Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πάω να πάρω το 1020 μείον 170 ευρω μειον 10% φοιτητικό και θα παρω και το τηλέφωνο της πωλήτριας  :devil:  :devil:  :devil:

εχει κανείς άλλος καμιά πρόταση για άλλο κινητό??

ΘΑ απαιτησουμε το s4 mini στα 129 η τιποτα :-D

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλ.για να καταλάβω ,θεωρείς ότι βγάλαν προσφορά μόνο το δικο σου κινητό;πάντως η περιπτωση σου όντως ήταν απο τις σπάνιες και περίεργες,εγώ παρέλαβα δυο φορές απο διαφορετικα καταστήματα στις τιμές προσφοράς χωρίς το παραμικρό θέμα,όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω,πήρες τηλ.στα κεντρικά τους για το θέμα;

Εσύ τι καταλαβες δηλαδή όταν τα 129€ ξαφνικα εγιναν ... 329 αλλά 2-3 μερες μετα για "ολο τον κοσμο" 199?!!! (ενώ το δικο μου "δεν υπηρχε πλεον" ξαναλεω). Για μικρη κωμοπολη προκειται, μη νομιζεις ότι ειχε και παραπανω από.... 1 (ναι, έναν) πιθανο αγοραστη το εν λογω κινητο. Αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι εγραψα ξεκάθαρα ότι όχι μονο πηρα στα κεντρικα αλλά μου υποσχεθηκαν (κατοπιν αρκετων τηλεφωνημάτων και ημερων) ότι η λυση ειχε βρεθει, απλά όταν ξαναπηγα (2 φορες ακομα δηλαδή, δεν αντεξα να παω 3η) στο κατάστημα παλι ακουσα ότι "δεν ξερουν τιποτα".

Το εμαιλ λεει ακριβως οτι το 925 κανει 249ε και το δινουν 129ε δεν λεει οτι κανει 349ε...

Sent from my RM-892_eu_hungary_411

Ουτε εγω εχω λαβει καποιο τετοιο (ουτε "249" ουτε "349" ευρω δλδ κανενα από τα δυο που αναφερθηκαν) email (βεβαια καποιες 'κανονικες' επιστολες τις ελαβα...)

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κάτι για το 8ς. Το λαμπάκι που ανάβει πάνω δεξιά όταν η μπαταρία πέφτει στο 10% γίνεται να ανάβει και όταν έχεις αναπάντητες ή μήνυμα;

Δημοσ.

Από ότι είδα τώρα που μπήκα στο σαιτ της vodafone, έχουν ακόμα το 925 στα 249 ευρώ...Ψάχνουν ακόμα αγοραστές για το καημένο...

Δημοσ.

τι παίχτηκε ρε παιδιά τελικα; ειχα ρίξει και εγω ετσι μια παραγγελία πριν 5-6 μερες για ενα lumia 1020 στο site γράφει εστάλη και δε με έχουν παρει ακομα κανενα τηλ. θα πάρουμε έκπτωση για κανενα αλλο? :-D

Εσένα τσάμπα θα στο δώσουν  :P

Δημοσ.

τι παίχτηκε ρε παιδιά τελικα; ειχα κανει και εγω καταγγελία ημουν απο αυτούς που δε παρέλαβαν το Optimus g αλλα ουτε mail πήρα ουτε τηλ με πήραν. επίσης εχω παραγγείλει ενα lumia 1020 που γράφει εστάλη και δε με όταν ακομα τηλ μήπως μπορέσω να τα συνδυάσω;

349-170= 179 για το 1020, ζαχαρηηηη!

εσείς τι θα κάνετε;

Δημοσ.

παιδιά όσοι κάνατε παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα πηγαίνετε από εκεί να τα ζητήσετε και μην περιμένετε e-mail επιβεβαίωσης.στη δική μου περίπτωση είχα κάνει την παραγγελία, στο site έγραφε εστάλει,περίμενα περίμενα για e-mail ή κάποιο τηλεφώνημα τίποτα…πήγα από το κατάστημα της βοντα το οποίο είχα δηλώσει παραλαβή,δίνω τα στοιχεία μου και μου λέει ναι εδώ είναι,πλήρωσα και το πήρα.ρώτησα την πωλήτρια γιατί δεν ενημερώθηκα και μου είπε ότι απλώς στέλνουν τις συσκευές με ονοματεπώνυμα χωρίς άλλα στοιχεία e-mails τηλέφωνα κτλ οπότε δεν ξέρουν πως να ενημερώσουν τους αγοραστές να πάνε να τα παραλάβουν. οπότε όποιος έχει κάνει παραγγελία να μην περιμένει για e-mail επιβεβαίωσης αλλά να πάει κατευθείαν από το κατάστημα. 

Δημοσ.

το κουπόνι των 20€ για την αγορά εφαρμογών και παιχιδιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο nokia lumia ή είναι αποκλειστικά για το κινητό που αγοράστηκε;

θέλω να το δώσω σε ένα φίλο μου που έχει lumia 520.

το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σε άλλο κινητό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...