Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ειναι νορμαλ η μετάβαση απο iPhone 4S σε lumia 1020?

εγω ειναι να παραλάβω σημερα-αυριο το lumia 1020 απο πλαίσιο αλλα το σκέφτομαι πολυ εντονα μηπως παραμείνω στο 4s μου και μου μείνουν και τα λεφτάκια μου .. 

Δημοσ.

εγω ειναι να παραλάβω σημερα-αυριο το lumia 1020 απο πλαίσιο αλλα το σκέφτομαι πολυ εντονα μηπως παραμείνω στο 4s μου και μου μείνουν και τα λεφτάκια μου .. 

Μια λυση ειναι να το παρεις,να το κρατησεις λιγο και αν δεν σ'αρεσει για καποιο λογο πουλατο στα λεφτα που το πηρες.

Δημοσ.

Και εγώ δεν είμαι του wp, αλλά από το 4S θα έφευγα για πολύ χειρότερη συσκευή από το 1020. Οπότε astymagos, ναι.

>4S

>2014

pick one

Και αν δε σου κάνει, το δίνεις με μικρή ή μηδενική χασούρα όπως λέει ο Στέφανος123

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι το κιτρινο και θες να το πουλησεις τελικα, εδω ειμαστε...

Δημοσ.

δεν εχω χρησιμοποιήσει wp το 4s με εχει βολέψει λόγω μεγέθους οχι πως κανω τιποτα 4-5 εφαρμογές εχω. το εχω 13-14 μήνες και έλεγα να αλλάξω λιγο να δω και τα windows.

Δημοσ.

δεν εχω χρησιμοποιήσει wp το 4s με εχει βολέψει λόγω μεγέθους οχι πως κανω τιποτα 4-5 εφαρμογές εχω. το εχω 13-14 μήνες και έλεγα να αλλάξω λιγο να δω και τα windows.

Έχεις 350 για πέταμα? Στείλε τίποτα από εδώ αν είναι! :P

Δημοσ.

Και εγώ αυτό ήξερα. Αλλά όταν έστειλα έναν φίλο μου να το πάρει στο κατάστημα του είπαν μία ολόκληρη μέρα και την επόμενη 12 ώρες... Περισσότερο γέλασα να σας πω την αλήθεια παρά το πήρα σοβαρά...

Την παλεύουν εκεί στην βονταφον?

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα.... παρήγγειλα το HTC 8S την πέμπτη, στα 89 ευρω και παραλαβή απο το κατάστημα (δεν ειχα κάνει login). Μου έρχετε σήμερα email απο voda να πάω να το παραλάβω.... πάω το βρήσκουν στο όνομά μου κανονικά και μολις πάω να πληρώσω, μου λέει εκεί 179 ευρω!!!!!

Η μ@@@κια είναι ότι δεν κράτησα τον αρ. παραγγελίας γιατί νομιζα ότι θα μου έρθει επιβεβαίωση αλλα δεν μου ήρθε... αυριο θα το προωθήσουν στην υπέυθυνο ηλεκτρινικών παραγγελιών και θα με πάρουν τηλ να μου πούν τι θα γίνει....

Τι κάνω εγώ?

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα.... Μισό....

....

...

Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα

Αυτό ακριβώς είχε γίνει και με εμένα στις προηγούμενες προσφορές τους.

Θες να μάθεις τι πραγματικά σημαίνει αυτό; πολύ απλά ότι θα στο φάει ο μαγαζάτορας και θα το πουλήσει με τουλάχιστον 40% κέρδος.

Αν το ζορισεις πάντως το θέμα θα βγάλεις άκρη.

Sent from my XT890 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

και πως το ζορίζω? 

τα παιδιά εκεί πάντως δεν μου φάνηκαν να λειτουργούν εκ του πονηρού.

Κοιταγανε τα τιμολόγια τους και ηταν 179 (δεν τα είδα βέβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...