volleyball Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Και εκτός από το 1020,βάλανε και ένα άλλο. Το vodafone Smart III στα 99 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλα λευκο γμτ... Μαυρο θελουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 εγω κιτρινο ηθελα....τεσπα πηρα το λευκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Nokia Lumia 925 & Nokia Lumia 1020 ως εκ θαύματος πάλι διαθέσιμα και σε μάυρο και σε λευκό και...ξεστοκάρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ξεστοκαρισμα ναι αλλα, το μαυρο το 1020 μας το φαγαν.. Τι να το κανουμε το λευκο να ουμε.. Ξαναβαλτε σε μαυρο βρε τσογλαναραιοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μόνο σε ασπρο όμως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ρε συ skr1ll3x, χθες τρελάθηκες που δεν το βρήκες .... και σήμερα που είναι διαθέσιμο σε χαλάει το χρώμα... Πάρε το και βάλε του μαύρη θήκη και είσαι κομπλέ!! Εγώ έκανα άλλη μια σε άσπρο και έγινε αμέσως "σε εξέλιξη", μιας και το πρόλαβα διαθέσιμο! Το μαύρο μου το έχει "εκκρεμεί" , που μάλλον θα φάω άκυρο! Αν με πάρουν αύριο μεθαύριο φίλε skr1ll3x, θα σoυ στείλω pm να το πάρεις εσύ!! Τέτοια κινητάρα, εγώ θα την έπαιρνα και σε κίτρινο με κόκκινες βούλες! Xaxaxa.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το αλλο ακυρο ειναι οτι δεν δειχνει το νομο μου.. "Λασιθιου" ενω εχουμε καταστημα vodafone.. τι σκατα.. Θα βαλω παραλαβη σπιτι, και θα παω στην Voda και θα τους πω οτι εκανα λαθος και να τους παρουν τηλ να μου βαλουν μαυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αν κάποιος πήρε htc 8s και το μετάνιωσε εδώ είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollo77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτησω κατι,οσοι βαλανε παραλαβη απο καταστημα,σας ειδοποιησε το καταστημα οτι ηρθε και ειναι διαθεσιμο η πρεπει να παρεις εσυ τηλ. να ενημερωθεις?Στην κατασταση παραγγελια που βλεπω online μου λεει οτι σταλθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δε με αφηνει να βαλω φοιτιτικο κωδικο online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Έχω ειδοποίηση απο speedex, λέτε να ναι το Μαύρο μου 1020?? Χάχα πλάκα κάνω πειράζω τον σκριλεξ ⌒.⌒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παιζετε ολοι με τον πονο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranpetrou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παιζετε ολοι με τον πονο μου πάρε ένα άσπρο να πνίξεις τον πόνο σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πηρα σε καταστημα στο Ηρακλειο και περιμενουν παραλαβη αυριο... Θα με ειδοποιησουν αν τους ερθει σε μαυρο χρωμα να το κανω κρατηση.. Για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα