alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 alex, σου πήραν λεφτά για την αναβάθμιση? Όχι, είναι μέσα στην εγγύηση... Απλά αν το έχεις ανοίξει κτλ πήγαινε την άλλη εβδομάδα γιατί αυτή γίνεται χαμός λόγω της προσφοράς ώστε να στο έχουν έτοιμο την ίδια μέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ το κίτρινο ήθελα αλλά δεν το πρόλαβα έτσι παρέλαβα το μαύρο.... Μη μου πεις... από αλλού, ή πέτυχε τελικά η ανέλπιστη παραγγελία του μουλτιδράμα; (!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Χαχαχαχα... Όχι ρε.. Τρελός είσαι...? Ένας χρήστης από εδώ το είχε σε μαι vodafone αλλά δεν το ήθελε και έστειλα ένα φίλο μου να το πάρει... Εν τω μεταξύ χθες που ξαναέβγαλαν τα Μουλτιράμα την προσφορά (για 10 λεπτά) τους έστειλα e-mail να τους ρωτήσω για την δικιά μου παραγγελία που είχε γίνει Σάββατο και κοίτα τι μου απάντησαν: Αγαπητέ πελάτη, Σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει εξαντληθεί. Πιθανόν να βλέπετε κάποια παλαιότερη ανάρτηση μέσω του Skroutz, google ή κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης.Αν έχετε κάνει παραγγελία όπως σας είχαμε γνωστοποιήσει και σε προηγούμενη επικοινωνία μας απλά θα πρέπει να περιμένετε εκ νέου ενημέρωση για την εξέλιξή της.Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση Στην διάθεση σας, Multirama Customer Service Department • 801 11 15000 | [email protected] Χθες είχε ανέβει όντως στο site του Multirama και στο e-mail μου λένε ότι το είδα στο σκρουτζ. Για κλωτσιές έτσι... Ψαρεύουν με 10λεπτες προσφορές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παιδια η προσφορα δυνδυαζεται με αναβαθμιση??Ζηταω πολλα το ξερω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εχω ηδη 3 μερες το κινητο... το χιλιοαπολαμβανω (το ΑΣΠΡΟ!), και στο site της vodafone ακομα γραφει οτι η παραγγελια μου εκρεμμει Ανεφερα καθολου ποσο πανεμορφο ειναι το λευκο? Περιμενουμε να μας ερθει και η flip side θηκη τωρα και ειμαστε GG.. Το λευκό πρέπει να τα σπάει όντως Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) del Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από someone- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Όχι, είναι μέσα στην εγγύηση... Απλά αν το έχεις ανοίξει κτλ πήγαινε την άλλη εβδομάδα γιατί αυτή γίνεται χαμός λόγω της προσφοράς ώστε να στο έχουν έτοιμο την ίδια μέρα.... Οκ thanks!! Κάπου άκουσα όμως, πως αν του κάνεις επαναφορά ή κάποια μεγάλη αναβάθμιση, θα σου ξαναγίνει πάλι Voda branded! Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ξανά πάνω τα 1020 και 925. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Οκ thanks!! Κάπου άκουσα όμως, πως αν του κάνεις επαναφορά ή κάποια μεγάλη αναβάθμιση, θα σου ξαναγίνει πάλι Voda branded! Ισχύει? Δεν ξέρω... Μπορεί αν ισχύει όπως πχ και στις περιπτώσεις με την Ελληνική γλώσσα... Αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα. 15 λεπτά από το σπίτι μου είναι το Nokia Care Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καμια προταση για θηκη παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krsgreece Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γιατι δεν πας να το γυρεψεις στο καταστημα που δηλωσες κατα την παραγγελια σου? επικοινώνησα τηλεφωνικά και μου είπαν οτι ακόμη δεν έχουν λάβει το e-mail με τις παραγγελίες. καμια προταση για θηκη παιδια; τι θήκη ψάχνεις? πλάτης hard ή silicone, flip case, wallet, sleeve/pouch? ψάξε στο ebay θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καμια θήκη κίτρινη Ματ που να καλύπτει όλο το κιν έχουμε??? EDIT: Όταν λέω όλο εννοώ το μαύρο χρώμα και όχι αυτές που κλείνει και η οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παιδια μεμβρανη προστασιας ειχε η οθονη οταν το ανοιξατε?ή μονο η καμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krsgreece Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καμια θήκη κίτρινη Ματ που να καλύπτει όλο το κιν έχουμε??? για το 925 ή για το 1020 ψάχνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα