Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

etheo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και δεν είναι προσφορά στα 140 ευρώ, ξανά διαθέσιμο και nokia lumia 520, αν κάποιος διαθέτει επιδότηση

https://www.skroutz.gr/s/3080036/Nokia-Lumia-520.html

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-520

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχα το παρτατηρήσατε οτι μέχρι και τα skroutzomagaza γεμισαν με vodafone welcome lumia 1020 ? μέχρι και αυτόι ψώνισαν απο την προσφορά! :P εγω έβαλα για πλάκα το δικό μου 400 ευρώ να δώ αν θα πάρει κανείς οχι πως έχω σκπό να το πουλήσω αλλά δεν πήρε κανείς ούτε για πλάκα! Μάλλον όσοι το πήρανε για να βγάλουν κέρδος θα τους μείνει στο ράφι :P

Το 1020  ουσιαστικα "καιγεται" με την συγκεκριμένη προσφορά. Ποιός θα πάει να το πάρει στα 500+Ε όταν ξέρει ότι έχει παίξει στα 350Ε. Οπότε όποιος δεν ξεπουλήσει τώρα την πάτησε.

• Like 1

Δεν παίζει (με τίποτα όμως!) να έχει τέτοια ζήτηση το συγκεκριμένο κινητό. Είτε το ανεβάζουν για ένα και μόνο τεμάχιο είτε πέφτει πάλι χοντρό δούλεμα...Sent from my XT890 using Insomnia

Το συγκεκριμενο κινητο σ αυτα τα λεφτα ηταν για μενα το πιο value for money απο ολα που ανεβηκαν. Ασε που ο απλος κοσμος που δε ξερει πολλα απο συσκευες δινει πολυ ευκολοτερα 89€ παρα 250 η΄350. Προσωπικα πηρα 2 για τους γονεις μου και συστησα σε 5 ακομα γνωστους που το πηραν ολοι.

• Like 2

έχω μια απορία παραγγελία μέσω ΝΕΤ κ παραλαβή από κατάστημα το 1020 ήρθε πέρασα εγώ το πήρα και όταν πήγα ν πληρώσω μου είπαν ότι δεν πληρώνεις τπτ σε εμάς δεν πλήρωσαν ούτε αυτοί στη μεταφορική τπτ πήρα αποδιώξει κανονικά και στο τιμολόγιο δεν γραφεί τα στοιχεία μου όχι την παλιά τιμή προ εκπτώσεις και στην μεταφορική μονό γραφεί τελικός παραλήπτης εμένα στο τιμολόγιο λέει ότι πληρώνετε 30 μέρες μετά το τέλος του τρέχοντος μηνά έτυχε σε κανέναν αυτό ? και τελικά δν πλήρωσα τπτ εγώ στοιχειά όπως τηλ μου δεν έδωσα τπτ και στο email έβαλα άλλο επώνυμο τυχαία και τ κουπόνι δεν είχαν φυσικά 

το περιμένω σε κατάστημα απο την ΠΡΟ-περασμένη τεταρτη. Βασικα αν δεν έρθει έως μεθαύριο ακύρωση και παραγγελία απο αλλου...

Με πήραν τηλέφωνο καμιά ώρα μετά το ποστ που έκανα εδώ και πήγα και το πήρα!

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μίλα με το κατάστημα που έχεις επιλέξει για παράδοση. 

• Moderators

έχω μια απορία παραγγελία μέσω ΝΕΤ κ παραλαβή από κατάστημα το 1020 ήρθε πέρασα εγώ το πήρα και όταν πήγα ν πληρώσω μου είπαν ότι δεν πληρώνεις τπτ σε εμάς δεν πλήρωσαν ούτε αυτοί στη μεταφορική τπτ πήρα αποδιώξει κανονικά και στο τιμολόγιο δεν γραφεί τα στοιχεία μου όχι την παλιά τιμή προ εκπτώσεις και στην μεταφορική μονό γραφεί τελικός παραλήπτης εμένα στο τιμολόγιο λέει ότι πληρώνετε 30 μέρες μετά το τέλος του τρέχοντος μηνά έτυχε σε κανέναν αυτό ? και τελικά δν πλήρωσα τπτ εγώ στοιχειά όπως τηλ μου δεν έδωσα τπτ και στο email έβαλα άλλο επώνυμο τυχαία και τ κουπόνι δεν είχαν φυσικά 

Να και ενας που το πηρε δωρο... :P  :lol:

Μεγειες σου φιλε!! :)

• Like 3

Με πήραν τηλέφωνο καμιά ώρα μετά το ποστ που έκανα εδώ και πήγα και το πήρα!

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μίλα με το κατάστημα που έχεις επιλέξει για παράδοση.

έχω μιλήσει και δεν ξέρουν το ποτέ γιατι λέει δεν τους ενημερώνει η αποθηκη ποτέ στέλνει τι! Με τα πόδια να ερχόταν απο την αποθηκη θα είχε έρθει τώρα..

χαχα το παρτατηρήσατε οτι μέχρι και τα skroutzomagaza γεμισαν με vodafone welcome lumia 1020 ? μέχρι και αυτόι ψώνισαν απο την προσφορά! :P εγω έβαλα για πλάκα το δικό μου 400 ευρώ να δώ αν θα πάρει κανείς οχι πως έχω σκπό να το πουλήσω αλλά δεν πήρε κανείς ούτε για πλάκα! Μάλλον όσοι το πήρανε για να βγάλουν κέρδος θα τους μείνει στο ράφι :P

"Παίζει" και το ebay για πωλήσεις..

Εκεί που πρόσθετα κάποιες επαφές στην sim Manual στο 8s έκλεισε το κινητό, και δεν ξανάνοιγε...

Το είχα φορτίσει το βράδυ και η μπαταρία έδειχνε μισογεμάτη όταν το λειτουργούσα...

Το έβαλα να φορτίσει και μου έδειξε εντελώς άδεια την μπαταρία :shifty:  και δεν αναγνωρίζει και την sim τώρα...

Το ξαναφορτίζω μία και μετά να δω με την sim τι θα κάνω.,,

Για αντικατάσταση μιας και το πήρα με courier και όχι από κατάστημα voda το πάω στο πλησιέστερο κατ/μα να το τσεκάρουν? (θα πάω αύριο απόγευμα λόγω δουλειάς).

Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν αυτό και έχει καμιά λύση?

θενξ

Δεν παίζει (με τίποτα όμως!) να έχει τέτοια ζήτηση το συγκεκριμένο κινητό. Είτε το ανεβάζουν για ένα και μόνο τεμάχιο είτε πέφτει πάλι χοντρό δούλεμα...Sent from my XT890 using Insomnia

Το συγκεκριμενο κινητο σ αυτα τα λεφτα ηταν για μενα το πιο value for money απο ολα που ανεβηκαν. Ασε που ο απλος κοσμος που δε ξερει πολλα απο συσκευες δινει πολυ ευκολοτερα 89€ παρα 250 η΄350. Προσωπικα πηρα 2 για τους γονεις μου και συστησα σε 5 ακομα γνωστους που το πηραν ολοι.
Ναι και είμαι σίγουρος ότι τα πήρες μέσα στα τέσσερα λεπτά που κράτησε σήμερα η προσφορά και στα οποία αναφέρθηκα, όπως μαζί με εσάς το πήραν και μερικοί εκατοντάδες ακόμα και έτσι πρόλαβε να εξαντληθεί τόσο γρήγορα... Δηλαδή... Λίγο να προσέχουμε σε τι απαντάμε...!Sent from my XT890 using Insomnia

Προφανως δε μιλαω για σημερα. Νομιζα οτι το σχολιο σου ήταν γενικά για το κινητό. Συγκεκριμένα το πήραν όλοι την Πέμπτη 16/1 όταν ήταν η δεύτερη φορά που το βγάλαν στην φόρα και όχι για 4 μόνο λεπτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...