emmanouilps Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εγινε και σε multirama και σε public για να δούμε που το πάνε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εγώ για το μόνο που ευχαριστιέμαι, είναι το παλούκι που μπορούν να βάλουν τώρα στον πάτο τους όλοι αυτοί που εμφανίστηκαν σε αγγελίες και τα έβαλαν 450-400 ευρώ! Χαχαχαχα! Ξεφτίλες απλά!Πάντως το σίγουρο είναι πως η Βόντα μέχρι το τέλος της προσφοράς (28/02) θα δώσει και άλλα καλά μοντέλα! Ως τότε, συχνό refresh στην σελίδα και έτοιμο το δάχτυλο για παραγγελία ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanouilps Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 κιόμως ξερω τύπο που το πούλησε 430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ρε μαγκες,αξιζει η αλλαγη του xperia S με το 1020?νορμαλ χρηση,τιποτα το εξειδικευμενο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ρε μαγκες,αξιζει η αλλαγη του xperia S με το 1020?νορμαλ χρηση,τιποτα το εξειδικευμενο..... Θάνο για νορμάλ χρήση πάρε το 925 και γλίτωσε 100 ευρώ . Η διαφορα είναι χαοτική σε σχέση με το xperia! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θάνο για νορμάλ χρήση πάρε το 925 και γλίτωσε 100 ευρώ . Η διαφορα είναι χαοτική σε σχέση με το xperia! Επειδη δεν εχω δουλεψει καθολου windows phone αξιζει η μεταβαση απο android σε αυτο το συστημα; Ειναι ευλογη απορια που πιστευω θα την εχουν αρκετοι διαβαζοντας αυτα τα post Ενταξει η καμερα των Νοκια δεν παιζεται, εχει και offline χαρτες, αλλα το χαοτικη απο που προκυπτει και γιατι; Δεν το γραφω για τρολαρισμα αλλα προς ενημερωση μου και πιθανως και αλλων μιας και δεν εχει εισχωρησει αρκετα το WP λειτουργικο στην αγορα και για τους περισσοτερους ειναι κατι νεο. Παντως αν ειχε dual sim θα το αγοραζα εχθες το 1020 με αυτα που διαβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ξεστοκαρισμα οπως πολακις προαναφερθηκε.. Δεν πουληθηκαν οι προσδοκομενοι αριθμοι που ειχαν στις αποθηκες μιας και οι περισσοτεροι στα 600 ευρω τιμης "vodafone" προτιμανε iphone 2ετιας ή sammy.. Τα 1020 περασαν απλα απαρατηρητα για τους περισσοτερους.. Και βρηκε ευκαιρια η voda να κανει ντορο γυρω απ'το ονομα της μιας και εχει πεσει σαν ονομα γενικοτερα.. Εγώ δεν το βλέπω για ξεστοκάρισμα αλλά σαν μια κίνηση της Microsoft για να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να αγοράσει ναυαρχίδα σε χαμηλή τιμή. Στα ίσα δεν μπορεί να κοντράρει ακόμη το android οπότε λειτούργησε επιθετικά. Και από τις πωλήσεις βλέπω ότι πετυχαίνει τον στόχο της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Χωρίς να σε θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά αλλά θεωρώ δυσκολότερη τη μετάβαση από android σε windows παρά το αντίστροφο. Εγώ τα τελευταία 3-4 χρόνια έχω κινητό με windows και επειδή για εμένα το κινητό είναι πρώτα από όλα τηλέφωνο δε με συγκινεί να θέλω να πάω σε android. Θα στο πω πιο απλά το android κάνει 10 πράγματα καλά, το windows κάνει 7 από τα 10 αλλά τα κάνει άριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Επειδη δεν εχω δουλεψει καθολου windows phone αξιζει η μεταβαση απο android σε αυτο το συστημα; Ειναι ευλογη απορια που πιστευω θα την εχουν αρκετοι διαβαζοντας αυτα τα post Ενταξει η καμερα των Νοκια δεν παιζεται, εχει και offline χαρτες, αλλα το χαοτικη απο που προκυπτει και γιατι; Δεν το γραφω για τρολαρισμα αλλα προς ενημερωση μου και πιθανως και αλλων μιας και δεν εχει εισχωρησει αρκετα το WP λειτουργικο στην αγορα και για τους περισσοτερους ειναι κατι νεο. Παντως αν ειχε dual sim θα το αγοραζα εχθες το 1020 με αυτα που διαβαζω. εγω εχω-ειχα gs4 ,πιο παλια xperia s..ακομα κ απο s4 αξιζει η μεταβαση αμα δε βαριεσαι να ψαξεις τις εναλλακτικες των διαφορων εφαρμογων απο android σε wm κ λιγο θες φωτογραφικη καλη.. με xperia s μην το σκεφτεσαι κατεμε πανε 925,1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σε βάζει σε πειρασμό όλο αυτό το marketing που γίνεται τις τελευταίες μέρες... αλλά θα άλλαζες το facetime & imessages για WM ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια τελικα οι εφαρμογες γινεται να αποθηκευτουν στην sd στα windows phone?To htc 8s πηρα και εχει θεμα με τν χωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια τελικα οι εφαρμογες γινεται να αποθηκευτουν στην sd στα windows phone?To htc 8s πηρα και εχει θεμα με τν χωρο. Όχι δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Επειδη δεν εχω δουλεψει καθολου windows phone αξιζει η μεταβαση απο android σε αυτο το συστημα; Ειναι ευλογη απορια που πιστευω θα την εχουν αρκετοι διαβαζοντας αυτα τα post Ενταξει η καμερα των Νοκια δεν παιζεται, εχει και offline χαρτες, αλλα το χαοτικη απο που προκυπτει και γιατι; Δεν το γραφω για τρολαρισμα αλλα προς ενημερωση μου και πιθανως και αλλων μιας και δεν εχει εισχωρησει αρκετα το WP λειτουργικο στην αγορα και για τους περισσοτερους ειναι κατι νεο. Παντως αν ειχε dual sim θα το αγοραζα εχθες το 1020 με αυτα που διαβαζω. θα σου απαντησω αλλα λαβε υποψην ότι είναι η δικια μου γνωμη. Αλλοι ίσως διαφωνούν. Πάμε ένα ένα τα χαρακτηριστικά. Κάμερα πολύ καλύτερη ,ειδικά σε νύχτα. Οθόνη. Πολύ καλύτερη , δεν αλλοιώνει χρωματα όπως το δικο σου και έχει πολωτικό φίλτρο με αποτέλεσμα ότι βλεπεις εντός να βλεπεις και εκτός σπιτιού, ανεξαρτητα του πόσο ήλιο έχει. Στο νεξους μου πχ έψαχνα σκιά για να διαβασω μήνυμα. Ποιότητα. Με πολυκαρβονιο και αλουμίνιο αφήνεις πίσω το πλαστικό του xperia. Ήχος κλήσης και σήμα. Πας σε κινητό 4g με μικρόφωνα HD audio ( που δεν εχει το δικο σου ) και ποιότητα κλήσης νοκια. Λογισμικό. Δεν έχεις nexus αρα έχεις lag ακομα και αν δε το έχεις καταλάβει. Με τα Lumia το ξεχνάς αυτο. Ούτε κολλάει ούτε σκαλώνει. Μόλις βγει μια αναβάθμιση θα την παίρνεις σχεδόν αμέσως. Δεν έχει τις εφαρμογές του android σε καμμιά περίπτωση. Για φωτογραφία και office είναι πολύ μπροστά. Για gaming και rooting πολύ πίσω. Όπως είπε ο σχεδιαστής των Lumia , είναι κινητά που δενεται ο χρηστής , που έχουν χαρακτήρα, όχι που απλα βαζουμε ένα τετραπυρηνο χωρίς να χρειάζεται! ΥΓ. Να μην ξεχάσω την ασύρματη φόρτιση με την έξτρα θήκη , όπου εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Απλα ακουμπάς το κινητό σου πχ στο γραφειο και όταν φευγεις είναι στο 100% . Υγ2. Έχει και ραδιακι για τα ταξίδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 κακο. Αυτο. Βεβαια το κινητο δεν προορειζεται για xtreme χρηση. Αλλα με 1,9 gb το λειτουργικο + updates + χαρτες + 3-4 εφαρμογες φτανουμε στο οριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 τελικά το 925 απο Vodafone ειναι 32gb ? ενώ απο αλλα μαγαζιά 16; και στο σάιτ της βοντα 16 έγραφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα