JohnMik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τώρα το αλλάξανε μάλλον. Κι εγώ χτες πήρα το Desire 200 και μου είπαν οτι τους ενημέρωσαν απ τα κεντρικά να μην γίνεται επιπλέον έκπτωση σε αυτά που είναι σε προσφορά!
morfeas-dsl- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Να το πάρεις απο αλλο κατάστημα. Σε όλους την κανανε κανονικα
power_of_dreams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Να το πάρεις απο αλλο κατάστημα. Σε όλους την κανανε κανονικα απλα καθως πλεον δε το βλεπω διαθεσιμο στο site τουσ, αναγκαστικα πρεπει να περασω απο το συγκεκριμ.καταστημα να ρωτησω. μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι εχει ήδη κοπει αποδειξη σε 349 κτλ ... σκεφτομαι να τους πω οκ τότε, βαλτε μου την εκπτωση 10% ως ποσό στην κάρτα του κινητού μου...
JohnMik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Να το πάρεις απο αλλο κατάστημα. Σε όλους την κανανε κανονικα Αν μπορούσαν να μου την κάνουν θα μου την έκαναν, μιας και δουλεύει φίλος μου στο κατάστημα. Μάλλον την ψιλιάστηκαν και το κόψανε το -10%
insome Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τελικά κατάλαβε κανείς πως μπόρεσαν να διατεθούν στην ελληνική μόνο αγορά ουκ ολίγα 1020 σε τιμές πολύ μικρότερες από τιμές παραεισαγωγής; Γιατί δεν νομίζω πως η Vodafone μπαίνει μέσα πουλώντας τα. Και όταν αυτό συμβαίνει με κάποιο μικρό μαγαζί υποπτευόμαστε προβληματικές παρτίδες, εισαγωγές από ασία χωρίς εγγύηση κλπ. Τώρα τι παίχτηκε?
morfeas-dsl- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορούσαν να μου την κάνουν θα μου την έκαναν, μιας και δουλεύει φίλος μου στο κατάστημα. Μάλλον την ψιλιάστηκαν και το κόψανε το -10%καταρχάς τα 1020 δν τελειωσανε. Απλα παραγγέλνεις απο κατάστημα μιας και δε τα δειχνει online! Κατά δευτερον μπορούν να στο περασουνε σα δωροεπιταγη και στο αφαιρούν το ποσο. Έτσι κάνανε και σε αλλους. Και εμένα δε γινόταν μου λέγανε αλλα όταν πήρανε στα κεντρικά τους είπαν πως μια χαρά γινεται. Όσον αφορά την τιμή ακουσα ότι στην Κίνα πωλείται πλέον 400 δολλαρια σαν προμοσιον οπότε ίσως πέφτει η τιμή του και στην ευρωπη
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τελικά κατάλαβε κανείς πως μπόρεσαν να διατεθούν στην ελληνική μόνο αγορά ουκ ολίγα 1020 σε τιμές πολύ μικρότερες από τιμές παραεισαγωγής; Γιατί δεν νομίζω πως η Vodafone μπαίνει μέσα πουλώντας τα. Και όταν αυτό συμβαίνει με κάποιο μικρό μαγαζί υποπτευόμαστε προβληματικές παρτίδες, εισαγωγές από ασία χωρίς εγγύηση κλπ. Τώρα τι παίχτηκε? Τίποτα δεν παίχτηκε. Δε μπαίνει μέσα η Vodafone. Στις αρχικές τιμές απλά έβγαζαν 100%+ κέρδος. Τώρα δε βγάζουν τίποτα ή βγάζουν ένα ελάχιστο ποσοστό. Ξεστοκάρουν για να μην τους μείνουν στις αποθήκες. (Υπενθυμίζω ότι το Nexus 5 στα 349 δολλάρια που πωλείται στο Play Store απλά αποφέρει ένα ελάχιστο κέρδος 5% στη Google. Κάπου εκεί ή και χαμηλότερα θα κυμαίνεται και η εργοστασιακή τιμή του 1020)
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ακριβως.. οπως προαναφερθηκε πριν πολλες σελιδες.. Ο Ελληνας που εδινε 700 ευρω για κινητο, θα παιρνε ή Sammy ή κανα περσινο iPhone γιατι απλα ειναι mainstream στις καφετεριες.. Τα 1020 τους μειναν στο ραφι ολα, μιας και αμφιβαλλω αν το τιμησαν αρκετοι σε αυτα τα λεφτα.. Και επειδη ο καιρος περναει, και το ραφι βγαζει σκονες, για να μην εχουν ζημιωμενες αποθηκες, τα σπρωξαν ολα με το ελαχιστο κερδος ωστε να ξεστοκαρουν αλλα και να το χρησιμοποιησουν σαν κραχτη στην περιοδο εκπτωσεων.. Thats it.. μην ψαχνουμε καταστροφικες υποθεσεις κακων παρτιδων και κινεζικων συμμαχων.. 1
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 καλημερα παιδια, πήρα τηλεφωνο σε καταστημα vodafone όπου παρηγγειλα το λευκο κ ειμαι ετοιμος να το παραλαβω, απλα για να επιβεβαιωσω την εκπτωση -10%. ομως μου ειπαν οτι επειδη εχει ήδη εκπτωση κτλ, δε γινεται επιπλεον εκπτωση και να μιλησουμε απο Δευτέρα κτλ.. ποιά η γνώμη σας? στο site του cu φοιτητικού αναφερει ξεκαθαρα ότι κανουν εκπτωση -10% για οσους εχουν φοιτητικά cu. Kάνεις λάθος, ξεκάθαρα δεν έχεις δει τους όρους χρήσης: Κάθε συνδρομητής δικαιούται να λάβει συνολικά 2 κωδικούς για έκπτωση 10% σε συσκευές και 6 κωδικούς για έκπτωση 20% σε αξεσουάρ. Οι συσκευές iPhone και τα iPad έχουν έκπτωση 5%. Τα USB sticks για σύνδεση στο internet με mobile broadband δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά. H προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου του 2014 Οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά ο καθένας μέχρι το τέλος της ενέργειας. Όταν χρησιμοποιηθούν παύουν να ισχύουν. Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας οι κωδικοί θα καθίστανται ανενεργοί και δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Vodafone. Η προωθητική αυτή ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που θα λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στα καταστήματα Vodafone. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Όταν όμως βλεπεις ότι έχουν 20 ατομα εδώ μέσα γραψει ότι τους κανανε την έκπτωση δε γινεται σε αλλους να μην την κάνουν. Ακομα και καταγγελία μπορεί να φάνε αν λειτουργούν έτσι.
pcbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το ότι τους κάνανε την έκπτωση δεν σημαίνει ότι στο τέλος δεν θα πληρώσει το κατάστημα από μόνο του αυτή την έκπτωση γιατί κακώς το έκαναν είτε από λάθος πληροφόρηση στο κατάστημα ή αυτού που ρώτησαν τηλεφωνικώς. Αυτό μου εξήγησαν σε κεντρικό κατάστημα μιας και είχαν ρωτήσει αρκετοί πελάτες και τελικά δεν έκαναν την έκπτωση, γιατί κάποια καταστήματα που το έκαναν πλήρωσαν αυτοί την διαφορά στην εταιρία. Τεσπα, το 50% είναι υπεραρκετό...
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Όταν όμως βλεπεις ότι έχουν 20 ατομα εδώ μέσα γραψει ότι τους κανανε την έκπτωση δε γινεται σε αλλους να μην την κάνουν. Ακομα και καταγγελία μπορεί να φάνε αν λειτουργούν έτσι. Απλά δεν τους είχαν ενημερώσει στην αρχή και δεν μπορούν αν το πάρουν πίσω... Αν κοιτάξεις κάμποσες σελίδες πιο πριν το γράφει και ένας φίλος αναλυτικά ότι το δικαιολογήσαν κάπως αλλιώς στην απόδειξη... Αυτο ακριβως.. οπως προαναφερθηκε πριν πολλες σελιδες.. Ο Ελληνας που εδινε 700 ευρω για κινητο, θα παιρνε ή Sammy ή κανα περσινο iPhone γιατι απλα ειναι mainstream στις καφετεριες.. Τα 1020 τους μειναν στο ραφι ολα, μιας και αμφιβαλλω αν το τιμησαν αρκετοι σε αυτα τα λεφτα.. Και επειδη ο καιρος περναει, και το ραφι βγαζει σκονες, για να μην εχουν ζημιωμενες αποθηκες, τα σπρωξαν ολα με το ελαχιστο κερδος ωστε να ξεστοκαρουν αλλα και να το χρησιμοποιησουν σαν κραχτη στην περιοδο εκπτωσεων.. Thats it.. μην ψαχνουμε καταστροφικες υποθεσεις κακων παρτιδων και κινεζικων συμμαχων.. Αυτό ακριβώς... Και για όσους το πρόσεξαν στο σκρουτζ μετά από 20 μέρες κυκλοφορίας ήδη είχε πέσει στα 600 και μέσα σε 2 μήνες τα πετύχαινες στα 550-560... Οπότε όσοι ήθελαν αυτό το κιν (όπως εγώ) περίμεναν στο σκρουτζ να πέσει κι άλλο η τιμή του. Ελάχιστοι που θέλουν αυτό το κιν θα πήγαιναν στο Πλαίσιο να το πάρουν. Και προφανώς είχαν κάνει μεγάλες παραγγελίες λόγω ότι ήταν η ναυαρχίδα της Νόκια και τους έμειναν στο χέρι. + με αυτή την προσφορά έκαναν και τεράστια διαφήμιση.. 1
fsbmaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το κινητο οντως υπαρχει... το αλλο το τρελο ειναι οτι γενικα τα κινητα δεν εχουν διαφημιστει οσο πρεπει και δεν τα εβλεπες και ευκολα προς επιδειξη. Σημερα με υπαλληλο μπροστα ο οποιος ελεγε τι το gs-4 και iphone 5s ειναι πολυ ανωτερα...δοκιμασαμε 4-5 βασικα πραγματα ...φωτογραφια-internet-mail.διαχειρηση επαφων κτλ ...ποιοτητα κατασκευης και ποιοτητα απεικονησης. ενταξυ δεν περιμενα με τιποτα οτι το gs4 μπροστα στα αλλα 2 εχει τοσο ξεπλυμενη οθονη με τερμα φωτεινοτητα δεν εφτανε καν την μιση του nokia και περιπου το ιδιο με το iphone. Αν και η αναλυση του ειναι 720p ...με διαφορα ξεπερναει και το 5s και το gs4 ...να πει κανεις για το nokia pro cam? για τους native χαρτες ? ..την ποιοτητα ακουστικου- μικροφωνου ? gsm δεκτη και wifi κεραιας >? Μπραβο στην nokia αυτο που εχει κανει ειναι ενα θαυμα με τετοια specs να τρεχει ενα os ποιο γρηγορα απο οποιοδηποτε αλλο ανταγωνηστη. Η λασπη που τρωει δεν μπορω να την κατανοησω οκ στις εφαρμογες πασχει αλλα ο μεσος χρηστης καλυπτεται 99% και η τρομοκρατια που τρωει ειναι απιστευτη ! Ο ανταγωνισμος κανει καλο τελικα φανταστειτε η επομενη γενια lumia τι εχει να δωσει .... 3
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ..ενταξυ δεν περιμενα με τιποτα οτι το gs4 μπροστα στα αλλα 2 εχει τοσο ξεπλυμενη οθονη με τερμα φωτεινοτητα δεν εφτανε καν την μιση του nokia και περιπου το ιδιο με το iphone... Διόρθωση: Τα Galaxy S4 και Note 3 επιτυγχάνουν τη μέγιστη φωτεινότητα τους ΜΟΝΟ σε automatic brightness (αλλά που να το ξέρει αυτό ο υπάλληλος). Δεν υπάρχει κανένας λόγος σε κλειστό χώρο να πάει σε full φωτεινότητα. Κοινώς ... σίγουρα δεν είδες τη μέγιστη φωτεινότητα! Επίσης, "ξεπλυμένη" τη δεύτερη καλύτερη AMOLED οθόνη (μετά του Note 3) δε θα την έλεγα. http://www.displaymate.com/Galaxy_S4_ShootOut_1.htm
privateer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=zHTpuWep9yM 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα