Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι flip... Κανοπνική θέλω... Για να στο εξηγήσω το κιν το πήρα μαύρο γιατί δνε βρήκα άλλο αλλά θέλω το κίτρινο... Οπότε αν μπορώ να βρω μια θήκη που να καλύπτει το μαύρο και να είναι κίτρινη σε Ματ όπως και το κανονικό κάλυμμα...

Δημοσ.

Όχι flip... Κανοπνική θέλω... Για να στο εξηγήσω το κιν το πήρα μαύρο γιατί δνε βρήκα άλλο αλλά θέλω το κίτρινο... Οπότε αν μπορώ να βρω μια θήκη που να καλύπτει το μαύρο και να είναι κίτρινη σε Ματ όπως και το κανονικό κάλυμμα...

ναι έχει τη θήκη που ζητάς σε ακριβώς ίδιο κίτρινο χρώμα με του τηλεφώνου. επιτρέπεται να στείλω link από εδώ?

Δημοσ.

Αυτό βρήκα σε ΜΑΤ 

http://www.ebay.com/itm/Thin-Hard-Back-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-1020-Matte-Yellow-Z5X3D-/281163766170?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4176aa999a

Και αυτό σε καοτσουκ

http://www.ebay.com/itm/Nokia-Lumia-1020-Case-Yellow-Rubberized-coated-Snap-On-Hard-Cover-AT-T-/281224761885?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item417a4d521d

Απίστευτο αλλά στα Μουλτιράμα έκαναν δεκτή την παραγγελία μου από Σάββατο... Μάλλον είδαν το προηγούμενο ποστ μου που τους έκραζα... Χαχαχαχα... Λοιπόν όποιος είναι από Πάτρα και το θέλει που θα το παραλάβω αύριο ας στείλει ένα ΠΜ. Αλλιώς ακυρώνω την παραγγελία μέχρι τις 8 κ μισή το βραδάκι...

Δημοσ.

Flip Side θήκη για 925? Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Κι ε΄γω ψάχνω για μια αξιοπρεπή θήκη και όχι ένα πλαστικό πίσω κάλυμμα

Για το 1020 ειναι και την πηρα απο skroutzoμαγαζο στα 21 ευρω.. Για 925 δεν ξερω τι υπαρχει.

με το να αναφερεις συνέχεια ποσο όμορφο ειναι το λευκό μας επιβεβαιώνεις τις αμφιβολίες σου.. εγω και ενας φίλος πάντως περιμένουμε αυριο το κιτρινάκι που ειναι πιο ωραίο και απο τα δυο αλλα χρώματα απο το πλαίσιο αφου δωσαμε το λευκό και το μαύρο αντίστοιχα οσο τα πήραμε.

http://www.noknok.tv/wp-content/uploads/2013/07/favourite-nokia-lumia-1020.jpg?2add53 πάντως το άσπρο ειναι 3ο χρωμα σε όλα τα forums

Ειλικρινα τωρα αυτο ειναι σοβαρη απαντηση?

Το αναφερω συχνα γιατι ξερουν αρκετοι ποσο τσουρεκια τα κανα μεχρι να αποφασισω τι χρωμα θελω..

Το κιτρινο ειναι εντυπωσιακο, εκκεντρικο, αλλα εγω δεν θα το παιρνα γιατι δεν σκοπευω να αλλαξω το κινητο σε μισο χρονο, οσο θα αντεχα δηλαδη και το κιτρινο χρωμα το οποιο δεν μου αρεσει καθολου σαν χρωμα..

Το οτι μου παραθετεις τωρα link με ψηφοφοριες για προτιμησεις χρωματων, ειναι επιεικως τραγελαφικο..

Δηλαδη απο polls θα αποφασισω τι αρεσει περισσοτερο στο ματι μου?

Σαν να μου λες να βασιστω σε ψηφοφοριες για το αν η Kim Kardashian ειναι πατος ή οχι.. Που οι γυναικες την βρισκουν κακασχημη και οι αντρες *&^%^&$.. Η ομορφια και το γουστο στο ματι του καθενος ειναι τελειως υποκειμενικη και ΟΧΙ αντικειμενικη..

Εφοσον ειχα επιλογη να παρω και τα 3 χρωματα, και διαλεξα το ασπρο για το οποιο οντως ειχα αμφιβολιες για το αν θα μου αρεσει απο κοντα, και οι αμφιβολιες μου ολες εσβησαν απο την ωρα που εκανα unbox και το ακουμπησα πανω στο γραφειο μου, αρκει για να νιωθω υπεροχα :)

Αν δεν μου αρεσε θα το ειχα ανταλλαξει ηδη με καποιο μελος του forum μιας και ειχα 2-3 pm για αλλαγη με μαυρο αλλα και 1 για αλλαγη με κιτρινο..

Το μονο κακο ειναι οτι ολη την ωρα το κραταω λες και ειναι γυαλι, ή μετάξι και φοβαμαι μην το λερωσω μην το ενα μην το αλλο.. κατι το οποιο δεν ειχα θα με το μαυρο πιστευω, αλλα με την θηκουλα που θα ρθει αυριο θα ηρεμισω λιγο.. (φταιει επισης το οτι ειναι και το πρωτο μου smartphone και ειμαι μηγιαγκιχτος)..

Δημοσ.

Lumia 925 από vodafone ,όποιος έχει πρόβλημα με τα ακουστικά να κάνει επανεκκίνηση.99%  θα φτιάξει,από ότι έψαξα στο διαδίκτυο είναι συχνό πρόβλημα. Αν δεν φτιάξει  με επανεκκίνηση κάντε hard reset και αν πάλι δεν φτιάξει nokia care...

Δημοσ.

>κάνει εξακόσια ποστ για το χρώμα

>κάποιος άλλος κάνει ένα ποστ επίσης για το χρώμα

>έχει πρόβλημα

lvNxt5W.png

Μετά από πολύ αυτοσυγκράτηση δεν ενέδωσα και εγώ σε ένα 1020. Kαλή αγορά, έως άριστη για όσους δεν καίγονται με android. Enjoy

Δημοσ.

με το να αναφερεις συνέχεια ποσο όμορφο ειναι το λευκό μας επιβεβαιώνεις τις αμφιβολίες σου.. εγω και ενας φίλος πάντως περιμένουμε αυριο το κιτρινάκι που ειναι πιο ωραίο και απο τα δυο αλλα χρώματα απο το πλαίσιο αφου δωσαμε το λευκό και το μαύρο αντίστοιχα οσο τα πήραμε.

http://www.noknok.tv/wp-content/uploads/2013/07/favourite-nokia-lumia-1020.jpg?2add53 πάντως το άσπρο ειναι 3ο χρωμα σε όλα τα forums

αυριο.......το κιτρινο?? τους πηρες τηλεφωνο??? εμενα μου ειπαν τεταρτη!!! και πεζει και να ειμαι και ο πρωτος που παρηγκειλε απο εδω μεσα ....με το που ανεβηκε σε 2 λεπτα ειχα παραγκειλει!!!

Υ.Γ. Ελπιζω του πλαισιου να μην ειναι vodafone branded.....αλλωστε δεν δικαιολογειτε να ειναι κι ολας απο που κι ως που??

Δημοσ.

>κάνει εξακόσια ποστ για το χρώμα

>κάποιος άλλος κάνει ένα ποστ επίσης για το χρώμα

>έχει πρόβλημα

lvNxt5W.png

Μετά από πολύ αυτοσυγκράτηση δεν ενέδωσα και εγώ σε ένα 1020. Kαλή αγορά, έως άριστη για όσους δεν καίγονται με android. Enjoy

5-6 post γιναν για το χρωμα... τα αλλα ηταν με καταρες στην Voda που το βγαζε απ'το site τους..

Εφοσον μου λεει, το οτι επειδη επαλαμβανω οτι το λευκο ηταν η πιο καλη επιλογη που εκανα για τα γουστα μου, δειχνει οτι ακομα εχω αμφιβολιες, ενω εγω απλα πειραζω οσους μου απαντησαν στα προηγουμενα μου post σχετικα με το "μαυρο χρωμα".. και επισης προσπαθει να αναφερει οτι η επιλογη του κιτρινου ειναι αντικειμενικα η καλυτερη επιλογη, και αναφερει και links, ψηφοφοριες κτλ, λογικο δε το βρισκεις να απαντησω?

Excuuuuuuse me!

Δημοσ.

αυριο.......το κιτρινο?? τους πηρες τηλεφωνο??? εμενα μου ειπαν τεταρτη!!! και πεζει και να ειμαι και ο πρωτος που παρηγκειλε απο εδω μεσα ....με το που ανεβηκε σε 2 λεπτα ειχα παραγκειλει!!!

Υ.Γ. Ελπιζω του πλαισιου να μην ειναι vodafone branded.....αλλωστε δεν δικαιολογειτε να ειναι κι ολας απο που κι ως που??

Κατι μου λεει οτι θα το χουν vodafone branded κρατοντας πισινες..

Βεβαια ακομα και αυτο δεν ειναι τιποτα.. Μιας και επανεκκινηση το πολυ να κανεις για τις αναβαθμισεις σε lumia black καθως και οταν το πρωτο-ξεφορτισεις..

Δημοσ.

Για το 1020 ειναι και την πηρα απο skroutzoμαγαζο στα 21 ευρω.. Για 925 δεν ξερω τι υπαρχει.

Ειλικρινα τωρα αυτο ειναι σοβαρη απαντηση?

Το αναφερω συχνα γιατι ξερουν αρκετοι ποσο τσουρεκια τα κανα μεχρι να αποφασισω τι χρωμα θελω..

Το κιτρινο ειναι εντυπωσιακο, εκκεντρικο, αλλα εγω δεν θα το παιρνα γιατι δεν σκοπευω να αλλαξω το κινητο σε μισο χρονο, οσο θα αντεχα δηλαδη και το κιτρινο χρωμα το οποιο δεν μου αρεσει καθολου σαν χρωμα..

Το οτι μου παραθετεις τωρα link με ψηφοφοριες για προτιμησεις χρωματων, ειναι επιεικως τραγελαφικο..

Δηλαδη απο polls θα αποφασισω τι αρεσει περισσοτερο στο ματι μου?

Σαν να μου λες να βασιστω σε ψηφοφοριες για το αν η Kim Kardashian ειναι πατος ή οχι.. Που οι γυναικες την βρισκουν κακασχημη και οι αντρες *&^%^&$.. Η ομορφια και το γουστο στο ματι του καθενος ειναι τελειως υποκειμενικη και ΟΧΙ αντικειμενικη..

Εφοσον ειχα επιλογη να παρω και τα 3 χρωματα, και διαλεξα το ασπρο για το οποιο οντως ειχα αμφιβολιες για το αν θα μου αρεσει απο κοντα, και οι αμφιβολιες μου ολες εσβησαν απο την ωρα που εκανα unbox και το ακουμπησα πανω στο γραφειο μου, αρκει για να νιωθω υπεροχα :)

Αν δεν μου αρεσε θα το ειχα ανταλλαξει ηδη με καποιο μελος του forum μιας και ειχα 2-3 pm για αλλαγη με μαυρο αλλα και 1 για αλλαγη με κιτρινο..

Το μονο κακο ειναι οτι ολη την ωρα το κραταω λες και ειναι γυαλι, ή μετάξι και φοβαμαι μην το λερωσω μην το ενα μην το αλλο.. κατι το οποιο δεν ειχα θα με το μαυρο πιστευω, αλλα με την θηκουλα που θα ρθει αυριο θα ηρεμισω λιγο.. (φταιει επισης το οτι ειναι και το πρωτο μου smartphone και ειμαι μηγιαγκιχτος)..

απλά μου αρέσει να σε πειράζω και το κανω καλοπροαίρετα.. απλά καποια πραγματα ειναι αντικειμενικά.. οπως η κόκκινη ferrary, η κίτρινη lamborginy και το κιτρινο lumia 1020.. χααχχα

πάντως μεσα απο την βονταφον ξερω οτι το κίτρινο δεν το έχουν καν σαν κωδικό οπότε δυσκολο να ειναι vodafone το τηλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...