Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το παρακολουθώ το θέμα αλλά έχει αναφερθεί ο,τι η vodafone δίνει το samsung galaxy note 10.1 LTE στα 499€;

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-Note-10-1-4G

Τουλάχιστον 90€ κάτω από το φθηνότερο κατάστημα στο skroutz.

Λάθος, δεν είναι το 2014, είναι το παλιό

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η ειρωνια ειναι οτι δεν το ειχες το κινητο οταν ανεβασες φωτογραφιες απο το εσωτερικο του κουτιου να δοκιμαζες και την καμερα :D. Πες και εντυπωσεις απο αυτονομία μιας και ειναι κατι που το ρωτανε πολλοί 

Ισχυει αυτο σκεφτηκα και εγω χθες..

Κοιτα ακομα δεν εχω σχηματισει αποψη για την αυτονομια, καθως χθες ολη μερα το πειραζα το κινητο και ειχα και αθελα το 3g ανοιχτο. Στο store ημουν πολλες ωρες κτλ κτλ.. Και με κρατησε μεχρι τις 2 το βραδι χθες (απο το Σαββατο το μεσημερι που το φορτισα).. Τωρα θα δουμε που θα το χρησιμοποιω με πιο normal καταστασεις.. Απο χθες το βραδι που το φορτισα σημερα ειμαι με wifi (viber) ανοιχτο κατι ωρες και λιγες φωτογραφιες, και ειμαι στο 77%..

Καλα παει προς το παρων πιστευω..

Δεν περιμενω να κραταει και 3-4 μερες οσο κρατουσε η πακατελιτσα που ειχα πριν, ουτως ή αλλως..

Δημοσ.

Την μπαταρία δεν νομίζω ότι είναι σωστό να την κρίνεις την πρώτη εβδομάδα που θα το ξεκωλιάσεις το κιν στο download και στις φώτο των 38mp... καλύτερα σε νορμάλ καταστάσεις και στις συνθήκες της καθημερινότητας του καθενός...

• Like 1
Δημοσ.

To (μαυρο (σκριλεξ :P)) 1020 κανει την 1η του φορτιση. Ευχαριστω τον TS για την ενημερωση και την Vodafone για τα ονειρα που βλεπει τωρα τελευταια και κανει ανεκδιηγητες προσφορες! 

αν θελει κανεις μαυρο, θελω ασπρο! 

στειλτε ΠΜ για την ανταλλαγη 

Χμμμμ :P

Good fight!

Το (λευκο (Σαινομπι :P)) 1020 βρισκεται διπλα μου αυτη τη στιγμη στο μαγαζι και στολιζει ολοκληρο το γραφειο, :D

• Like 1
Δημοσ.

Την μπαταρία δεν νομίζω ότι είναι σωστό να την κρίνεις την πρώτη εβδομάδα που θα το ξεκωλιάσεις το κιν στο download και στις φώτο των 38mp... καλύτερα σε νορμάλ καταστάσεις και στις συνθήκες της καθημερινότητας του καθενός...

Ισχυει.. γι αυτο κι εγω ανεφερα το ιδιο πραγμα, οτι περιμενω να το δω σε normal καταστασεις πως τα παει η αυτονομια του..

Δημοσ.

Παιδιά δεν ΆΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΚΎΛΙΣΑ μόλις τα ξόδεψα τα 350€ ελπίζω να αξίζει

Πλάκα κάνεις;   :lol: Ας τα είχα τα τρισήμισι εκατοστάρικα και δεν θα το σκεφτόμουν κάν! Θα το αγόραζα κι ας έχω ήδη κινητό.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ΆΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΚΎΛΙΣΑ μόλις τα ξόδεψα τα 350€ ελπίζω να αξίζει

Αν σκεφτοσουν να παρεις κινητο συντομα και βεβαια αξιζει η τιμη αυτη γι αυτο το κινητο..

Εγω σκεφτομουν να παρω σε κανα 2μηνο κινητο αφου αγορασω κατι αλλα πραγματα που ειχα στο μυαλο..

Και επισης ειχα βαλει στο ματι το 925 στα 325ευρω που το χε το skroutz. Αλλα στα ιδια λεφτα τωρα παιρνω κατι πολυ καλυτερο (τουλαχιστον σε θεμα καμερας), οποτε ειπα "δε γαμιε.. ευκαιρια ειναι.."

απλά μου αρέσει να σε πειράζω και το κανω καλοπροαίρετα.. απλά καποια πραγματα ειναι αντικειμενικά.. οπως η κόκκινη ferrary, η κίτρινη lamborginy και το κιτρινο lumia 1020.. χααχχα

πάντως μεσα απο την βονταφον ξερω οτι το κίτρινο δεν το έχουν καν σαν κωδικό οπότε δυσκολο να ειναι vodafone το τηλ

Με συγχωρεις τοτε για το υφος της απαντησης μου, γιατι δεν καταλαβα οτι ηταν πειραγμα.. :)

Δημοσ.

Εχω ηδη 3 μερες το κινητο... το χιλιοαπολαμβανω (το ΑΣΠΡΟ!), και στο site της vodafone ακομα γραφει οτι η παραγγελια μου εκρεμμει

:)

Ανεφερα καθολου ποσο πανεμορφο ειναι το λευκο?

Περιμενουμε να μας ερθει και η flip side θηκη τωρα και ειμαστε GG..

απαιτω προμηθεια που σε εψησα για το λευκο :P

μας τα ειχες πρηξει με το μαυρο! χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Να σου στειλω μια πανοραμικη απτη πανεμορφη παραλια της Ιεραπετρας σε 38mp να πατσισουμε? :D

Η αληθεια ειναι οτι εσυ, η κοπελα μου, και αυτος εδω http://www.minimallyminimal.com/blog/nokia-lumia-1020

και κυριως ο κυριος στο link, επειδη ειχε πολλες φωτογραφιες που με εντυπωσιασαν, με καναν να ψηθω αρκετα!

Δημοσ.

Ρε παιδες σε οσους το εχετε ηδη στα χερια σας....για πειτε εντυπωσεις σε εμας που το περιμενουμε.......η καμερα ειναι τοσο φοβερη και τρομερη που λενε??? ειδικα στο σκοταδι τι λεει συναγωνιζετε κανονικη φωτογραφικη σε ευκρινια και ποιοτητα??? το market των windows εχει τα βασικα.....gmail.....google chrome.....yahoo mail.......για πειτε????

Δημοσ.

ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ..ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ VODA... 

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΡΗΞΑΝΕ ΑΚΥΡΟ.. ΑΠΑΡΔΕΚΤΟΙ (ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ)..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ VODAFONE: ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟ LOGO ΤΗΣ VODAFONE?? (ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ POST ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...