Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πάντως εδωσα το μαύρο οσο το πηρα και περιμένω το κιτρινάκι απο πλαίσιο. ξερει κανείς αν του πλαισίου εχει λογότυπο voda στην αρχη?

όταν λες λογότυπο εννοεις στην οθονη ετσι; πάνω η συσκευή δεν εχει κατι ετςι;
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εαν κάποιος είναι Παγκράτι και θέλει το 1020 σε άσπρο να στείλει pm για τις λεπτομέρειες στο κάταστημα.

Δημοσ.

Παιδιά πήρα το 1020 σε μαύρο και το μετάνιωσα αποφασησα να πάρω το 925. Αν το θέλει κάποιος το δίνω όσο το πήρα 350 ας μου στείλει είναι σφραγισμένο!!!

Δημοσ.

Παιδιά πήρα το 1020 σε μαύρο και το μετάνιωσα αποφασησα να πάρω το 925. Αν το θέλει κάποιος το δίνω όσο το πήρα 350 ας μου στείλει είναι σφραγισμένο!!!

Γιατί το μετάνιωσες αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Θέλει να έχεις φοιτητικό cu γιατί από εκεί στέλνεις μήνυμα, σου έρχεται ένας κωδικός και με αυτόν έχεις την έκπτωση 10% που αναφέρεται πιο πάνω.

Θα πρέπει να έχεις κοντά και το φοιτητικό πάσο του προσώπου που έστειλε το σμς ή όχι ?

Δημοσ.

Θα πρέπει να έχεις κοντά και το φοιτητικό πάσο του προσώπου που έστειλε το σμς ή όχι ?

Δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, επειδή δεν την έχω κάνει, οπότε δε ξέρω αν ζητάνε και το πάσο. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Έχει παραλάβει κανείς απο παραγγελία της Πεμπτης και έπειτα? Έχω παραγγείλει 8s με παράδοση κατ'οίκον την Πέμπτη το απόγευμα (κατα τις 17:00) και δεν υπάρχει καμια ειδοποίηση απο μέρους Vf/courier. (περιοχή: Κρήτη)

Μήπως πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους?  

edit: το tracking γράφει ακόμη "εκκρεμει"

Σε συνέχεια του παραπάνω, να ενημερώσω οτι έφτασε η συσκευή μολις σήμερα πριν λίγες ώρες και το site εξακολουθει να γραφει μεχρι και τωρα "εκκρεμει". Ή μάλλον... Εκρεμμεί!!! :-D :-D Και ανορθόγραφοι εκτός των άλλων! Δε βρίσκω καμια χρησιμότητα στο tracking αν όντως δουλεύει (σε όλους) έτσι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...