kax54638 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 και πως το ζορίζω? τα παιδιά εκεί πάντως δεν μου φάνηκαν να λειτουργούν εκ του πονηρού. Κοιταγανε τα τιμολόγια τους και ηταν 179 (δεν τα είδα βέβαια) Και σε εμένα έτσι ακριβώς έγινε. Πήγα να πάρω το 1020 και μου λέει 699 ευρώ. Απλά πήρε στα κεντρικά τηλέφωνο και μου το έδωσαν κανονικά στα 350 και μάλιστα συν 10% έκπτωση από το φοιτητικό CU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 316 ευρο βγαινει οποτε.. εγω δεν μπορεσα να καταλαβω πως τα δινουν τοσο φθηνα ουτε κλεμμενα απο το εργοστασιο να ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω πρόβλημα.... παρήγγειλα το HTC 8S την πέμπτη, στα 89 ευρω και παραλαβή απο το κατάστημα (δεν ειχα κάνει login). Μου έρχετε σήμερα email απο voda να πάω να το παραλάβω.... πάω το βρήσκουν στο όνομά μου κανονικά και μολις πάω να πληρώσω, μου λέει εκεί 179 ευρω!!!!! Η μ@@@κια είναι ότι δεν κράτησα τον αρ. παραγγελίας γιατί νομιζα ότι θα μου έρθει επιβεβαίωση αλλα δεν μου ήρθε... αυριο θα το προωθήσουν στην υπέυθυνο ηλεκτρινικών παραγγελιών και θα με πάρουν τηλ να μου πούν τι θα γίνει.... Τι κάνω εγώ? Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα. Τους είχε πάει το κινητό στο κατάστημα και το χαρτί (τιμολόγιο μάλλον) μαζί με το τηλέφωνο έλεγε 179 ευρώ. Λέω αφού το παρήγγειλα 89 από τη σελίδα σας που είναι σε προσφορά. Παίρνει τηλέφωνο στα κεντρικά και από ότι κατάλαβα τους 'την είπε' που δεν είχαν τη σωστή τιμή και δεν τους είχαν ενημερώσει. Τελικά μετά από κάνα 10λεπτο μου λέει, εντάξει η τιμή είναι 89, χτυπάει την απόδειξη και έφυγα (αν είχαν δεχτεί και το -10% φοιτητικό ακόμα καλύτερα). Μου είχε έρθει και mail ότι η παραγγελία είναι στο κατάστημα. Αυτό ίσως γίνεται επειδή το 8ς ήταν το μόνο από τις συσκευές που έβγαλε σε προσφορά η vodafone και ήταν αποκλειστικά για παραγγελίες online, ενώ στα καταστήματα η τιμή είναι στα 179 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δηλ αυριο δεν θα έχω πρόβλημα, λογικά..... Αν όμως γίνει στραβή, πως το αντιμετωπίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κανα mail για βεβαιωση της παραγγελιας δεν σε ηρθε τπτ? δεν το καταλαβα αυτο mail επιβεβαίωσης και voda? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κανα mail για βεβαιωση της παραγγελιας δεν σε ηρθε τπτ? δεν το καταλαβα αυτο οχι, ισως επειδη δεν είχα κάνει login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 οχι, ισως επειδη δεν είχα κάνει login Ούτε εγώ είχα κάνει, αλλά μου ήρθε mail ότι η παραγγελία είναι στο κατάστημα και η κατάσταση παραγγελίας έλεγε εστάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω το χέρι στην σκανδάλη για το 1020 στα 350€ πόση ώρα άλλα κολλάω. Η φωτογραφική πρέπει να είναι όλα τα λεφτά αλλά σκέφτομαι μήπως compact camera με 350€ βγάζει καλύτερες φώτο και κρατήσω την Android μπακατέλα μου... Δύο συσκευές βέβαια μετά... Damn, first world problems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ούτε εγώ είχα κάνει, αλλά μου ήρθε mail ότι η παραγγελία είναι στο κατάστημα και η κατάσταση παραγγελίας έλεγε εστάλη. Αυτό το mail μου ήρθε (ότι ειναι στο καταστημα) την ώρα που το παρήγγειλα δεν μου ήρθε τίποτα σαν επιβεβαίωση παραγγελίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 και πως το ζορίζω? τα παιδιά εκεί πάντως δεν μου φάνηκαν να λειτουργούν εκ του πονηρού. Κοιταγανε τα τιμολόγια τους και ηταν 179 (δεν τα είδα βέβαια) Κι εμένα το ίδιο μου έκαναν, όμως τους έστειλα από 'κει που ήρθανε. Μετά το όνομα και για ποιό κινητό έκανα κράτηση, με ρωτάνε σε ποιά τιμή? Σε ποιά τιμή ναι Τι σκατά ερώτηση ήταν αυτή δεν μπορώ να καταλάβω, ερώτηση παγίδα να με ψαρέψουν? Και λέω: -"Τι σε ποια τιμή, σ' αυτήν που ήταν, 89Ευρώ". Κοιτάει στο PC και λέει "179Ε εννοείς. 179 έχει δεν μπορω να στο δώσω 89. Από που το παρήγγειλες?" -"απο το site της vodafone" "αποκλείεται, σε μας έχει 179" Αλλος υπάλληλος πετάγεται: "να σου πω, απο το δικό μας site το παρήγγειλες σίγουρα?" -"όχι από του γείτονα" Και ο υπάλληλος "είχε έρθει κι άλλος ένας χθες και μας έλεγε τα ίδια για κάτι 89Ε" -"Ναι εντάξει, φέρε μου τον υπεύθυνο εδώ και άσε τι έκανε χθες ο άλλος" Ύστερα μίλησα με τον υπεύθυνο και αναγκάστηκε να μου κόψει κάτι δωροεπιταγές(-90Ε) ώστε να πάει την τιμή στα 89 από τα 179.Οπότε πήγαινε και απαίτησε το αυτονόητο! Αν δεν είσαι διατεθιμμένος να το κάνεις μην κλαίγεσε στο φόρουμ τι έγινε και στο χρεώσανε παραπάνω και τί και πώς και πού? Πήγαινε κέρνα ένα καφέ τα "παιδιά" που όπως λές ήταν και καλά και όλα οκ. [Δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους σε καμία περίπτωση, αν και θα έπρεπε γιατί αυτή είναι η δουλειά τους! Αλλά όταν η άγνοια(ένα κλίκ στον υπολογιστή να κάνανε θα βλέπανε σε τί τιμή έγινε η κράτηση) συνδυάζεται με ειρωνίες, τότε προφανώς η αντίδραση είναι η ανάλογη] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω το χέρι στην σκανδάλη για το 1020 στα 350€ πόση ώρα άλλα κολλάω. Η φωτογραφική πρέπει να είναι όλα τα λεφτά αλλά σκέφτομαι μήπως compact camera με 350€ βγάζει καλύτερες φώτο και κρατήσω την Android μπακατέλα μου... Δύο συσκευές βέβαια μετά... Damn, first world problems.επειδη έχω άποψη για το κινητό,και ασχολουμαι με τις φωτογρ.μηχ. τα κινητά όσα πιξελ και αν έχουν δεν μπορούν ναντικαταστησουν μια αξιόλογη μηχανή ,οι λόγοι είναι πολλοί και διαφοροι,οπότε εσύ αποφασίζεις για τι χρήση το θες κυρίως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχεις 350 για πέταμα? Στείλε τίποτα από εδώ αν είναι! θα το δωσω σε φιλο 280 ευρα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 επειδη έχω άποψη για το κινητό,και ασχολουμαι με τις φωτογρ.μηχ. τα κινητά όσα πιξελ και αν έχουν δεν μπορούν ναντικαταστησουν μια αξιόλογη μηχανή ,οι λόγοι είναι πολλοί και διαφοροι,οπότε εσύ αποφασίζεις για τι χρήση το θες κυρίως... Το oversampling που κάνει με αυτά τα ΜΡ με ενδιαφέρει, δε θα βγάζω full resolution 40MP προφανώς. Δηλαδή αυτή η φωτό που βγάζει στα 5ΜΡ στέκεται άξια δίπλα από μιας compact 300-350€; Κυρίως βράδυ, αλλά και σε street photography... PS. Το κινητό το έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enzokou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το oversampling που κάνει με αυτά τα ΜΡ με ενδιαφέρει, δε θα βγάζω full resolution 40MP προφανώς. Δηλαδή αυτή η φωτό που βγάζει στα 5ΜΡ στέκεται άξια δίπλα από μιας compact 300-350€; Κυρίως βράδυ, αλλά και σε street photography... PS. Το κινητό το έχεις; Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία,σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συγκρίνεις μηχανή ειδικά των 300 ευρώ(παίρνεις mirroless με αυτά τα λεφτά).Ειδικά το βράδυ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τρίποδο. Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία,σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συγκρίνεις μηχανή ειδικά των 300 ευρώ(παίρνεις mirroless με αυτά τα λεφτά).Ειδικά το βράδυ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τρίποδο. Η εικόνα δείχνει το μέγεθος του αισθητήρα,με 300 ευρώ παίρνεις από four thirds και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κι εμένα το ίδιο μου έκαναν, όμως τους έστειλα από 'κει που ήρθανε. Μετά το όνομα και για ποιό κινητό έκανα κράτηση, με ρωτάνε σε ποιά τιμή? Σε ποιά τιμή ναι Τι σκατά ερώτηση ήταν αυτή δεν μπορώ να καταλάβω, ερώτηση παγίδα να με ψαρέψουν? Και λέω: -"Τι σε ποια τιμή, σ' αυτήν που ήταν, 89Ευρώ". Κοιτάει στο PC και λέει "179Ε εννοείς. 179 έχει δεν μπορω να στο δώσω 89. Από που το παρήγγειλες?" -"απο το site της vodafone" "αποκλείεται, σε μας έχει 179" Αλλος υπάλληλος πετάγεται: "να σου πω, απο το δικό μας site το παρήγγειλες σίγουρα?" -"όχι από του γείτονα" Και ο υπάλληλος "είχε έρθει κι άλλος ένας χθες και μας έλεγε τα ίδια για κάτι 89Ε" -"Ναι εντάξει, φέρε μου τον υπεύθυνο εδώ και άσε τι έκανε χθες ο άλλος" Ύστερα μίλησα με τον υπεύθυνο και αναγκάστηκε να μου κόψει κάτι δωροεπιταγές(-90Ε) ώστε να πάει την τιμή στα 89 από τα 179.Οπότε πήγαινε και απαίτησε το αυτονόητο! Αν δεν είσαι διατεθιμμένος να το κάνεις μην κλαίγεσε στο φόρουμ τι έγινε και στο χρεώσανε παραπάνω και τί και πώς και πού? Πήγαινε κέρνα ένα καφέ τα "παιδιά" που όπως λές ήταν και καλά και όλα οκ. [Δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους σε καμία περίπτωση, αν και θα έπρεπε γιατί αυτή είναι η δουλειά τους! Αλλά όταν η άγνοια(ένα κλίκ στον υπολογιστή να κάνανε θα βλέπανε σε τί τιμή έγινε η κράτηση) συνδυάζεται με ειρωνίες, τότε προφανώς η αντίδραση είναι η ανάλογη] Δεν σε καταλαβαίνω, τι ενοείς κλαίγομαι και να πάω τα "παιδιά" για καφέ κ.τ.λ.? Επείδή έγραψα εδώ αυτό που έγινε? ή επειδή δεν πλάκωσα τους υπαλλήλους στο ξύλο??? Κόψε λίγο δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις... ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Απ΄την αλλη να σαι καλά που έγραψες την ιστορία σου, (αυτό κυρίως ήταν ο σκοπός μου) και ιδίως απο την στιγμή που δεν κράτησα τον αριθμό καταχώρισης παραγγελίας που έβγαλε στο site της vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα