Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το ίδιο ισχύει και για μένα..

Έβαλα δύο και αν παραλάβω δίνω το ένα.. Απλά είμαι Κω..

• Like 1
Δημοσ.

Ενας απτους 2 απο πανω αν ενδιαφερεται αγοραζω εγω.. Αν δεν το ανεβασουν παλι αυριο, ευχαριστως να αγορασω απο καποιον απο εσας, αρκει να ειναι σφραγισμενο.

Περιμενω pm..

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχω βαλει για 1020 ενα για παραδοση σπιτι και ενα για παραλαβη απο καταστημα αλλα προς το παρον μονο για το ενα μου εχουν στειλει μειλ και ψιλο αοριστο οτι ειχε καταχωρηθει η παραγγελια και θα επικοινωνησει μαζι μου εκπροσωπος αλλα ακομα .

Σε εσας εχουν στειλει κατι παραπανω; 

Δημοσ.

Εμεις δεν προλαβαμε και αλλοι βαλαν 2-3 παραγγελιες για να ναι σιγουροι...

Αντε να δουμε αν θα ανανεωσουν αυριο την database μπας και ψωνισει και κανας αλλος.. Κριμα ειναι..

Δημοσ.

παλια οταν βαριομουνα να ασχολουμαι αλλο,

εβρισκα μια printscreen ,εκτυπωνα την πηγαινα

κωτσοβολο,εδω διπλα μου και τν εδειχνα,

ελεγα ,ειναι μακρια το ταδε καταστημα,προτιμω να την παρω

απο εσας που ειστε διπλα μου,μου κανετε αυτη την τιμη?

επειρνε χαρτακι ,πηγαινε στον ανωτερο και μετα απο κανα 10λεπτο ερχοταν

και μου δινε χαρτι να παω ταμειο..

εμενα πετυχαινε...

πια δεν το κανω,ξερω οτι απλα ολα τα υπολοιπα καταστηματα που

εχουν στοκ θα συνακολουθησουν σε τιμη αργα ή γρηγορα

τα γραψα μηπως και.. :-)

Δημοσ.

Στις ΗΠΑ το lumia 520 έπαιξε από 40 μέχρι 80 δολάρια σε εκπτώσεις. μακάρι να μας περιμένει κάτι αντίστοιχο εδώ...

Δημοσ.

Εχω κάνει εχθές το πρωί παραγγελία ένα 8s και μου εμφάνισε επιτυχής ολοκλήρωση της παραγγελίας, εκτύπωσα και την  παραγγελία για να έχω ένα αποδεικτικό, την κράτησα και pdf, ωστόσο δεν μου έχει έρθει κανένα mail επιβεβαίωσης και στην κατάσταση παραγγελίας εισάγοντας τον κωδικό μου δείχνει ότι εκκρεμεί, λέτε να μην το φέρουν; 

Δημοσ.

Παιδιά για όσους έχουν βάλει παραλαβή από κατάστημα ΔΕΝ θα τους έρθει mail επιβεβαίωσης. Το ξέρω από την εμπειρία μου με το optimus g. Δεν σημαίνει ότι θα ακυρωθεί η παραγγελία τους. Καλό είναι να έχουν μια συχνη επικοινωνία με το κατάστημα για να ενημερώνονται.

Δημοσ.

Παιδιά, όσοι λέτε πως δεν σας ήρθε mail , εννοείτε πως μετά την παραγγελία σας δεν σας ήρθε τίποτα απολύτως για επιβεβαιώση?  Εγώ έκανα παραγγελία ένα 925 για παραλαβή από κατάστημα και ένα 1020 για κούριερ αποστολή και μου ήρθε και στα 2 mail με αριθμό παραγγελίας!  (Έχω φυσικά account στo site της Voda και ήμουν συνδεμένος όταν τις έκανα)

*απλά στην αναζήτηση μέσω site φαίνεται μόνο η παραγγελία του 1020 και εκκρεμεί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...