_emperor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ενα σημαντικο app που θα πρεπει να εγκαταστησετε λεγεται SysApp Pusher (Δωρεαν)...σου δινει προσβαση σε ολες τις εφαρμογες της Νοκια που για καποιο λογο δεν εμφανιζονται στο μαρκετ...Πχ το call+sms filter (για μπλοκαρισμα τηλεφωνων, σμς, απορρητων κλησεων κλπ..) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo58 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ενα σημαντικο app που θα πρεπει να εγκαταστησετε λεγεται SysApp Pusher (Δωρεαν)...σου δινει προσβαση σε ολες τις εφαρμογες της Νοκια που για καποιο λογο δεν εμφανιζονται στο μαρκετ...Πχ το call+sms filter (για μπλοκαρισμα τηλεφωνων, σμς, απορρητων κλησεων κλπ..) Εμενα μου ρθε σαν system update μονο του το call+sms filter. Προσωπικα εγω θα προτεινα απο εφαρμογες: Insider (απο DAONE) για tiles για τα ΠΑΝΤΑ, WPCentral (ολα τα νεα για WP) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golity Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα; δεν ελέγχει κάθε ώρα για εφαρμογές. Όταν συνδεθείς σε WiFi και το αφήσεις θα σ βγαλει κάποια στιγμή πολλές εφαρμογές διαθέσιμες για αναβάθμιση. Νομίζω κάθε 48 ώρες ελέγχει αλλα πρέπει να έχει είτε data είτε WiFi διαθεσιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idak22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα; Εμπειρικά τελείως και χωρίς να χω ιδέα πως ακριβώς λειτουργεί, μου τα βγάζει κατά διαστήματα μαζεμένα από μόνο του. Δε ξέρω κάθε πότε τσεκάρει εκδόσεις. Μιλάω γενικώς για windows όχι για το 1020 Μου'χει τύχει αρκετές φορές να διαβάζω πως υπάρχει update σε κάποια εφαρμογή και να πρέπει να μπω στο store για update. Κάποια στιγμή βγάζει πάντως ειδοποίηση από μόνο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πολύ σωστοί οι από πάνω! Και στο δικό μου 1020 έτσι ακριβώς είναι! Αν περιμένεις, από μόνο του κάποια στιγμή (προφανώς είναι ρυθμισμένο να ψάχνει ανά κάποιο χρονικό διάστημα) θα σου βγάλει τις αναβαθμίσεις!! Αν είσαι βιαστικός, τις κάνεις μόνος σου χειροκίνητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golity Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει μου λύθηκε η απορία, νόμιζα υπήρχε κάποιο πρόβλημα! Μα τόσο δύσκολο της είναι να βάλει ένα κουμπάκι "check for updates"; Θα φοβάται φαίνεται την πληθώρα των αιτημάτων στους servers της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranpetrou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 vodafone καπουτ και το 925 και το 1020 σε πλαισιο και κωτσοβολο το ιδιο μονο σε mediamarkt με παραγγελία υπαρχει το 1020 στα 349 ευρώ σε μαύρο και κίτρινο http://www.bestprice.gr/item/2153601081/nokia-lumia-1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα; To χω 1 βδομαδα το καμαρι... το προηγουμενο Σαββατο που ηρθε μπηκε και το Lumia black.. Εξερευνοντας το εβλεπα οτι πατουσα σε εφαρμογες και χειροκινητα πατουσα "ενημερωση" αφου μπηκε η Black.. Και πανω που μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια την Δευτερα γιατι δεν μου τις δειχνει στο Tile ολες μαζι, "τσουπ" μου εμφανισε αλλες 8 στο tile για πρωτη φορα. Πατησα ενημερωση και τις εκανε ολες μαζι.. Οποτε θελει λιγο το χρονο του και θα στις εμφανισει στο Tile, no worries.. vodafone καπουτ και το 925 και το 1020 σε πλαισιο και κωτσοβολο το ιδιο μονο σε mediamarkt με παραγγελία υπαρχει το 1020 στα 349 ευρώ σε μαύρο και κίτρινο http://www.bestprice.gr/item/2153601081/nokia-lumia-1020 Και γραφει διαθεσιμο σε 2-3 βδομαδες.. Anyway, παλι καλα να λεμε που κρατησαν 2-3 βδομαδες αυτη τη προσφορα και πηρε αρκετος κοσμος καποια αρκετα δυνατα κινητα σε πιο "προσιτες" τιμες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 τελικα δε μπορω να αποχωριστω το iphone 4s μου για το lumia 1020. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geekas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εδώ έφερε η wind το nexus 5 σε πολύ καλή τιμή και ακόμα ψάχνετε τις ανύπαρκτες προσφορές της Vodafone ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 399 ε;Καλή τιμή,ανταγωνιστική αλλά όχι προσφορά καθώς σχεδόν ίδια τιμή έχει και στο skroutz,9 ευρώ χαμηλότερα..Προσφορά ίσως αποτελεί η ευκαιρία για 12 άτοκες. Στα 399(12 άτοκες) απ'ό,τι βλέπω δίνει και το xperia z αλλά αυτό στο θείο skroutz ξεκινά από 355. Στα 359(12 άτοκες)το iphone 4s 8gb το οποίο στον τσιγγούνη ξεκινάει από 345. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σε λίγες εβδομάδες θα βρίσκουμε το Nexus 5 στα 350 στα σκρουτζομαγαζα. Καλά οτι το Iphone 4s 8gb ξεκινάει απο 345... ασχολίαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αμα,περάσει δεκαήμερο και δε σας έχει βγάλει αναβαθμίσεις κάντε διαγραφη όλου του ιστορικού του ίντερνετ εξπλορερ. Δεν ξέρω γιατι αλλα λύνει το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_of_dreams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 καλημερα παιδια, πήρα τηλεφωνο σε καταστημα vodafone όπου παρηγγειλα το λευκο κ ειμαι ετοιμος να το παραλαβω, απλα για να επιβεβαιωσω την εκπτωση -10%. ομως μου ειπαν οτι επειδη εχει ήδη εκπτωση κτλ, δε γινεται επιπλεον εκπτωση και να μιλησουμε απο Δευτέρα κτλ.. ποιά η γνώμη σας? στο site του cu φοιτητικού αναφερει ξεκαθαρα ότι κανουν εκπτωση -10% για οσους εχουν φοιτητικά cu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα