Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

etheo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδες σε οσους το εχετε ηδη στα χερια σας....για πειτε εντυπωσεις σε εμας που το περιμενουμε.......η καμερα ειναι τοσο φοβερη και τρομερη που λενε??? ειδικα στο σκοταδι τι λεει συναγωνιζετε κανονικη φωτογραφικη σε ευκρινια και ποιοτητα??? το market των windows εχει τα βασικα.....gmail.....google chrome.....yahoo mail.......για πειτε????

Θα σου ανεβαζα φωτογραφια απο απολυτο σκοταδι τα σκυλια μου να παιζουν πανω στο κρεβατι μου αλλα την εσβησα..

Ηταν η πρωτη φωτογραφια που τραβηξα..

Απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι σκοταδι.. αν δεν το πεις σε καποιον οτι τραβηχτηκε σε απολυτο σκοταδι δεν το καταλαβαινει για κανενα λογο.. και ποιοτητα εικονας? Αλλου! Οχι απλα συναγωνιζεται, αλλα ποδοπαταει και φωτογραφικες που εχουν περασει φετος απτα χερια μου.. Δεν μιλαω για φωτογραφικες των 300-400 ευρω, αλλα 150-200 ευρω..

Και το αμεσως πιο εντυπωσιακο ακομα.. το video. Νταξει εκει απλα υποκλιθηκα.. Οτι βλεπεις με το ματι, βλεπεις και στο video, πραγματικα ρεαλιστικη εικονα.. και ο ηχος του recording απιστευτος επισης, χωρις παραμορφωσεις..

Κολλητοι μου ο ενας με iPhone 5s, ο αλλος με note3 και παλικαρι που ηρθε στο μαγαζι και ειχε s4, ζηλεψαν παντως το θεμα "φωτογραφικη".. αυτο λεει αρκετα πιστευω..

ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ..ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ VODA... 

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΡΗΞΑΝΕ ΑΚΥΡΟ.. ΑΠΑΡΔΕΚΤΟΙ (ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ)..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ VODAFONE: ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟ LOGO ΤΗΣ VODAFONE?? (ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ POST ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ..)

Περα απο την εικονα οταν κανει εκκινηση το κινητο και μια εφαρμογη (η οποια διαγραφεται) δεν εχει τιποτα αλλο που να δειχνει απο που προερχεται το κινητο..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδες σε οσους το εχετε ηδη στα χερια σας....για πειτε εντυπωσεις σε εμας που το περιμενουμε.......η καμερα ειναι τοσο φοβερη και τρομερη που λενε??? ειδικα στο σκοταδι τι λεει συναγωνιζετε κανονικη φωτογραφικη σε ευκρινια και ποιοτητα??? το market των windows εχει τα βασικα.....gmail.....google chrome.....yahoo mail.......για πειτε????

ΤΟ STORE ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ.. 

ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΛΟΓΩ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ MICROSODFT. ΚΑΛΥΠΤΕΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ THIRD PARTY ΕΦΑΡΝΟΓΕΣ Ή MULTI ACCOUNTS MAIL CLIENTS, ΚΛΠ .. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ www.wpcentral.com ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΚΑΛΟ SITE ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΛΠ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... 

πραγματικά πόσο αργόσχολοι είναι μερικοί που επί 15σελίδες γράφουν ποιό χρώμα είναι το καλύτερο και αν εμφανίζει το λογότυπο της voda στην εκκίνηση ή όχι?

• Like 1

Παιδια μεμβρανη προστασιας ειχε η οθονη οταν το ανοιξατε?ή μονο η καμερα?

Επισης ενω περασα την Blacκ με το που εκανα επαναφορα ρυθμίσεων πηγε ξανα σε αυτη που ειχε οταν το πηρα .Αλλαζει ολοκλρηρη Ρομ μια επαναφορα?

πραγματικά πόσο αργόσχολοι είναι μερικοί που επί 15σελίδες γράφουν ποιό χρώμα είναι το καλύτερο και αν εμφανίζει το λογότυπο της voda στην εκκίνηση ή όχι?

Αυτά τους νοιάζουν αυτά σχολιάζουν

Εσύ τι πρόβλημα έχεις ξύλο ξύλο?

Κιτρινακι όλε αν και εγώ πήρα άσπρο ρε γαμωτοοοοο

• Like 3

Αυτοί που έχουν το 1020 εδώ και κάποιες μέρες... τι λέει από αυτονομία;

Εχω ανοικτα τα wifi και τα δεδομενα ολη τη μερα (στα δεδομενα δουλεψε για 3-4 ωρες μονο ομως) με τα notifications να δουλευουν κανονικα ολη τη μερα, λιγο internet, λιγο gaming, καποιο κατεβασμα εφαρμογων και λιγη μουσικη, με εβγαλε 1 μερα και κατι ωρες στην 2η φορτιση.

Δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, επειδή δεν την έχω κάνει, οπότε δε ξέρω αν ζητάνε και το πάσο. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Τελικά ρώτησα και ισχύει το 10% εκπτωση ΑΛΛΑ θελει φοιτητικο πασο + φοιτητικο CU.... προφανως συμπληρωνεις καποια φορμα...

Εχω ανοικτα τα wifi και τα δεδομενα ολη τη μερα (στα δεδομενα δουλεψε για 3-4 ωρες μονο ομως) με τα notifications να δουλευουν κανονικα ολη τη μερα, λιγο internet, λιγο gaming, καποιο κατεβασμα εφαρμογων και λιγη μουσικη, με εβγαλε 1 μερα και κατι ωρες στην 2η φορτιση.

Να υποθέσω πως έχοντας τα δεδομένα συνέχεια στο 2g και όταν το χρειάζεσαι να συνδέεσαι σε wifi, θα βγάζει περισσότερο ε;

Σημερα μας ήρθε και η θήκη.. Ταχυτατο μαγαζι.. Κυριακη εβαλα παραγγελια, χθες επιβεβαιωσαν, σημερα ηρθε..

Και η θηκη αψογη.. καουτσουκ απο πισω.. πλαστικο μπροστα και μαλακο εσωτερικο..

http://www.cellphones.gr/p/2688/

• Like 1

Να υποθέσω πως έχοντας τα δεδομένα συνέχεια στο 2g και όταν το χρειάζεσαι να συνδέεσαι σε wifi, θα βγάζει περισσότερο ε;

3G εννοεις ;) . Ναι ετσι ειναι. Δεδομενα συνεχεια ανοικτα και οπου εχω διαθεσιμο wifi μπαινω (οπως στο σπιτι ή σε καφετερειες που εχουν) γιατι συνδεμενο σε wifi η μπαταρια πεφτει πολυ πιο αργα.

Διαβαστε εδω οποιος εχει θεμα με την μπαταρια:

http://www.wpcentral.com/17-tips-extend-battery-life-windows-phone

Παρενθεση, το 4G που ειδα μου βγαζει μια μπαρα σημα. Οποτε, το εβαλα στο 3G μιας και πιανει HSPA+ φουλ σημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...