Προς το περιεχόμενο

LG G2 32gb 379€ (kamthing)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχες δει εσυ σε αγγελια ελληνικο 16αρι  στα 380?

Ναι , 2--3 από wind μαλιστα, αλλα θελω να παρω το 32 αρι. Απλα δε το πηρα από αυτους το 32 αρι γιατι υποψιαστηκα την απατη, και απ ότι φαινεται καλα εκανα και δε το πηρα

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά όσοι αγοράσαμε με paypal έπρεπε να πληρώσουμε 4% παραπάνω, δηλαδή 15€ + 9€ μεταφορικά άρα 24€

Εντέλει ανευ λόγου πληρώσαμε σύνολο με τα μεταφορικά 17€ + 379€ της προσφοράς = 396€ που είναι και η τιμή που διαφημίζει το flashaki.gr στο site του για τα 16άρια.

Τώρα εμένα ποιός μου λέει ότι δεν ήταν πχ στημένο όλο αυτό εξ'αρχής ή ότι το καταλάβανε ότι έγινε στραβή και μειώσανε την τιμή για να μην ξεπερνάει την τιμή που δίνουν το 16άρι και παραπονιούνται όλοι ότι αγοράσανε και ακριβώτερα!!!

Εγώ θα περιμένω να δώ τί θα πράξουν παρακάτω...τουλάχιστον να μας αποζημειώσουν με κάποιο ποσό, όλοι αγοράσαν λόγω προσφοράς και στην τελική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

απο εκεί και πέρα υπάρχει και το dispute και να δώ τί θα πουν στο paypal !

Δημοσ.

Η τιμή και για 16άρι είναι πολύ καλή αλλά και πάλι δεν παύει να είναι κοροιδία από την στιγμή που δεν δίνουν αυτό που έλεγαν ότι πουλάνε. Τουλάχιστον το 16άρι έχει εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία και μέχρι τώρα έχει πάρει περισσότερα updates από το 32άρι σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει σε άλλο forum. Επίσης από το expansys μου είχαν πει ότι σταμάτησε η lg να βγάζει το 32άρι στην Ευρώπη και ότι γι΄ αυτό τον λόγο δεν το έχουν(στο expansys πάντα).

Δημοσ.

Δεν σε ειδα να μιλας ομως..

Φιλε μου, το γραψανε κι αλλοι ότι μπορει να παιζει κατι, πρεπει να το γραψουν ολοι ? Δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και θελω να πιστευω με στοιχειώδη λογικη

Δημοσ.

Για μενα οποιος μπορει ας παρει τα λεφτα του πισω, εγω την γλιτωσα επειδη τελειωσε η προσφορα

Βρε παιδια σ αυτή τη τιμη μπορούσατε αν ψάχνατε τις αγγελιες γενικα να παιρνατε ελληνικα σφραγισμένα αφου είναι 16 αρια. Καλα εκανα εγω και δεν αγορασα από εκει. Επιστρεψτε τα με οποιοδήποτε τροπο πισω. Μη σας πιανουν κοτσο

Και που να το ξερουν οτι ειναι 16αρια για να ψαξουν τις αγγελιες; για 32αρια ελεγε η προσφορα

Δημοσ.

παρέλαβα και εγώ..... 16άρι ρουμάνικο.

Στην εγγυηση δεν γραφει αν ειναι 16 η 32 gb και δεν αναγραφει το imei.... φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα ετσι?

Δημοσ.

Για μενα οποιος μπορει ας παρει τα λεφτα του πισω, εγω την γλιτωσα επειδη τελειωσε η προσφορα

Και που να το ξερουν οτι ειναι 16αρια για να ψαξουν τις αγγελιες; για 32αρια ελεγε η προσφορα

Δεν ειπα ότι ψιλιαστηκα ότι είναι 16αρια , μέντιουμ δεν εχω κανει ακομη. Ειπα ότι ψιλιαστηκα ότι κατι θα παιζει , ουτε ειπα ότι είμαι σιγουρος γιατι τοτε φυσικα θα το λεγα σε ολους , δε καταλαβαινω γιατι πρεπει ν απολογηθω για κατι που δε ξερω που απλα υποψιαστηκα ? Ελεος με καποιους από σας , άλλη φορα να σας παιρνουν χερακι χερακι τοτε ολους και να μη σας αφηνουν να κανετε κατι

Δημοσ.

Δεν ειπα ότι ψιλιαστηκα ότι είναι 16αρια , μέντιουμ δεν εχω κανει ακομη. Ειπα ότι ψιλιαστηκα ότι κατι θα παιζει , ουτε ειπα ότι είμαι σιγουρος γιατι τοτε φυσικα θα το λεγα σε ολους , δε καταλαβαινω γιατι πρεπει ν απολογηθω για κατι που δε ξερω που απλα υποψιαστηκα ? Ελεος με καποιους από σας , άλλη φορα να σας παιρνουν χερακι χερακι τοτε ολους και μη σας αφηνουν να κανετε κατι

δεν σου λεμε γιατι γραφεις την αποψη σου... το πρωτο σχολιο σου στο thread ειναι οτι το ψιλιαστηκες κλπ κλπ.. ουτε θυμαμαι καποιος αλλος να ειπε για απατη η κατι παρομοιο οπως ειπες σε προηγουμενο σχολιο σου.. ποιο το νοημα των σχολιων σου δεν μπορω να καταλαβω..εγω τουλαχιστον

φιλικα παντα

Δημοσ.

Βρε παιδια σ αυτή τη τιμη μπορούσατε αν ψάχνατε τις αγγελιες γενικα να παιρνατε ελληνικα σφραγισμένα αφου είναι 16 αρια. Καλα εκανα εγω και δεν αγορασα από εκει. Επιστρεψτε τα με οποιοδήποτε τροπο πισω. Μη σας πιανουν κοτσο

Ναι , 2--3 από wind μαλιστα, αλλα θελω να παρω το 32 αρι. Απλα δε το πηρα από αυτους το 32 αρι γιατι υποψιαστηκα την απατη, και απ ότι φαινεται καλα εκανα και δε το πηρα

Φιλε μου, το γραψανε κι αλλοι ότι μπορει να παιζει κατι, πρεπει να το γραψουν ολοι ? Δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και θελω να πιστευω με στοιχειώδη λογικη

Βρε φιλε μετα χριστον προφήτες γινονται ολοι.

Δηλαδη εσυ για να καταλαβω αν τηλεφωνούσες στο κατάστημα

και σου ελεγε τα εχω μπροστα μου είναι 32αρια και ευρωπαικα θα του ελεγες

αποκλειεται εισαι απατεωνας.

Δημοσ.

δεν σου λεμε γιατι γραφεις την αποψη σου... το πρωτο σχολιο σου στο thread ειναι οτι το ψιλιαστηκες κλπ κλπ.. ουτε θυμαμαι καποιος αλλος να ειπε για απατη η κατι παρομοιο οπως ειπες σε προηγουμενο σχολιο σου.. ποιο το νοημα των σχολιων σου δεν μπορω να καταλαβω..εγω τουλαχιστον

φιλικα παντα

Τελος παντων, φιλικα ας ληξει το θεμα. Λοιπον αφου πρεπει να λεει ο κάθε ενας τη προσωπικη αποψη του, εγω αν το ειχα παραγγειλει θα εκανα μεγαλη μανουρα και θα επαιρνα τα τα χρηματα μου πισω. ( Προσωπικα μιλαω παντα δικη μου αποψη )

Δημοσ.

Τελος παντων, φιλικα ας ληξει το θεμα. Λοιπον αφου πρεπει να λεει ο κάθε ενας τη προσωπικη αποψη του, εγω αν το ειχα παραγγειλει θα εκανα μεγαλη μανουρα και θα επαιρνα τα τα χρημματα μου πισω. ( Προσωπικα μιλαω παντα δικη μου αποψη )

αυτο ειναι το θεμα..να βγαλουν τα παιδια μια ακρη με αυτο που εγινε

Δημοσ.

Βρε φιλε μετα χριστον προφήτες γινονται ολοι.

Δηλαδη εσυ για να καταλαβω αν τηλεφωνούσες στο κατάστημα

και σου ελεγε τα εχω μπροστα μου είναι 32αρια και ευρωπαικα θα του ελεγες

αποκλειεται εισαι απατεωνας.

Εχω μαθει να μην εμπιστεύομαι ευκολα φιλε μου όταν σ ολη την ευρωπη δυσκολα να το βρεις σ αυτή τη τιμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...