Skr1ll3x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σημερα το πρωι ειδα και εγω το video goodbye DSLR, και μου ρθε κατευθειαν στο μυαλο η καλοκαιρινη σεζον που βαριεται το ματι σου να βλεπεις τουριστες καμπουριασμενους απο το βαρος μιας Canon στο λαιμο τους.. 1020 και παλι 1020..κι ασε τους τουριστες να ζοριζονται με τις ογκωδης ακριβες φωτογραφικες, για μια φωτογραφια που θα καταληξει.. και αυτη στο facebook.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σημερα το πρωι ειδα και εγω το video goodbye DSLR, και μου ρθε κατευθειαν στο μυαλο η καλοκαιρινη σεζον που βαριεται το ματι σου να βλεπεις τουριστες καμπουριασμενους απο το βαρος μιας Canon στο λαιμο τους.. 1020 και παλι 1020..κι ασε τους τουριστες να ζοριζονται με τις ογκωδης ακριβες φωτογραφικες, για μια φωτογραφια που θα καταληξει.. και αυτη στο facebook.. Το βίντεο είναι εκτός πραγματικότητας. Εκτός και αναφέρεται στη μειοψηφία εκείνων που έχουν μια dslr και την δουλεύουν στο αυτόματο γιατί δεν ξέρουν γρι από τις manual επιλογές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το βίντεο με τις dslr δεν είναι άξιο λόγου. Έχω και dslr και compact και mirrorless μηχανή και η κάθε μια έχει τη χρησιμότητα της. Η φωτογραφική του κινητού μου είναι για όταν και αν, και ποτέ για σοβαρές φωτογραφίες. Και η ωραιότερη φωτογραφία του 1020 να ξέρετε ότι την ίδια στιγμή το φωτογραφικό αποτέλεσμα που θα παίρνατε από μία dslr ή μία καλή φωτογραφική θα είναι πάντα καλύτερο. Και αν τη στιγμή που θες να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία χτυπήσει το κινητό?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τέλειο το βιντεο και ολοσωστο! Δεν υποννοει πουθενά ότι βγαζει καλύτερες φωτογραφίες το κινητό. Δινει μια εναλλακτική στον τουρίστα που θέλει κάτι γρήγορο και να το έχει στην τσέπη του. Τονίζει επίσης το point and shoot σε αντιθεση με το σχεδιασμό που θέλουν οι dslr. Το κινητό εν ολίγοις δεν ήρθε για να αφήσετε τη Nikon στο σπίτι αλλα για να σας πει ότι αααμα την έχετε αφησει έχετε μια ίκανοποιητικοτατη εναλλακτική στην τσέπη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αρχισαμε παλι.. Κυριοι, δεν καταλαβαινω γιατι το θεμα πρεπει να πηγαινει παντα σε επαγγελματικο επιπεδο... Δηλαδη ολοι αυτοι οι κυριουλιδες με τις διχαλοτες παντοφλες (aka τουριστες) ολοι αποκαλουνται επαγγελματιες? Γυρω στους 10 απο αυτους που εχω μιλησει ελαχιστα, το καλοκαιρι που μας περασε ασχολιουντουσαν τουλαχιστον ερασιτεχνικα και αυτο στις διακοπες.. απλα η φωτογραφικη των 400ων, για την πλειοψηφια απο αυτους δεν αποτελει ενα μεγαλο ποσο για μια καλη φωτογραφικη, εστω και ερασιτεχνικα.. Ως επι των πλειστων, οπως προ-ανεφερα το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων των φωτογραφιων καταληγει σε καποιο socialmedia, facebook/instagram/flickr/twitter κ.ο.κ. Οποτε ερχομαι ξανα στο point του video.. γιατι να κουραζεσαι οταν υπαρχει κατι μακραν πιο ευελικτο? Πριν κανα 3-4 σελιδες ειχα αναφερει οτι ειναι τουλαχιστον γελειο, ενας επαγγελματιας φωτογραφος, ή ενας πολυ σοβαρος χομπιστας φωτογραφος να εχει ως εργαλειο δουλειας, ενα κινητο-καμερα αντι για μια επαγγελματικη φωτογραφικη μηχανη, και ενα κουτι γεματο φακους και αλλα καλουδια εξαρτηματα.. Ειναι ασχημο να επαναλαμβανομαι αλλα ας το κανω.. θα παει ενας φωτογραφος σε photoshooting και θα βγαλει απο την τσεπη το κινητο για να κανει φωτογραφιση και θα γελαει μεχρι και το ανιδεο μοντελο.. Μιλαμε για casual χρηστες, οχι επαγγελματιες.. μην τα μπερδευετε.. για αυτους που τρωγονται ακομα με τα ρουχα τους.. ας δουμε τι μπορει να κανει καποιος που ξερει και 5 πραγματα παραπανω ,στο πως και ποτε να σεταρει καταλληλα τις ρυθμισεις του 1020, απο μας τους "full auto" χρηστες.. Αξιζει να το δειτε ως το τελος.. Καλημερα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ένα ενδιαφέρον άρθρο. http://connect.dpreview.com/post/5533410947/smartphones-versus-dslr-versus-film Ας μην είμαστε δογματικοί. δεν έχω διαβάσει όλα τα post. sorry αν έχει ξαναμπεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Όσοι διάβασαν το άρθρο και έχουν άποψη, καλό θα ήταν να την παραθέσουν. Οι φωτογραφίες που είδα στο άρθρο ήταν καλύτερες στο 1020 (και στη D800 βέβαια). Μπορεί λόγω ανάλυσης και μόνο αλλά παραμένει το γεγονός ότι, στα μάτια μου τουλάχιστον, φαίνονται καλύτερες... Ας μιλήσουν με αποδείξεις και οι πιο ειδικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PADO Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Η καλύτερη φωτογραφία είναι αυτή που μπορείς να τραβήξεις την κάθε στιγμή με την συσκευή που έχεις μαζί σου. Δεν νομίζω πολλοί να παίρνουν μαζί τους την dslr όταν πάνε για καφέ ή όταν πάνε στη δουλεία τους. Για αυτές τις στιγμές είναι το 1020. Στις διακοπές , σε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση κλπ, τότε φυσικά θα πάρεις μαζί σου την dslr και θα βγάλεις άριστες φωτό αν το κατέχεις το άθλημα. Θέματα ευκολίας χειρισμού δεν νομίζω να υπάρχουν σε κάποιον που έχει αρκετό καιρό μια dslr. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranpetrou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξανά διαθέσιμο το htc 8s από τη vodafone στα 89€ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Windows-Phone-8S-by-HTC και το nokia 925 στα 249€ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Παρήγγειλα την περασμένη Τετάρτη το 1020 από vodafone με παραλαβή από κατάστημα και η παραγγελία μου δρομολογήθηκε κανονικά(με κωδικό παραγγελίας). Την Παρασκευή τηλεφώνησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη παραγγελία και μόλις έρθει το κινητό στο κατάστημα, θα ειδοποιηθώ για να περάσω να το πάρω. Υπάρχει άλλος που είναι σε ανάλογη φάση αναμονής? Πιστεύετε ότι θα περιμένω επ' άπειρον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξανά διαθέσιμο το htc 8s από τη vodafone στα 89€ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Windows-Phone-8S-by-HTC και το nokia 925 στα 249€ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925 4' μετά το ποστ σου και το 8s είναι και πάλι εξαφανισμένο από το site τους Το περιμένω μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Παρήγγειλα την περασμένη Τετάρτη το 1020 από vodafone με παραλαβή από κατάστημα και η παραγγελία μου δρομολογήθηκε κανονικά(με κωδικό παραγγελίας). Την Παρασκευή τηλεφώνησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη παραγγελία και μόλις έρθει το κινητό στο κατάστημα, θα ειδοποιηθώ για να περάσω να το πάρω. Υπάρχει άλλος που είναι σε ανάλογη φάση αναμονής? Πιστεύετε ότι θα περιμένω επ' άπειρον? το περιμένω σε κατάστημα απο την ΠΡΟ-περασμένη τεταρτη. Βασικα αν δεν έρθει έως μεθαύριο ακύρωση και παραγγελία απο αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξανά διαθέσιμο το htc 8s από τη vodafone στα 89€ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Windows-Phone-8S-by-HTC και το nokia 925 στα 249€ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925 4' μετά το ποστ σου και το 8s είναι και πάλι εξαφανισμένο από το site τους Το περιμένω μέρες! Δεν παίζει (με τίποτα όμως!) να έχει τέτοια ζήτηση το συγκεκριμένο κινητό. Είτε το ανεβάζουν για ένα και μόνο τεμάχιο είτε πέφτει πάλι χοντρό δούλεμα...Sent from my XT890 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι θεμα ζητησης. Ειναι συσκευες που δεν παραλαμβανονται απο αυτους που παρηγγειλαν και επιστρεφουν στην αποθηκη. Μολις ενημερωνεται το κεντρικο, ενημερωνει το site και ανεβαινει σαν διαθέσιμο. Ο μεγαλος ογκος των συσκευων εχει φυγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το HTC 8s παίρνει microsim όπως το iphone4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα