Προς το περιεχόμενο

LG G2 32gb 379€ (kamthing)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραγωγή 13 Νοεμβίου 2013, χώρα Ρουμανία μου βγάζει

πήρα στην LG και μου λέει ότι επσήμως καλύπτουν με εγγύηση μόνο όσα είναι Ελληνικά

(κάποιο κόκκινο αυτοκόλλητο που λέει LG Hellas)

και ότι αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα το δεί το service και ίσως μπορέσουν κάτι να κάνουν μπλαμπλαμπλα μπλα μπλα μπλα!

Του είπα για πανευρωπαική εγγύηση και μου άρχισε τα "δεν ισχύει μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα"

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανοιγμενα κουτια με ρουμανικα 16αρια; Ρε τους απατεωνες... Για βαλτε εδω το imei να δειτε αν οντως ειναι ρουμανικα

http://sndeep.info/en

από το site φαίνεται η ημερομηνία κατασκευής.το δικό μου είναι 2 μηνών

οπότε θα ξέρουν ακριβώς εκεί στην lg πότε παρασκευάστηκε άρα θα ισχύει η εγγύηση κανονικά με το χαρτί που πήραμε.

εφόσον είναι ευρωπαικά είναι υποχρεωμένοι να τα καλύψουνε άσχετα το τι λένε. η εγγύηση ισχύει θέλουν δεν θέλουν.τόσος κόσμος πήρε ευρωπαικά, λέτε να μην ξέρουν περί εγγύηση? 

βλακείες της lg να τα λένε σε άσχετους να πάρουνε κανά λεφτό μου φαίνεται

Δημοσ.

Η LG δινει πανευρωπαικη εγγυηση στα προιοντα της; Υπαρχει καπου γραμμενο αυτο;

ΥΓ. προσωπικα και εγω θα το επεστρεφα.

Δημοσ.

παραγωγή 13 Νοεμβίου 2013, χώρα Ρουμανία μου βγάζει

πήρα στην LG και μου λέει ότι επσήμως καλύπτουν με εγγύηση μόνο όσα είναι Ελληνικά

(κάποιο κόκκινο αυτοκόλλητο που λέει LG Hellas)

και ότι αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα το δεί το service και ίσως μπορέσουν κάτι να κάνουν μπλαμπλαμπλα μπλα μπλα μπλα!

Του είπα για πανευρωπαική εγγύηση και μου άρχισε τα "δεν ισχύει μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα"

μια από τα ίδια.. ίδιας παρτίδας ρουμάνικα είναι τα τηλέφωνα που έχουμε παραλάβει μέχρι τώρα και ούτε ένας δε φάνηκε που να λέει πως παρέλαβε 32αρι.. όταν μίλησα με φλασάκι το μεσημέρι μου είπαν εμείς στείλαμε και 16αρια και 32αρια αλλά μίλα με kamthing γτ από εκεί στάλθηκαν

Δημοσ.

Ολα επιστροφη......για να μαθουν τελοσπαντων μερικοι σ'αυτη τη χωρα οτι οι υποτιθεμενοι μαλακες(εμεις) ξυπνησαν 

• Like 5
Δημοσ.

και σου είπε η courier oti e;inai 16aria?

Κολλησες στο γεγονος αν το ειπε το courier  ή πως το εμαθε το courier και οχι στο οτι οντως εστειλε τελικα τα 16αρια αντι για 32αρια μετα απο την επιβεβαιωση των παραλαβων;

Δημοσ.

και σου είπε η courier oti e;inai 16aria?

με πήρε ο κούριερ και μου είπε "σε 1 ώρα" επειδή έλειπα απο το σπίτι αλλά τον ξαναπήρα πίσω επειδή δούλευα εκεί γύρω και πήγα και τον βρήκα. Μόλις το πήρα και είδα ότι είναι 16άρι το ποστάρισα απο το κινητό στην εφαρμογή του insomnia αλλά προφανώς επειδή είχα ξαναποστάρει ακριβώς πρίν πάλι εγώ μου ένωσε τα 2 μηνύματα.

• Like 1
Δημοσ.

μια από τα ίδια.. ίδιας παρτίδας ρουμάνικα είναι τα τηλέφωνα που έχουμε παραλάβει μέχρι τώρα και ούτε ένας δε φάνηκε που να λέει πως παρέλαβε 32αρι.. όταν μίλησα με φλασάκι το μεσημέρι μου είπαν εμείς στείλαμε και 16αρια και 32αρια αλλά μίλα με kamthing γτ από εκεί στάλθηκαν

δηλαδη στειλανε στους μισους ξερω γω 16 και στους αλλους 32??lol.. πηρες τηλφωνο kamithing??

Δημοσ.

Ολα επιστροφη......για να μαθουν τελοσπαντων μερικοι σ'αυτη τη χωρα οτι οι υποτιθεμενοι μαλακες(εμεις) ξυπνησαν 

Εσύ βρε φίλε το αγόρασες ή έχεις καλύτερη τιμή στο μαγαζάκι σου?

Δημοσ.

εσύ τι αρπάζεσαι δεν μπορώ να καταλάβω.

και εσένα δεν κορόιδεψαν?

Δημοσ.

Γιατί απαγορεύεται να πει τη γνώμη του?

Ούτε εγώ το αγόρασα και δεν έχω μαγαζάκι και συμφωνώ ότι τέτοιοι κουτοπόνηροι πρέπει να τιμωρούνται

post από γειτονικό φόρουμ:

Βασικά όσοι αγοράσαμε με paypal έπρεπε να πληρώσουμε 4% παραπάνω, δηλαδή 15€ + 9€ μεταφορικά άρα 24€

Εντέλει ανευ λόγου πληρώσαμε σύνολο με τα μεταφορικά 17€ + 379€ της προσφοράς = 396€ που είναι και η τιμή που διαφημίζει το flashaki.gr στο site του για τα 16άρια.

Τώρα εμένα ποιός μου λέει ότι δεν ήταν πχ στημένο όλο αυτό εξ'αρχής ή ότι το καταλάβανε ότι έγινε στραβή και μειώσανε την τιμή για να μην ξεπερνάει την τιμή που δίνουν το 16άρι και παραπονιούνται όλοι ότι αγοράσανε και ακριβώτερα!!!

Δημοσ.

εσύ τι αρπάζεσαι δεν μπορώ να καταλάβω.

και εσένα δεν κορόιδεψαν?

Οχι... βέβαια... Εγώ θα το παραλάβω μάλλον αύριο και ας είναι και από τον Βόλο... Ήθελα Lg και το έχω και σε καλή τιμή... 

Γιατί απαγορεύεται να πει τη γνώμη του?

Ούτε εγώ το αγόρασα και δεν έχω μαγαζάκι και συμφωνώ ότι τέτοιοι κουτοπόνηροι πρέπει να τιμωρούνται

post από γειτονικό φόρουμ:

Να έβαζαν τα λεφτά στην Τράπεζα...! έχετε σκεφτεί ότι μπορεί και οι εδώ εισαγωγείς μπορεί να έπεσαν θύμα εξαπάτησης ή παραπληροφόρησης από το εξωτερικό...? Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους και θα μας πουν... Ούτε κρύβονται ούτε λαμόγια ακούγονται..Για μένα ακούγονται σοβαροί και θα τους δώσω το χρόνο να  χειριστούν το θέμα...

Δημοσ.

Οχι... βέβαια... Εγώ θα το παραλάβω μάλλον αύριο και ας είναι και από τον Βόλο... Ήθελα Lg και το έχω και σε καλή τιμή... 

Κοιτά πλήρωσες καινούριο (δηλαδή σφραγισμένο) και έστειλαν ανοιγμένη συσκευασία

Επίσης πλήρωσες 32άρι και έστειλαν 16άρι

Αυτό λοιπόν λέγεται  ΑΠΑΤΗ

Αν λοιπόν το είχα πάρει θα διεκδικούσα πίσω μέχρι και το τελευταίο σεντ.

Πράγμα εύκολο από την στιγμή που εμπλέκεται το paypal

Αν δεν έχεις πρόβλημα ΕΣΥ ,δικό σου θέμα είναι.Γι αυτό πάμε καταδιαόλου σαν χώρα.

Το "Οχι... βέβαια..." που λες λέει πολλά

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...