και οντως και οι γνωστες εφαρμογες που υπαρχουν δεν ειναι οσο πληροις ειναι στα αλλα, αλλα αμα κοιταξεις στα win ειναι σε version 1.2 για παραδειγμα και στις αλλες πλατφορμες οι ιδιες εφαρμογες βρισκονται στη 3,1(παραδειγμα φυσικα)

Σε διαβεβαιω οτι η κατασταση βελτιωνεται συνεχως αλλα οντως χρειαζεται χρονως ακομα και τετοιες προσφορες βοηθανε την κατασταση γιατι μεγαλυτερη βαση χρηστων μεγαλο κινητρο για τουσ προγραμματιστες.

Θελει ακομα το χρονο του το συστημα αλλα και οπως ειναι τωρα ειναι υπεραρκετο για 90% των χρηστων

Το δικό μου δεν πέρναγε τις επαφές με τίποτα. Το ένα πρόβλημα ήταν πως είχα μεγάλες profile pictures (από ενα πρόγραμμα στο Android που συγχρόνιζε τις επαφές με τις φωτό του FB) και το άλλο, το κλασικό πρόβλημα που δημιουργεί η ίδια η Google. Ε, έκανα export από το Gmail τις επαφές σε CSV, τις έκανα Import στο Outlook.com και όλα καλά.

Το FB στα WP είναι χάλια. Αλλά το Facebook Beta είναι πολύ καλύτερο.

Το είπα από την αρχή ότι ήταν οι πρώτες εντυπώσεις μου και δεν το έψαξα πολύ. Αλλά σκεφτείτε πόσοι είναι διατεθειμένοι να το ψάξουν και μήπως αυτό εξηγεί την χαμηλή διείσδυση των Windows Phones.

Όσο για τις επαφές επειδή το έψαξα στο Internet είδα ότι απασχολεί πολύ κόσμο (όχι μόνο στην Ελλάδα) και το πρόβλημα είναι ότι με τους εναλλακτικούς τρόπους όπως αυτός που πρότεινε ο φίλος unforgiven έβγαζε πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες κάποιων επαφών.

Για το firmware μου έβγαζε ότι υπάρχει ενημέρωση, την έκανα κανονικά και μετά μου ξαναέβγαζε νέα ενημέρωση. Μέχρι να πάω για ύπνο είχε κάνει ήδη 4 ενημερώσεις και νομίζω ότι δεν έχει περάσει ακόμη την τελευταία. Θα το ξαναδώ το βράδυ μετά τη δουλειά.

Εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα το Facebook στο 1020? Δεν το ψαξα και πολυ βεβαια, αλλα που υστερει ακριβως σε σχεση με το Facebook beta πχ..

Εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα το Facebook στο 1020? Δεν το ψαξα και πολυ βεβαια, αλλα που υστερει ακριβως σε σχεση με το Facebook beta πχ..

Είναι αργό και καθυστερούν να σου έρθουν τα μηνύματα. Μπορεί να εχεις διαβάσει μια ειδοποίηση και να μην έχει σβήσει...

Το Beta είναι πιο βελτιωμένο.

μολις παρελαβα και το δικο μου 1020 απο καταστημα vodafone. Πληρωσα 314 μαζι με την εκπτωση του 10% τη φοιτητικη και μου δωσανε και το κουπονι της νοκια. Το ασχημο οτι ενω παρηγγειλα μαυρο ,ενω "παρελαβα" μαυρο , σπιτι ειδα οτι ειναι το ασπρο! Μαλιστα μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι ειχε τελειωσει και νομιζαν οτι με ενημερωσαν! τεσπα θα το κρατησω και αυτο καλο ειναι τι να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...