Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τελικα οι εφαρμογες γινεται να αποθηκευτουν στην sd στα windows phone?To htc 8s πηρα και εχει θεμα με τν χωρο.

Να ρωτήσω κάτι. Είχα ακούσει-διαβάσει δεν θυμάμαι, ότι παίζει με το update  σε 8.1 να μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην sd. Ισχύει κάτι τέτοιο ή λέω 'πατάτα';;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Είχα ακούσει-διαβάσει δεν θυμάμαι, ότι παίζει με το update  σε 8.1 να μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην sd. Ισχύει κάτι τέτοιο ή λέω 'πατάτα';;

Υπάρχει ως φήμη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Λογικά τον Απρίλη θα ξέρουμε.

Δημοσ.

Υπάρχει ως φήμη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Λογικά τον Απρίλη θα ξέρουμε.

Οκ, τουλάχιστον δεν είπα 'πατάτα' για την 8.1. Ας ελπίσουμε και το 8ς να πάρει την 8.1

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Είχα ακούσει-διαβάσει δεν θυμάμαι, ότι παίζει με το update σε 8.1 να μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην sd. Ισχύει κάτι τέτοιο ή λέω 'πατάτα';;

ισχύει. Έρχονται όμως την ανοιξη αρα αν δε τα δω εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Ορθώς ( για εμένα ) δεν αφηνουν να περνας εφαρμογές σε SD . Ο κόσμος αγοραζει χαμηλής ταχύτητας, κολλάει το λειτουργικό όταν τρέχεις απο εκεί εφαρμογές, και σχηματιζουν ασχημη εντύπωση για αυτο. Βαλε πχ σε s4 καμμιά turbox κάρτα και ανοίξτε το ίδιο πράμα με το s8 πχ να δεις ποιο θα την ανοιξει πιο γρηγορα!
Δημοσ.

θα σου απαντησω αλλα λαβε υποψην ότι είναι η δικια μου γνωμη. Αλλοι ίσως διαφωνούν. Πάμε ένα ένα τα χαρακτηριστικά. Κάμερα πολύ καλύτερη ,ειδικά σε νύχτα. Οθόνη. Πολύ καλύτερη , δεν αλλοιώνει χρωματα όπως το δικο σου και έχει πολωτικό φίλτρο με αποτέλεσμα ότι βλεπεις εντός να βλεπεις και εκτός σπιτιού, ανεξαρτητα του πόσο ήλιο έχει. Στο νεξους μου πχ έψαχνα σκιά για να διαβασω μήνυμα. Ποιότητα. Με πολυκαρβονιο και αλουμίνιο αφήνεις πίσω το πλαστικό του xperia. Ήχος κλήσης και σήμα. Πας σε κινητό 4g με μικρόφωνα HD audio ( που δεν εχει το δικο σου ) και ποιότητα κλήσης νοκια. Λογισμικό. Δεν έχεις nexus αρα έχεις lag ακομα και αν δε το έχεις καταλάβει. Με τα Lumia το ξεχνάς αυτο. Ούτε κολλάει ούτε σκαλώνει. Μόλις βγει μια αναβάθμιση θα την παίρνεις σχεδόν αμέσως. Δεν έχει τις εφαρμογές του android σε καμμιά περίπτωση. Για φωτογραφία και office είναι πολύ μπροστά. Για gaming και rooting πολύ πίσω. Όπως είπε ο σχεδιαστής των Lumia , είναι κινητά που δενεται ο χρηστής , που έχουν χαρακτήρα, όχι που απλα βαζουμε ένα τετραπυρηνο χωρίς να χρειάζεται! ΥΓ. Να μην ξεχάσω την ασύρματη φόρτιση με την έξτρα θήκη , όπου εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Απλα ακουμπάς το κινητό σου πχ στο γραφειο και όταν φευγεις είναι στο 100% . Υγ2. Έχει και ραδιακι για τα ταξίδια :P

Στο Nexus σου μπορεί να έψαχνες για σκιά επειδή είχε χαμηλή / τεχνητά περιορισμένη φωτεινότητα (η οποία ξεκλείδωνε πανεύκολα με custom kernel). Αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με το Android και βέβαια μία σύγχρονη AMOLED οθόνη όπως του GS4 ή του Note 3 ή του Moto X, οι οποίες ντροπιάζουν (όχι απαραίτητα σε φωτεινότητα) αυτήν του 1020.

Να πούμε και τα άσχημα του 1020: Για εφαρμογές είναι πίσω, σε hardware specs είναι πίσω, σε αξιοποίηση επιφάνειας συσκευής είναι πίσω, για gaming είναι πολύ πίσω και για rooting ... μην το συζητάμε καλύτερα. Για 4.5 ιν συσκευή έχει μεγαλύτερο πλάτος και πάχος από το LG G2 των 5.2 ιντσών και της τεράστιας μπαταρίας και, κακά τα ψέματα, στο χέρι το πλάτος και το πάχος μετράει.

Γνώμη μου είναι ότι είναι κατάλληλο για αυτούς που ψάχνουν καλή κάμερα, δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις και αρκούνται στην casual χρήση...

• Like 1
Δημοσ.

@morfea με καλυψες απολυτα

το rooting + gaming μου ειναι παντελως αδιαφορα.

Αυτο που ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα οι σωστες εφαρμογες και η σωστη συμπεριφορα του κινητου

Ειναι τρομερο vfm οντως για ολα αυτα που προσφερει.

Δημοσ.

Στο Nexus σου μπορεί να έψαχνες για σκιά επειδή είχε χαμηλή / τεχνητά περιορισμένη φωτεινότητα (η οποία ξεκλείδωνε πανεύκολα με custom kernel). Αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με το Android και βέβαια μία σύγχρονη AMOLED οθόνη όπως του GS4 ή του Note 3 ή του Moto X, οι οποίες ντροπιάζουν (όχι απαραίτητα σε φωτεινότητα) αυτήν του 1020.

Να πούμε και τα άσχημα του 1020: Για εφαρμογές είναι πίσω, σε hardware specs είναι πίσω, σε αξιοποίηση επιφάνειας συσκευής είναι πίσω, για gaming είναι πολύ πίσω και για rooting ... μην το συζητάμε καλύτερα. Για 4.5 ιν συσκευή έχει μεγαλύτερο πλάτος και πάχος από το LG G2 των 5.2 ιντσών και της τεράστιας μπαταρίας και, κακά τα ψέματα, στο χέρι το πλάτος και το πάχος μετράει.

Γνώμη μου είναι ότι είναι κατάλληλο για αυτούς που ψάχνουν καλή κάμερα, δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις και αρκούνται στην casual χρήση...

Δηλαδη προτείνεις σε κάποιον που θέλει να διαβαζει μήνυμα να ρουταρει τη συσκευή του και να βαλει 110% φωτεινότητα; και κάθε φορά που βγαινει update αντε πάλι τα ίδια. For the record είχα φτιάξει και τα χρωμματα στο νεξους όχι μόνο τη φωτεινότητα αλλα δεν... Δεν ανέφερα ότι είναι θέμα αντροιντ αυτο. Είναι θέμα πολωτικού φίλτρου clear black που μόνο η νοκια έχει την πατέντα. Δες το gamarena που πρώτο βγαζει το 808 και δευτερο το 925 με μέτρηση με φωτόμετρο κάτω απο τον ήλιο. Δες πόσο πίσω είναι αυτα που λες. Αν εννοείς σε αναλυση έχεις δίκιο. Παρόλα αυτα ο ορισμός της ρετινα είναι τα 300ppi και αν σκεφτείς ότι αυτα είναι πάνω απο 400 και πατάνε κάτω το iPhone 5s ε δε το λες και ασχημα!! Για το πλάτος δεν είσαι σωστός. Η νοκια έχει πει ότι το έκανε 16:10 γιατι ο μέσος χρηστής μπαίνει νετ και διαβαζει κείμενα, και δεν ήθελε να είναι όπως τα πιο πολλά αντροιντ που είναι κυρίως για πολυμέσα. Στα μπεζελ συμφωνώ , μπορεί να τα μειώσει. Στην μπαταρία επίσης συμφωνώ. Είναι καλή αλλα καμμιά σχέση με g2. Για εφαρμογές ποια ακριβώς σου λείπει; Δηλαδη οκ δεν έχει ifart , ούτε δεκα εφαρμογές ρεψίματος , αλλα έχει αυθεντικο office ! Επίσης η επιφάνεια εργασίας είναι live. Ότι εφαρμογή βαλεις ενημερώνεται. Στο αντροιντ πρέπει κάθε λίγο να βλεπω τις ειδοποιήσεις μου. 15 εφαρμογές έχω στο home page πόσες αλλες ήθελα δηλαδη! Και για gaming επίσης δεν είναι τόσο πίσω. Ακομα και final fantasy έχει! Όλα τα angry birds. Plants vs zombies και πολλά ακομα. Και δεν έχει και τη χαζεμαρα του ios που με εκνευρίζει στο iPad μου, που όλες οι εφαρμογές σε ωθούν να κανείς in app purchase για πίστες κτλ
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν το βλέπω για ξεστοκάρισμα αλλά σαν μια κίνηση της Microsoft για να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να αγοράσει ναυαρχίδα σε χαμηλή τιμή. Στα ίσα δεν μπορεί να κοντράρει ακόμη το android οπότε λειτούργησε επιθετικά. Και από τις πωλήσεις βλέπω ότι πετυχαίνει τον στόχο της.

Αν ηταν κινηση της microsoft τοτε δεν θα ηταν παγκοσμιως η τιμη τετοια?.. και οχι μονο στο Ελλαδισταν.. και για 10 μερες ακομα..?

Γι αυτο ανεφερα vodafone, και οχι κατι αλλο..

Δημοσ.

η ελλειψη πανισχυρου 4πυρηνου cpu θα πληρωθει σε επομενες εφαρμογες βαρυτερες..

αναρωτιεμαι αν το 1020 ειναι το πιο αδυναμο αποσα παρουνε wp9..

ευκολα βλεπει κανεις οτι η νοκια δινει αβερτα τα παντα απο οθοναρα σε χρησιμο 16 προς 10, ως ποιοτητα κατασκευης κλπ για

να γλυκανει τους χρηστες

ειχα gs4..ειναι ανομοια πραματα..

ομως gs4 πουλησα προ βδομαδας,1020 δεν θα πουλησω ευκολα,αφου εχει τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα

που πρωτοπορουν σε επιμερους τομεις..

οποιος κανει το λαθος ναγορασει λουμια,να ξερετε την πατησε..

δεν ξαναγοραζει τπτ αλλο! :-)

εστω κ σαν 2η συσκευη οπως εγω..

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι και σε voda και σε plaisio και σε public ειναι εξαντλημενα, δεν βρωμισε σε κανεναν?

Και στην voda παει στο διαολο, αλλα plaisio/public σημερα εμφανιστηκαν, ποτε προλαβαν..

Κοινη αποθηκη φαση..

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ακομα ειναι ποιανου προωθητικη ειναι απο πισω.. της Voda? Της Nokia/MS μου φαινεται χλωμο να κανει αποκλειστικα τετοια προωθητικη για Ελλαδα μονο.. γι αυτο λεω της Voda..

Αλλα αν ειναι της Voda.. ολοι απο την αποθηκη της προμηθευονται?

Δημοσ.

σήμερα τσίμπησα το 925 ( μαυρο) απο Ταυρό !!!! αντε και στους επόμενους.
Ζήτησα και τα 20€ για το market και μου τα έδωσαν κανονικά :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να πεσει η τιμη και στο http://www.skroutz.gr/s/4009685/Nokia-Lumia-1520-32GB.html?keyphrase=1520 μετα απο κανα 6μηνο να τιμησουμε Lumia :P

που θα το βαζουμε το 6ιντσο θηριο αναρωτιεμαι ..

σε τι τσεπη εννοω .....παλιοπονηροι ολοι :-)

αυτα τα σπεκς ηθελε κ το 1020..

Επεξ/σία από mertaghon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...