Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

etheo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το oversampling που κάνει με αυτά τα ΜΡ με ενδιαφέρει, δε θα βγάζω full resolution 40MP προφανώς. Δηλαδή αυτή η φωτό που βγάζει στα 5ΜΡ στέκεται άξια δίπλα από μιας compact 300-350€; Κυρίως βράδυ, αλλά και σε street photography...

PS. Το κινητό το έχεις;

με κάλυψε ο φίλος παραπανω..το κινητό το είχα ένα μήνα και το δωσα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδυνατω να πιστεψω οτι ενα επαγγελματιας ή ενας σοβαρος φωτογραφος (εστω και σαν χομπυ) θα προτιμουσε ενα κινητο σαν το 1020 αντι για δυνατη φωτογραφικη..

Οι συγκρισεις ειναι λιγο πολυ ακυρες..

Μιλαμε για ενα κινητο δυνατο μεν στο θεμα φωτογραφικης, το οποιο ποδοπαταει κινητα των 700-800 ευρω, με βαση τα 350 ειδικα της προσφορας τα εξοστρακιζει, και γενικα μαζι με το 808 εχουν οτι πιο δυνατο υπαρχει σε θεμα ποιοτητας φωτογραφιας..

Για το 90% των περιπτωσεων και τον υποψηφιων αγοραστων αυτο το κινητο απευθυνεται σε καθημερινη χρηση ή οπως πολυ σωστα προ-αναφερθηκε, street-photography.. και οχι σε επαγγελματιες φωτογραφους οι οποιοι πληρωνονται για την δουλεια τους..

Θα πας σαν επαγγελματιας σε photo-shooting και θα βγαλεις απο την τσεπη το 1020 και το nokia tripod και θα γελαει και το μοντελο να πουμε που δεν θα εχει και ιδεα..

Μην τρελαινεστε λοιπον με νουμερα και συγκρισεις..

Σαν κινητο η φωτογραφικη του ειναι απλα τελεια, και η εικονα του και το video και ολα.. για casual user.

Για επαγγελματια ή σοβαρο χομπιστα φωτογραφο, οχι δεν ειναι λογος να δωσει 350-600 ευρω ενω με τα ιδια λεφτα παιρνει σοβαρη φωτογραφικη και πολλους σοβαρους φακους..

Προσωπικα σαν casual user, και επειδη εχουν περασει αρκετα "flagship χρυσοπληρωμενα" κινητα απο τα χερια μου (φιλων και μη), μονο αυτο με αφησε με ανοιχτο το στομα σε βραδινη (zero-light) ληψη αλλα και σε video recording..

• Like 2

Δεν σε καταλαβαίνω, τι ενοείς κλαίγομαι

...

και ιδίως απο την στιγμή που δεν κράτησα τον αριθμό καταχώρισης παραγγελίας που έβγαλε στο site της vodafone 

Το οτι δεν κρατησες κωδικο δεν εχει καμια σημασια.

Εμενα όχι απλως μου ειπαν ότι τα τιμολογια τους εχουν άλλες τιμες, αλλά τα ειδα και ο ιδιος με τα ματια μου.

Και για να διορθωσω και τον "αντιλογο" σου, όταν μπαινει το μαγαζι στο συστημα (να κανει αυτό το "ένα κλικ" που ανεφερε) ΔΕΝ βλεπουν κοστος προϊοντων παρα μονο τι περιεχει η παραγγελια και σε τι ποσοτητα (επισης το ειδα με τα ματια μου).

Από κει και περα ακρη μπορει να βγει, αλλά θα σου πω το εξης: Η τοτε δικη μου περιπτωση αφορουσε το nokia lumia 820 στα 129 το οποιο και 1ος εδώ ειχα ποσταρει. Η τιμη του αρχικα στο site ηταν 199 ευρω και εκεινο το πρωι το εριξαν στα 129. Όταν ηρθε στο κατάστημα ξερεις τι εγραφαν τα τιμολογια;...... 329 (!!!) ευρω

Τα χρηματα αυτά όταν καποιος παραγγελνει με παραλαβη από κατάστημα τα πληρωνει (τα χρεωνεται μαλλον) το κατάστημα στην κουριερ (σαν αντικαταβολή ένα πραγμα, σα να ημουν εγω το ιδιο το κατάστημα την στιγμη που εκανα την παραγγελια) και φυσικα μετα πρεπει εσυ να τα πληρωσεις στο κατάστημα για να μην τους βαλεις μεσα. Οποτε μετα εχει μια 'αλφα' διαδικασια το 'ξεμπερδεμα' όπως καταλαβαίνετε (αλλά τονιζω ότι ΓΙΝΕΤΑΙ να ξεμπερδεψεις).

Ετσι λειτουργει το αχαρακτηριστο συστημα τους (αυτά, καθως και η επιβεβαιωμενη από εσενα επαναληψη του κωμικοτραγικου ανεκδοτου προς απαντηση σε οσους εξυμνουν την εταιρια και την ετοιμότητα της και την διαχειρηση της σε αυτές τις προσφορες) και γι αυτό ειπαμε να μην ασχολούμαστε άλλο μαζι τους (ή εστω οσοι ασχοληθουν να μη βαλουν σε καμια περιπτωση παραλαβη από το κατάστημα). Μαλιστα συγκεκριμενα στη δικη μου περιπτωση ενώ από τα κεντρικα ειχα την ενημερωση ότι κατοπιν ενημερωσης του επιθεωρητη του καταστήματος εχει διευθετηθεί το θεμα με την λαθος τιμη, οσες προσπάθειες κι αν εκανα το αποτέλεσμα ηταν να ενημερωθώ απλα ότι το 820 ειχε επιστραφει στα κεντρικα γιατι δεν το παρελαβα! Ξερετε 1-2 μερες μετα περνώντας απεξω τι εκανε μπαμ στο μαγαζι, ετσι;

Μια τεραστια διαφημιση υπερπροσφοράς του κινητου (820) στα 199 ευρω (από 329 αρχικη).

Δε λεω τιποτα άλλο (και δε νομιζω ότι χρειαζεται κιολας).

• Like 1

Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία,σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συγκρίνεις μηχανή ειδικά των 300 ευρώ(παίρνεις mirroless με αυτά τα λεφτά).Ειδικά το βράδυ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τρίποδο.

Sensor-Size-Comparison-1.jpg

Η εικόνα δείχνει το μέγεθος του αισθητήρα,με 300 ευρώ παίρνεις από four thirds και πάνω.

Αδυνατω να πιστεψω οτι ενα επαγγελματιας ή ενας σοβαρος φωτογραφος (εστω και σαν χομπυ) θα προτιμουσε ενα κινητο σαν το 1020 αντι για δυνατη φωτογραφικη..

Μιλαμε για ενα κινητο δυνατο μεν στο θεμα φωτογραφικης, το οποιο ποδοπαταει κινητα των 700-800 ευρω, με βαση τα 350 ειδικα της προσφορας τα εξοστρακιζει, και γενικα μαζι με το 808 εχουν οτι πιο δυνατο υπαρχει σε θεμα ποιοτητας φωτογραφιας..

Για το 90% των περιπτωσεων και τον υποψηφιων αγοραστων αυτο το κινητο απευθυνεται σε καθημερινη χρηση ή οπως πολυ σωστα προ-αναφερθηκε, street-photography.. και οχι σε επαγγελματιες φωτογραφους οι οποιοι πληρωνονται για την δουλεια τους..

Θα πας σαν επαγγελματιας σε photo-shooting και θα βγαλεις απο την τσεπη το 1020 και το nokia tripod και θα γελαει και το μοντελο να πουμε που δεν θα εχει και ιδεα..

Σαν κινητο η φωτογραφικη του ειναι απλα τελεια, και η εικονα του και το video και ολα.. για casual user.

Για επαγγελματια ή σοβαρο χομπιστα φωτογραφο, οχι δεν ειναι λογος να δωσει 350-600 ευρω ενω με τα ιδια λεφτα παιρνει σοβαρη φωτογραφικη και πολλους σοβαρους φακους..

Προσωπικα σαν casual user, και επειδη εχουν περασει αρκετα "flagship χρυσοπληρωμενα" κινητα απο τα χερια μου (φιλων και μη), μονο αυτο με αφησε με ανοιχτο το στομα σε βραδινη (zero-light) ληψη αλλα και σε video recording..

Μάλλον θα βαρέσω καμιά Sony RX100 με 50€ παραπάνω max... :)

Έχω πρόβλημα.... παρήγγειλα το HTC 8S την πέμπτη, στα 89 ευρω και παραλαβή απο το κατάστημα (δεν ειχα κάνει login). Μου έρχετε σήμερα email απο voda να πάω να το παραλάβω.... πάω το βρήσκουν στο όνομά μου κανονικά και μολις πάω να πληρώσω, μου λέει εκεί 179 ευρω!!!!!

Η μ@@@κια είναι ότι δεν κράτησα τον αρ. παραγγελίας γιατί νομιζα ότι θα μου έρθει επιβεβαίωση αλλα δεν μου ήρθε... αυριο θα το προωθήσουν στην υπέυθυνο ηλεκτρινικών παραγγελιών και θα με πάρουν τηλ να μου πούν τι θα γίνει....

Τι κάνω εγώ?

Ακριβως το ιδιο ειπαν και σε μενα σημερα, αλλα ειπα αν δε το ακουσω απο καποιον στα κεντρικα δε φευγω.Σε 5 λεπτακια καταλαβαν το λαθος και το πηρα στα 89.

Aν καποιος μετανιωσε την αγορα του HTC 8S και θελει να το σπρωξει στα 89 ευρω σφραγισμενο οπως το πηρε το αγοραζω. Θελω να δοκιμασω windows OS

Καλημέρα,

το τσίμπησα κι εγώ το 1020... Να ρωτήσω πόσο ελεύθερο χώρο είχατε στο πρώτο άνοιγμα?

Προσωπικά εμφανίζει 24.3gb που η αλήθεια είναι μου φάνηκαν κάπως λίγα... Είναι φυσιολογικό?

Το οτι δεν κρατησες κωδικο δεν εχει καμια σημασια.

Εμενα όχι απλως μου ειπαν ότι τα τιμολογια τους εχουν άλλες τιμες, αλλά τα ειδα και ο ιδιος με τα ματια μου.

Και για να διορθωσω και τον "αντιλογο" σου, όταν μπαινει το μαγαζι στο συστημα (να κανει αυτό το "ένα κλικ" που ανεφερε) ΔΕΝ βλεπουν κοστος προϊοντων παρα μονο τι περιεχει η παραγγελια και σε τι ποσοτητα (επισης το ειδα με τα ματια μου).

Από κει και περα ακρη μπορει να βγει, αλλά θα σου πω το εξης: Η τοτε δικη μου περιπτωση αφορουσε το nokia lumia 820 στα 129 το οποιο και 1ος εδώ ειχα ποσταρει. Η τιμη του αρχικα στο site ηταν 199 ευρω και εκεινο το πρωι το εριξαν στα 129. Όταν ηρθε στο κατάστημα ξερεις τι εγραφαν τα τιμολογια;...... 329 (!!!) ευρω

Τα χρηματα αυτά όταν καποιος παραγγελνει με παραλαβη από κατάστημα τα πληρωνει (τα χρεωνεται μαλλον) το κατάστημα στην κουριερ (σαν αντικαταβολή ένα πραγμα, σα να ημουν εγω το ιδιο το κατάστημα την στιγμη που εκανα την παραγγελια) και φυσικα μετα πρεπει εσυ να τα πληρωσεις στο κατάστημα για να μην τους βαλεις μεσα. Οποτε μετα εχει μια 'αλφα' διαδικασια το 'ξεμπερδεμα' όπως καταλαβαίνετε (αλλά τονιζω ότι ΓΙΝΕΤΑΙ να ξεμπερδεψεις).

Ετσι λειτουργει το αχαρακτηριστο συστημα τους (αυτά, καθως και η επιβεβαιωμενη από εσενα επαναληψη του κωμικοτραγικου ανεκδοτου προς απαντηση σε οσους εξυμνουν την εταιρια και την ετοιμότητα της και την διαχειρηση της σε αυτές τις προσφορες) και γι αυτό ειπαμε να μην ασχολούμαστε άλλο μαζι τους (ή εστω οσοι ασχοληθουν να μη βαλουν σε καμια περιπτωση παραλαβη από το κατάστημα). Μαλιστα συγκεκριμενα στη δικη μου περιπτωση ενώ από τα κεντρικα ειχα την ενημερωση ότι κατοπιν ενημερωσης του επιθεωρητη του καταστήματος εχει διευθετηθεί το θεμα με την λαθος τιμη, οσες προσπάθειες κι αν εκανα το αποτέλεσμα ηταν να ενημερωθώ απλα ότι το 820 ειχε επιστραφει στα κεντρικα γιατι δεν το παρελαβα! Ξερετε 1-2 μερες μετα περνώντας απεξω τι εκανε μπαμ στο μαγαζι, ετσι;

Μια τεραστια διαφημιση υπερπροσφοράς του κινητου (820) στα 199 ευρω (από 329 αρχικη).

Δε λεω τιποτα άλλο (και δε νομιζω ότι χρειαζεται κιολας).

δηλ.για να καταλάβω ,θεωρείς ότι βγάλαν προσφορά μόνο το δικο σου κινητό;πάντως η περιπτωση σου όντως ήταν απο τις σπάνιες και περίεργες,εγώ παρέλαβα δυο φορές απο διαφορετικα καταστήματα στις τιμές προσφοράς χωρίς το παραμικρό θέμα,όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω,πήρες τηλ.στα κεντρικά τους για το θέμα;

εντάξει μην υπερβάλεις κιόλας...δεν είπε κανείς ότι είναι για επαγγελματίες,απλως έχει κάποια αρκετα καλή κάμερα για κινητό και για τα λεφτά που κοστίζει,απο εκεί και πέρα ο καθένας βγαζει συμπεράσματα μόνος του ,αλλος ξετρελενεται και αλλος δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα...να σε ρωτήσω έκανες κάποια παρεταιρο επεξεργασία των φωτο,βιντεο;σε μαγαλη τηλεόραση είδες τα είδες;

εγω πήγα χτές στο κατάστημα vodafone στο mall και το ειχαν το 1020 με ταμπελάκι 349ευρω. ρωτησα αν υπάρχει διαθέσιμο και μου είπαν ναι.μετα πήγα πλαίσιο και μου είπαν οτι υπάρχει διαθεσιμο σε όλα τα χρώματα με παραγγελία στα 350 και αυτοι. στο site της voda ειναι ακόμα διαθέσιμο.. μετά από αυτα δεν θεωρώ οτι προλαβα κάποια προσφορά αν το πάρω,θεωρω προσφορά κατι που ειναι για λίγα τεμάχια και αισθάνεσαι αυτο το αίσθημα οτι τους "κλέβεις" οταν παραλαμβάνεις (σιγουρα το έχετε νιώσει).φιλος μεσα απο την βοντα μου ειπε οτι εγιναν πολλες παραγγελιες που περιμένουν στα καταστηματα αλλα δεν εχει πάει κανεις να παραλάβει. ήδη η τιμη στο σκρουτζ πήγε κάτω απο 500 οπότε θεωρώ θέμα ημερών την ακόμα μεγαλύτερη πτώση της.

Και εγώ είχα την ίδια εμπειρία, μου ήρθε το email και κάλεσα το κατάστημα να πιστοποιήσω πως το 8s είναι εκεί, μου είπαν πως μπορώ να το παραλάβω το απόγευμα αλλά αφού εργαζόμουν τους ζήτησα να πάω περίπου στις 12 και όταν πήγα βρίσκουν την παραγγελία μου αλλά είναι καταχωρημένη με την κανονική τιμή, τους εξήγησα για την προσφορά και μου το έδωσαν τα παιδιά πληρώνοντας το αντίτιμο που έπρεπε αλλά; επειδή δεν μπορούσαν να εκδόσουν με αυτή την τιμή την απόδειξη θα πάω να την πάρω μόλις συνεννοηθούν με τα κεντρικά.

Το dpreview έγραψε ότι " καλύτερη κάμερα είναι αυτη που έχεις μαζί σου. Υπό αυτη τη έννοια το 1020 είναι η καλύτερη κάμερα, όχι όμως με την εννοια ότι μπορεί να αντικαταστήσει μια dslr"

Και εγώ είχα την ίδια εμπειρία, μου ήρθε το email και κάλεσα το κατάστημα να πιστοποιήσω πως το 8s είναι εκεί, μου είπαν πως μπορώ να το παραλάβω το απόγευμα αλλά αφού εργαζόμουν τους ζήτησα να πάω περίπου στις 12 και όταν πήγα βρίσκουν την παραγγελία μου αλλά είναι καταχωρημένη με την κανονική τιμή, τους εξήγησα για την προσφορά και μου το έδωσαν τα παιδιά πληρώνοντας το αντίτιμο που έπρεπε αλλά; επειδή δεν μπορούσαν να εκδόσουν με αυτή την τιμή την απόδειξη θα πάω να την πάρω μόλις συνεννοηθούν με τα κεντρικά.

Έπρεπε να σου κόψουν χειρόγραφη

κάπως έτσι δλδ :-D

1.jpg

• Like 1

Απ ότι φαίνεται το κάθε κατάστημα λειτουργεί διαφορετικά.. Εγώ έκανα παραγγελία ένα 8s με παραλαβή απο κατάστημα. Πήγα στο κατάστημα με τον κωδικό CU -10% και πλήρωσα 80,1€ αλλά μου έδωσε απόδειξη που γράφει 179€ Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...