volleyball Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 1 Στείλε ΣΥΣΚΕΥΗ ή ΑΞΕΣΟΥΑΡ στο 54646 (Χρέωση 0,10€/SMS) ΒΗΜΑ 2 Αμέσως θα λάβεις SMS με ένα μοναδικό κωδικό ΒΗΜΑ 3 Δώσε τον κωδικό σου σε ένα κατάστημα Vodafone για να αγοράσεις την συσκευή που θέλεις με 10% έκπτωση ή το αξεσουάρ που θέλεις με 20% έκπτωση! Το ζήτημα είναι αν είχες κάνει τη παραγγελία από το ίντερνετ με παραλαβή από κατάστημα και εκεί έδωσες το κωδικό ή αν πήγες σε κατάστημα και το πήρες χωρίς να το έχεις παραγγείλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C1oud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγω περιμενω για παραδειγμα να μου το φερουν αυριο.. Μπορω να στειλω τωρα να γλιτωσω λεφτα η μπα? Μαλλον αργησα ε? Εχω exclusive students. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πηγα σε καταστημα και το πηρα.με τον κουριερ δεν ξερω αν γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πηγα σε καταστημα και το πηρα.με τον κουριερ δεν ξερω αν γινετε. Το είχες παραγγείλει από το ίντερνετ με παραλαβή από κατάστημα ή μπήκες στο κατάστημα, το βρήκες και το πήρες ΧΩΡΙΣ να το έχεις παραγγείλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά,δεν γίνεται να το πάρεις από κατάστημα αν δεν το έχεις παραγγείλει πρώτα on Line.Πήγα εγώ και ενώ βρήκα το 8s,μου είπαν δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά,δεν γίνεται να το πάρεις από κατάστημα αν δεν το έχεις παραγγείλει πρώτα on Line.Πήγα εγώ και ενώ βρήκα το 8s,μου είπαν δεν γίνεται. Εγώ κανονικά το είχα πάρει την προηγούμενη περίοδο προσφορών χωρίς online παραγγελία. Είχαν απόθεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 μπηκα στο καταστημα στο mall που ημουν για ψωνια το βρηκα και το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Την προηγούμενη προσφορά την ήξεραν(για το 8s),αλλά για αυτή μου είπαν μόνο για το desire 200.Επαρχία,τι να πεις!!! edit: Τώρα είδα και αυτό που έγραψε ο astymagos και φρίκαρα... Θα πάω και σε διπλανή πόλη αύριο πρωί να ρωτήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το 8s όσο ήταν διαθέσιμο έλεγε ''Αποκλειστικά online από 179-->89 ευρώ.'' Υπάρχει και στα καταστήματα στη τιμή των 89 ευρώ;;Στα άλλα κινητά που έχει απλά έχει την αρχική τιμή σβησμένη και δεν αναφέρετε καθόλου το αποκλειστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ξαναβγηκε στο site διαθεσιμο το απογευμα το 8s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι. Το αγόρασα εκ μέρους φίλου . Ήταν κνν τρίωρο σίγουρα πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τι να πω...άτυχος.Ας ελπίσουμε να βγάλει κανένα 520 στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα μήπως πάρω κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους.Έχω κάνει το 1020 παραγγελία απλά δεν ξέρω αν τελικά το πάρω γιατί έχω το HTC ONE.αν κάποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ και τ θέλει μπορούμε να κανονίσουμε να το πάρει.Έκανα την παραγγελία για να προλάβω κομμάτι είτε για μένα είτε για κάποιον άλλο από το φόρουμ.Περιοχή παγκρατι έχω βάλει για παραλαβή.Όποιον τον βολεύει ναμ στείλει μνμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μόλις χτύπησα ένα 925 για την γυναίκα! Είδα πάρα πολλά θετικά reviews στο ίντερνετ και πιστεύω ότι είναι άψογο για 250 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα